بازی Assassin’s Creed Valhalla معرفی شد + جزئیات

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
ساعاتی پیش شرکت Ubisoft همانطور که قول داده بود، با انتشار یک تریلر سینماتیک جذاب از بازی Assassin’s Creed Valhalla رونمایی کرد.

این بازی توسط استودیو Ubisoft Montreal و 14 تیم کمکی دیگر در حال ساخت است. مراحل توسعه بازی با رهبری آقای اشرف اسماعیل (کارگردان Black Flag و Origins) بیش از 2 سال و نیم پیش شروع شده و یوبیسافت قصد دارد نسل آینده را با تمام توان شروع کند. البته که AC: Valhalla برای کنسول‌های نسل هشتمی سونی و مایکروسافت نیز عرضه خواهد شد.

مطابق شایعاتی که از گوشه و کناره‌ها به گوش می‌رسید، نسخه جدید سری Assassin’s Creed اینبار به عصر وایکینگ‌ها رفته و قصد دارد داستان قهرمان جدیدی به نام Eivor را روایت کند. قهرمانی که اینبار، نه‌تنها بازیکنان قابلیت شخصی‌سازی کامل آن را دارند بلکه می‌توانند جنسیت او را نیز در ابتدای بازی تعیین کنند. به‌نظر می‌رسد به ویژگی‌های شخصی‌سازی در این عنوان توجه زیادی شده و حتی...

Continue reading...

Attachments

• Assassins Creed Valhalla.jpg
    Assassins Creed Valhalla.jpg
    91.5 KB · مشاهده: 455
Last edited by a moderator:

متاسفانه صنعت بازی سازی _مشابه صنعت شیطان صفت فیلم سازی_ عزم خود را جزم کرده تا جوانان غیور گیمر را از راه به در و به لواط دعوت کند.

خلاصه اینکه لعنت بر استدیوی منحرف "سگ شریر" :-"

به نظر میاد دیگه میشه با قطعیت گفت یوبیسافت هم به جمع دولوپر های چپول شجاع پیوسته و حرف های جدید داره برای گفتن تو حوزه گیم :>

خلاصه اینکه لعنت بر استدیوی منحرف "سگ شریر" :-"

طرفای ما بهشون میگن "سگ ناقلا"
از چپ ترین شجاع ترین استدیوهای روز به یاد برده میشن :D

دوست داشتم جنسیت شخصیت قابل انتخاب نبود. مرد و زن و گی و استریتش فرقی نمیکنه. فقط یه شخصیت قوی درست کنن بزارن تو بازی. این بازیایی که شخصیتتو نصفه نیمه خودت میسازی این حسو بهم میده طرف نویسنده کار خودشو انداخته گردن من. تکلیفتون رو مشخص کنید یا مثل اسکایریم کلش دست ما باشه یا مثل ویچر هیچیش قابل تغییر نباشه

یه دسته چهارم رو هم داریم که هر چی باشه بازی میکنه و توجه به اسم نمیکنه اگه بازی خوب باشه. حال اساسین وایکینگ نیود و یه بازی وایکینگی خوب بود کفایت میکنه
اون دسته چهارم دلار خرج نمیکنه :hide:

پسر چاره ای نیست مثل این که باید عادت کنیم به این وضعیت ...
فقط از اون روزی میترسم که موقع این صحنه ها داره پخش میشه بابا ها یه دفعه در و باز کنن و... :D
خوبه که :D من که راضیم :-j فقط از این به بعد باید در اتاقو قفل کنیم :D

متاسفانه صنعت بازی سازی _مشابه صنعت شیطان صفت فیلم سازی_ عزم خود را جزم کرده تا جوانان غیور گیمر را از راه به در و به لواط دعوت کند.
یه لحظه فکر کردم رائفی پور یا حسن عباسی اینارو نوشته :D

نمیدونم چجوری شما انقدر با این قضیه مشکل دارین .

اول از همه بازی واقعیت نیست قرار نیست شما دوستان دنبال تمایلات جنسی خودتون تو بازی بگردین همین حرف ها رو میزنین که اون حرف های جوک راجب بازی ها میزنن .

دوم یک شخصیت خیالی بر اساس دنیای واقعی که قرار نیست چون یک شخصی تمایلات جنسی مختلفی با شما داره بخواین سرکوبش کنین یا نفیش کنین یا تردش کنین یا هرچی یا بخواین خودتون تغییر بدین این یک شخصیت بین میلیون ها شخصیت دنیا بازی دیگه مثل انسان ها فقط تفاوتش چیه واقعی نیست قرار هم نیست با هم رابطه ... داشته باشین یا شما اف یا آن کنه.

اگه ناراحت این هستین که موقع بازی خانواده بیان اون بحث فرق میکنه اما اگه میخواین تو دو هزار و پنصد سال پیش زندگی کنین تاریخ اشتباه امدین .
دقیقا حرفت درسته .
باور کن کسایی که الان مخالفن چند سال دیگه به حرفای امروزشون میخندن . :D
البته فکر میکنم بچه ها شوخی میکنن . :D

آخرین ویرایش:
نمیدونم چجوری شما انقدر با این قضیه مشکل دارین .

اول از همه بازی واقعیت نیست قرار نیست شما دوستان دنبال تمایلات جنسی خودتون تو بازی بگردین همین حرف ها رو میزنین که اون حرف های جوک راجب بازی ها میزنن .

دوم یک شخصیت خیالی بر اساس دنیای واقعی که قرار نیست چون یک شخصی تمایلات جنسی مختلفی با شما داره بخواین سرکوبش کنین یا نفیش کنین یا تردش کنین یا هرچی یا بخواین خودتون تغییر بدین این یک شخصیت بین میلیون ها شخصیت دنیا بازی دیگه مثل انسان ها فقط تفاوتش چیه واقعی نیست قرار هم نیست با هم رابطه ... داشته باشین یا شما اف یا آن کنه.

اگه ناراحت این هستین که موقع بازی خانواده بیان اون بحث فرق میکنه اما اگه میخواین تو دو هزار و پنصد سال پیش زندگی کنین تاریخ اشتباه امدین .

مشکل من با این مسخره بازیاشون اینکه بیشتر Mass Effect میخوره تا AC ها...کلا با این بلایی سر دیالوگ های انتخابی و اینا گذاشتن اصلا حال نمیکنم.
کرکتر اصلی رو رسما بی هویت کردن:|

مشکل من با این مسخره بازیاشون اینکه بیشتر Mass Effect میخوره تا AC ها...کلا با این بلایی سر دیالوگ های انتخابی و اینا گذاشتن اصلا حال نمیکنم.
کرکتر اصلی رو رسما بی هویت کردن:|
باز اگه مثل مس افکت جالب درست میکردن این بخش رو ایرادی نداشت، یعنی از اول بازی یه نفر رو انتخاب کنی و کل بازی روی همون یه نفر کار کنی، انتخابت به نسخه ی بعدی منتقل بشه و... ‌.

توی کوئست های ادیسه فقط دو دفعه تو جواب طرف گزینه ی قلب رو میزدی و اخر کوئست یه کات سین مسخره می‌دیدی و تمام.

بقدری کم عمق و سطحی بود که کاملا مشخص بود فقط واسه بستن دهن یه عده تو بازی قرار گرفته.

حق دارید واقعا. نه که مجبورتون می کنن رومنس های هم جنس رو انتخاب کنید، بعد هم همونطور که می دونید وقتی دوربین 2 تا همجنس رو نشون می ده میرن تو اتاق از مانیتور یه اشعه هایی ساطع می شه که شما رو هم همجنس گرا می کنه. همش توطئه استکباره واسه منقرض کردن نسل بشر. من خودم یکی از دوستام کاساندرا رو انتخاب کرد و بعد از اون کوئست پیرزنه هم تغییر جنسیت پیدا کرد هم تغییر گرایش.

خوبه حداقل شاید بازی ها باعث بشند اشتراکات فکری فرهنگی یه سری از مردم با ملل غیور خاورمیانه افریقای شمالی و مرکزی و باقی کشور های فوق ابر پیشرفته کمتر بشه :D راهی که کشور هایی مثل ونزوئلا و کوبا با وجود نقص های بسیار ولی در سال های پیش طی کردند. دقت کنید ونزوئلا و کوبا نه امریکای شمالی و اروپای غربی یا اسیای جنوب شرقی :D فعلا باید سعی کنیم به این ها برسیم جهان اول هم بماند واسه مراحل بعد.

پ.ن: البته به نظرم برای سارکزم، زندگی در 1400 سال پیش بگیم بهتر از 2500 سال هست :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or