ببین تو اینطور فکر کن. تو اصلا فکر بکنی یا نکنی واقعا برای کسی مهم نیست. از تُن ماهی چه خبر.سونی اگه ریگی به کفشش نبود تاحالا این هزینه رو تو چشم همه کرده بود، معلومه بندایی تو قرارداد هست که سکوت کرده کلا.
خب معلوم شد کی سود میبره از پخش این خبر فیکپ.ن 2: این پول کی داده؟ چه سودی میبره از خبر فیک منتشر کردن؟
Jez Corden just said on his live stream his source is from Xbox
مایکروسافت دوتا خرید، ته این خریدها باعث این شد که بشه ناشر تردپارتی و بازیای خود اکسباکس استودیوز هم بده برای پلی استیشن..تنها چیزی که میتونه این حرکت سونی رو توجیح کنه ترسش از خرید دیگر ناشرها توسط مایکروسافته و رو اورده به مخفی کاری.
دقیقا. چون همین خرید اکتی و بتزدا هم الان چنان نتیجه کمرشکنی واسه سونی داشته که حتی دیگه رغبت نمیکنه یه شوکیس بذاره مایکروسافت زحمتشو میکشه واسمون ترس اصلی سونی از اینه که مایکروسافت علاوه بر بازیای بتزدا و اکتی، واسه بازیای ناشرای دیگه هم به سونی التماس کنه تا شاید اجازه انتشارشو بده رو پلتفرمش. سونی الان تنش در حال لرزیدنه. تازه یه پول کلفتم به خود مایکرو داده که اومدن COD جدیده رو گیمپس رو تبلیغ نکنهتنها چیزی که میتونه این حرکت سونی رو توجیح کنه ترسش از خرید دیگر ناشرها توسط مایکروسافته و رو اورده به مخفی کاری.
خوب ماکروسافت برای مقابله با این بازی کثیف میره ناشر میخره تو دادگاه هم گفت که چرا داره این همه خرید میکنه اونجا مثالم زد که سونی میخواسته استارفیلد انحصاری کنهآقا اصلا سونی پول داده گفته انحصاری زمانی بشه برای PS5، اعلام هم بشه مشکل از کنسول نفله مایکروسافته تا همه اعصابشون داغون بشه و لات مجازی ها فحش ببندن به اسپنسر و تیم سخت افزاری تولز ها... الان می خواید چیکار بکنید؟ در برابر این جرثومه فسادی که یکه تاز بازار کنسول های خانگی هست و کلی فن بیس برای خودش در طی 4 نسل دست و پا کرده چیکار می تونید بکنید؟ تهههه تهه زورتون اینه که پتیشن پر کنید با عنوان "زودتر این بازی کثیفو تموم کنید و میمون را برای کنسولی های جعبه خاک گرفته ما عرضه کنید".
استودیوهای مایکروسافت خودشون میرن خواهش تمنای سونی که تیم بفرست این بازیو برای کنسولتون بی نقص پورت کنیم؛ کار بتا تستری دارندگام گیم پس تموم شد، وقت عرضه نسخه فاینال ادیشن برای خریداران دست به نقد پلی استیشن است. بعد ناراحتید که چرا سونی زیر میزی داده و گفته صداشو در نیارید؟؟ جالبید واقعا
مایکروسافت دوتا خرید، ته این خریدها باعث این شد که بشه ناشر تردپارتی و بازیای خود اکسباکس استودیوز هم بده برای پلی استیشن..
سونی تو رویاهاشم تصور چنین چیزیو نمیکرد ..
شاید داره این عناوین رو میده تا جاده رو برای خرید ناشرهای بعدی صاف کنه و اگه رگولاتوریها دوباره بهش گیر دادن مدرکی بشه براش که ببینید من اصلا انحصارطلب نیستم و داوطلبانه دارم بازیهامو رو همه پلتفرمها منتشر میکنم.دقیقا. چون همین خرید اکتی و بتزدا هم الان چنان نتیجه کمرشکنی واسه سونی داشته که حتی دیگه رغبت نمیکنه یه شوکیس بذاره مایکروسافت زحمتشو میکشه واسمون ترس اصلی سونی از اینه که مایکروسافت علاوه بر بازیای بتزدا و اکتی، واسه بازیای ناشرای دیگه هم به سونی التماس کنه تا شاید اجازه انتشارشو بده رو پلتفرمش. سونی الان تنش در حال لرزیدنه. تازه یه پول کلفتم به خود مایکرو داده که اومدن COD جدیده رو گیمپس رو تبلیغ نکنه
ونوم جان، سونی از اول هم مخالفتی نداشت فقط بحثش کالاف دیوتی بود. الان هم که کار کشید به اومدن بازیهای خود اکسباکس رو پلی استیشن ، دیگه فرقی نداره اصلا بره کل صنعت رو اگه میتونه بخره. Who cares. این وسط بابت ریلیز هر بازی اکسباکس رو پلی استیشن ۳۰ درصدش میره تو جیب سونیشاید داره این عناوین رو میده تا جاده رو برای خرید ناشرهای بعدی صاف کنه و اگه رگولاتوریها دوباره بهش گیر دادن مدرکی بشه براش که ببینید من اصلا انحصارطلب نیستم و داوطلبانه دارم بازیهامو رو همه پلتفرمها منتشر میکنم.
یعنی اگه فردا مایکروسافت اومد مثلا Steam یا Take-Two رو خرید با این منطق که آخرش بازیهاشون رو پلیاستیشن میاد سونی باهاش هیچ مشکلی نداره و بازم تلاش نمیکنه از این گونه معاملات جلوگیری کنه؟