بازی Assassin’s Creed Valhalla معرفی شد + جزئیات

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
ساعاتی پیش شرکت Ubisoft همانطور که قول داده بود، با انتشار یک تریلر سینماتیک جذاب از بازی Assassin’s Creed Valhalla رونمایی کرد.

این بازی توسط استودیو Ubisoft Montreal و 14 تیم کمکی دیگر در حال ساخت است. مراحل توسعه بازی با رهبری آقای اشرف اسماعیل (کارگردان Black Flag و Origins) بیش از 2 سال و نیم پیش شروع شده و یوبیسافت قصد دارد نسل آینده را با تمام توان شروع کند. البته که AC: Valhalla برای کنسول‌های نسل هشتمی سونی و مایکروسافت نیز عرضه خواهد شد.

مطابق شایعاتی که از گوشه و کناره‌ها به گوش می‌رسید، نسخه جدید سری Assassin’s Creed اینبار به عصر وایکینگ‌ها رفته و قصد دارد داستان قهرمان جدیدی به نام Eivor را روایت کند. قهرمانی که اینبار، نه‌تنها بازیکنان قابلیت شخصی‌سازی کامل آن را دارند بلکه می‌توانند جنسیت او را نیز در ابتدای بازی تعیین کنند. به‌نظر می‌رسد به ویژگی‌های شخصی‌سازی در این عنوان توجه زیادی شده و حتی...

Continue reading...

Attachments

• Assassins Creed Valhalla.jpg
    Assassins Creed Valhalla.jpg
    91.5 KB · مشاهده: 455
Last edited by a moderator:
خوبه حداقل شاید بازی ها باعث بشند اشتراکات فکری فرهنگی یه سری از مردم با ملل غیور خاورمیانه افریقای شمالی و مرکزی و باقی کشور های فوق ابر پیشرفته کمتر بشه :D راهی که کشور هایی مثل ونزوئلا و کوبا با وجود نقص های بسیار ولی در سال های پیش طی کردند. دقت کنید ونزوئلا و کوبا نه امریکای شمالی و اروپای غربی یا اسیای جنوب شرقی :D فعلا باید سعی کنیم به این ها برسیم جهان اول هم بماند واسه مراحل بعد.
این همه ساله که این همه فیلم و سریال Woke تولید شده هیچ خبری نشده... بعد بازی ها جدا قراره دنیا رو تکون بدن؟:دی
حالا خوبه این ده ساله کلی نمونه از این کارا داشتیم و جدا چیز جدیدی نیست که به خودشون ببالن.
این کار هاشون تنها کاری میکنه بجز بستن دهن یک عده و PR تبلیغاتی، جذب مشتری هایی از اون قشر و مدافع هاشونه که محصول اشون رو بخرن.

کلا ubisoft انگار کلا تکلیفش با خودش و بازی هاش معلوم نیست :-"
مثلا سر همین AC، انگار نمیتونن درست تصمیم بگیرن که بازیشون شخصیت محور و با شخصیت پردازی قوی باشه (الطائر، اتزیو ... ) یا نه. اول که شروع کردن توی هر شماره جدید بازی شخصیت ها رو عوض کنن و الانم که قابلیت انتخاب تغییر جنسیت گذاشتن.
درکل اومدن بازی رو شبیه بازی های rpg کنن ولی وسط راه گیر کردن :D
به نظر خودم بازی یا باید کاملا اکشن-ادونچر میشد (با شخصیت های ثابت و داستان پردازی خوب، شبیه سری انچارتد تقریبا)، یا بیشتر میرف سمت بازی های rpg با داستان چند شاخه و بزرگتر + قابلیت شخصی سازی خیلی خیلی بیشتر.

یک تئوری توطئه آمده که به علت اینکه جمعیت جهان در حال انفجار هست و منابع تخلیه شده باید کاری کنیم مردم بچه دار نشن بهترین راه هم همین قضیه همجن سگرایی هست و الانم دارن تو دنیا بولدش میکنن
آره اتفاقا در ادامه همین تئوری هم گفتن کرونا رم ساختن که اقتصاد دنیا بریزه بهم جوونا پول ازدواج نداشته باشن :D رو حانی هم با وام ازدواج به جنگ این گروه ایلومیناتی رفته:D

کلا ubisoft انگار کلا تکلیفش با خودش و بازی هاش معلوم نیست :-"
مثلا سر همین AC، انگار نمیتونن درست تصمیم بگیرن که بازیشون شخصیت محور و با شخصیت پردازی قوی باشه (الطائر، اتزیو ... ) یا نه. اول که شروع کردن توی هر شماره جدید بازی شخصیت ها رو عوض کنن و الانم که قابلیت انتخاب تغییر جنسیت گذاشتن.
درکل اومدن بازی رو شبیه بازی های rpg کنن ولی وسط راه گیر کردن :D
به نظر خودم بازی یا باید کاملا اکشن-ادونچر میشد (با شخصیت های ثابت و داستان پردازی خوب، شبیه سری انچارتد تقریبا)، یا بیشتر میرف سمت بازی های rpg با داستان چند شاخه و بزرگتر + قابلیت شخصی سازی خیلی خیلی بیشتر.

یوبیسافت قشنگ داره از رو کتاب بازی میسازه
اکشن؟ داره
اوپن ورلد؟ هست
دیالوگ شاخه دار؟ داره
شخصیت های تاریخی؟ داره
شخصیت های اساطیری؟ اونم داره! ( :| )
انتخاب جنسیت؟ داره
انتخاب گرایش جنسی؟ اونم داره، واسه این که خفه شن اقلیت شون هم میگیم حالت Canon اش هومو بودن اینا :D (ماها که اهمیت نمیدیم کلا :D)
سیستم RPG؟ داره
مخفی کاری؟ هم داره
پارکور؟ داره دیگه، اساسینه بالاخره
گرایند اسلحه و زره و...؟ چرا که نه؟ :D
و صد البته! کشتی سواری؟ تمدن شما به آب ها آزاد دسترسی نداره، پس صد سال سیاه ازش بازی بسازیم >:)

نمیدونم چند وقت دیگه شاید سیزن پس و اینا رو هم اضافه کردن، چون مایکروترنزکشن رو که راحت فرو کردن تو فرنچایز :D
الان فرنچایز به جایی رسیده که همه میدونیم بازی خوبیه، ولی من دقیقا نمیدونم وقتی که آنچارتد و زلدا و ویچر 3 زدم، دقیقا باید برای چی بیام اساسینز کرید بزنم. تو هیچ کدوم از اینایی که گفتم از سه تا بازی ای که گفتم بهتر نیست. البته چرا کشتی سواری اش بهتره :D منتها اونم خود یوبیسافت داره با Skull & Bones جمع و جورش می کنه#:-S

یک تئوری توطئه آمده که به علت اینکه جمعیت جهان در حال انفجار هست و منابع تخلیه شده باید کاری کنیم مردم بچه دار نشن بهترین راه هم همین قضیه همجن سگرایی هست و الانم دارن تو دنیا بولدش میکنن

ای دشمن جنی .

حیف ک نظری راجع ب یوبی سافت ندارم

یوبی بعد از AC2 متأسفانه یا خوشبختانه دیگه منو به شخصه عادت داد به اینکه هرسال یه AC پلی بدم و عاشق تک تکشون هم بودم :D و امسال که AC نداشتیم لحظه شماری می کردم که نسخه جدیدش معرفی شه :D از طرف دیگه یوبی سر Origins نشون داد وقتی یک سال استراحت میده، بازی همه پسند تری تحویل میده و مطمئنم والهالا هم می ترکونه

آره اتفاقا در ادامه همین تئوری هم گفتن کرونا رم ساختن که اقتصاد دنیا بریزه بهم جوونا پول ازدواج نداشته باشن :D رو حانی هم با وام ازدواج به جنگ این گروه ایلومیناتی رفته:D
رئيس جمهور استكبار كبير و شيطان بزرگ كه گفته كرونا رو تو ازمايشگاه تو ووهان ساختن مدرك هم دارم اما نميتونم رو كنم :D

• Smile
Reactions: Arima Kishou
امیدوارم ی آی‌پی جدید از یوبی‌سافت ببینیم... ولی این شرکت همچنان قصد داره AC بسازه و هیچوقت هم به کیفیت نسخه‌ی اول و مخصوصا دوم AC نخواهد رسید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or