بازی و نرم افزار برای Android

سلام دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم بازیهای HD رو بازی کنم.میگه باید به wi-fi وصل باشی تا یه حجمی رو دانلود کنه اما من wi-fi ندارم.همه ی بازیها هم کامل نصب میشند و دیتاشون رو هم توی مسیر درست کپی میکنم اما نمیدونم چشه.دوستان خواهش میکنم یه کمکی بکنید.خیلی خیلی ممنون.

• Like
Reactions: Sega_genesis
سلام دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم بازیهای HD رو بازی کنم.میگه باید به wi-fi وصل باشی تا یه حجمی رو دانلود کنه اما من wi-fi ندارم.همه ی بازیها هم کامل نصب میشند و دیتاشون رو هم توی مسیر درست کپی میکنم اما نمیدونم چشه.دوستان خواهش میکنم یه کمکی بکنید.خیلی خیلی ممنون.
رفیق حتما فایل دیتایی که داری واسه ورژن اون بازی نیست یا اصلا فایل دیتات واسه گوشیت نیست آخه چیپست های گوشیهاباهم فرق دارن.گوشیت چیه؟تا راهنماییت کنم از چه دیتایی استفاده کنی

گوشیت چیه؟تا راهنماییت کنم از چه دیتایی استفاده کنی
LG Optimus P920 3D
بعد از دیتاهایی استفاده میکنم که طرف خودش برای Samsung Galaxy S خودش استفاده میکنه.
بعد ببخشید یه سوال دیگه:روت کردن چیه؟ضرری برای گوشی نداره؟ممنون

آخرین ویرایش:
با سلام
نرم افزار فایل مننجر گوشیهای XPERAI MINI و XPERAI RAY میخواستم
با تشکر
cachefile_phone_36521_Sony_Ericsson_Xperia_ray_02_0_f.jpg
cachefile_phone_36502_Sony_Ericsson_Xperia_mini_06_0_f.jpg

• Like
Reactions: Sega_genesis
LG Optimus P920 3Dبعد از دیتاهایی استفاده میکنم که طرف خودش برای Samsung Galaxy S خودش استفاده میکنه.بعد ببخشید یه سوال دیگه:روت کردن چیه؟ضرری برای گوشی نداره؟ممنون
خب شما باید از دیتای ال جی استفاده کنی،روت یه جور کپی خور کردن گوشی هست

خب شما باید از دیتای ال جی استفاده کنی،روت یه جور کپی خور کردن گوشی هست
ممنون دوست عزیز.
بالاخره خودم فهمیدم چیکار کنم.حالا یه توضیح هم میدم:
اول باید فایل نصبی بازی رو دانلود کنید.بعد نصب کنید و موقعی که خواست از طریق wi-fi دانلود کنه yes رو بزنید و باید اینترنتتون هم قطع باشه.بعد خودش اخطار میده که نمیتونه دانلود کنه.بعد شما میرید به SD Card و میبینید که یه پوشه ای به اسم اون بازی بوجود اومده و حالا دیتا رو میریزید توی همون پوشه ه.به همین راحتی.

ممنون دوست عزیز.
بالاخره خودم فهمیدم چیکار کنم.حالا یه توضیح هم میدم:
اول باید فایل نصبی بازی رو دانلود کنید.بعد نصب کنید و موقعی که خواست از طریق wi-fi دانلود کنه yes رو بزنید و باید اینترنتتون هم قطع باشه.بعد خودش اخطار میده که نمیتونه دانلود کنه.بعد شما میرید به SD Card و میبینید که یه پوشه ای به اسم اون بازی بوجود اومده و حالا دیتا رو میریزید توی همون پوشه ه.به همین راحتی.

علی جان خوب خدارو شکر مشکلت حل شد . سوالی داشتی در خدمتم .

دوستان اگه میشه چند تا پلیر خوب برای پخش موزیک معرفی کنید. (قابلیت نشون دادن آلبوم آرت ها رو هم داشته باشن لطفا) گوشیم هم HTC Explorer هست. مرسی :)

دوستان اگه میشه چند تا پلیر خوب برای پخش موزیک معرفی کنید. (قابلیت نشون دادن آلبوم آرت ها رو هم داشته باشن لطفا) گوشیم هم HTC Explorer هست. مرسی :)

از اینا هر کدومو دانلود کنین همشون عالی هستن فقط مونده به صلیغه خودتون دیگه .

سلام دوستان خب دیروز یه اکسپریا ری گرفتم الان از uc browser 7.8 استفاده میکنم ولی نمیتونه سایت های شیلتر رو بیاره!مشکل از کجاست؟بانسخه 7.2 سایت های شیلتر رو میاره ولی با آخرین نسخه نمیتونه بیاره! لطفا کمکم کنید

این پست ماله چند وقت پیشه ولی خب جواب رو بگم....وقتی مرورگر رو دان کردی تو قسمت تنضیمات میری و browser mode رو انتخاب میکنی..بعد از اون data saving رو انتخاب میکنی..و از اون به بعد به صورت قند شکن میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or