بازی 2 days to vegas و شباهت زیاد به GTAVI

• Thread starter Thread starter poooya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

poooya

کاربر سایت
این بازی برای PS3 , Xbox360 , PC عرضه میشه البته تاریخ عرضه سال 2010زمان نامعلوم هستش ضمنا این بازی هیچ ربطی به This Is Vegas کمپانی MidWay نداره چند تا عکس از این بازی فقط بیرون اومده که اونا رو میذارم
927941_66906.jpg

redir

927943_20050429_screen008.jpg

927943_20050429_screen009.jpg

927943_20060804_screen002.jpg

آخرین ویرایش:
کاش یکم بیشتر اطلاعات میزاشتی از بازی
مثه شرکت سازنده
راستش از این بازی بیشتر از این اطلاعات خاصی منتشر نشده با توجه به اینکه مدت زیادی از ساختش میگذاره باز هم بیشتر از یک سال دیگه بازی ریلیز میشه شرکت سازنده هم گوشه عکس ها زده شده Steel Monkeys هستش حتی تریلری هم از این بازی بیرون نیومده :eek:
سبک بازی هم modern action adventure هستش.

من واقعا خیلی با گرافیک و شیدر هاش حال میکنم
پ ن :یه چیزی بگم بخندیم یه 2سال پیش که تازه 360 گرفته بودم عکس های اینو دیدم منتهی اسمش رو نمیدونستم ولی اون مو.قع هم خیلی حال کردم با هاش

دوست عزیز احتمالا این عکس ها fake باشه. اگر اینجور بازی با کیفیت بی نظیر و گرافیک بی نظیر وجود داشت مطمئنا الان جای GTA IV حضور داشت. ولی احتمال داره بازی در حال ساخت باشه.

ولی احتمال داره بازی در حال ساخت باشه.
امير واقعا از تو بعيده ، ديگه انتظار نداشتم تو يکی این حرفو بزنی ، طرف تو هر پستی که ميده ميگه برای سال 2010 مياد ، بعد تو احتمال ساخته شدنش رو ميدی !!!

مقایسه با Gta IV ...

گرافیکو وللش ! مهم اینه که اون گیم پلی رو داره ؟ موبایل داره ؟

مولتی پلیر داره ؟

جزییات زیاد داره ؟

مجسمه آزادی داره ؟

اون داستانو داره ؟

شخصیتی به اندازه باحالی نیکو داره ؟

به نظرم هیچی Gta IV نمیشه ! البته تا 2010 مطمئنم Gta V میاد !

مقایسه با Gta IV ...

گرافیکو وللش ! مهم اینه که اون گیم پلی رو داره ؟ موبایل داره ؟

مولتی پلیر داره ؟

جزییات زیاد داره ؟

مجسمه آزادی داره ؟

اون داستانو داره ؟

شخصیتی به اندازه باحالی نیکو داره ؟

به نظرم هیچی Gta IV نمیشه ! البته تا 2010 مطمئنم Gta V میاد !
نداره میدونی چرا چون نباید سابقه ی این شرکت رو با غولی مثله راک استار مقایسه کرد به هر حال این بازیم احتمالا بعد از 5 سال ساخت بیرون میاد و شاید بتونه ما ها رو سرگرم کنه ولی خب هر بازی حال و هوای خودشو داره 100 درصد جی تی ای نمیشه من از لحاظ ساختار شهر و آدم ها با جو بازی نه مقایسه عمقی تا اون حد که!!:eek:

امير واقعا از تو بعيده ، ديگه انتظار نداشتم تو يکی این حرفو بزنی ، طرف تو هر پستی که ميده ميگه برای سال 2010 مياد ، بعد تو احتمال ساخته شدنش رو ميدی !!!

متن را بخون و جواب های ایشون:
این بازی برای PS3 , Xbox360 , PC عرضه میشه البته تاریخ عرضه سال 2010زمان نامعلوم هستش
سال 2005 زده شده ........

اینجوری یعنی پروژه یک جورایی تعطیل شده ! این همه زمان برای یک بازی نیاز نیست.

منم با امیر موافقم .

Gta IV با اون همه جزییات ساختش حدودا از 2006 تا 2008 طول کشید . یعنی حدودا 2-3 سال !

مگه چیه که میخوان 5 سال بسازن ! اون موقع که باید کوچکترین چیزام بذارن !

ولی اگه یه Simulator که اکشنم باشه بسازن خیلی باحال میشه . به طوری که توش بشه کار کرد و اسلحه و ....

که فکنر نکنم همچون چیزی بشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or