<{ALTAIR}>
کاربر سایت
آقا من یه مشکلی دارم,این برنامه ی SPB Shell #D (منوی سه بعدی) ریختم,چند وقت قشنگ کار می کرد.بعد الان نمی دونم چی شده هر چی home رو می نم نمیاد فقط htc sence میاد.گوشیم هم increadible S هست...
درودآقا من یه مشکلی دارم,این برنامه ی SPB Shell #D (منوی سه بعدی) ریختم,چند وقت قشنگ کار می کرد.بعد الان نمی دونم چی شده هر چی home رو می نم نمیاد فقط htc sence میاد.گوشیم هم increadible S هست...
درود
برین داخل منوی برنامه ها بعد منو رو بزنین برین داخل برنامه های در حال اجرا Runnig Apps بعد از اونجا پیداش کنین یه بار Unistall کنید بعد دوباره نصبش کنید!
از اون قشنگ تر هم هست بنظر بنده بهترینش Go Luncher هست چون تم های زیادی داره برای دانلود هم چنین امکانات خیلی جالبی داره مثل کوچیک یا بزرگ کردن ویدجت ها یا نشون دادنشون به صورت Wide
موفق باشید!
درودجواب نداد باز....حالا این go Luncher قابلیت ساختن page دلخواه رو داره؟
من mc3 رو نصب کردم دیتا رو هم ریختم مشکلم اینه که هر دفعه که بخوام بازی کنم باید wi-fi رو روشن کنم تا بره تو بازی و اگه خاموش باشه می گه فضا کم دارید در حالی که 6 گیگ فضای خالی دارم چی کار کنم؟(galaxy s2)
سلام
یکی از دوستام یه mc 3 دان کرد اما میریزه رو گوشیش باید حدودا 800 مگ دانلود کنه.کسی یه لینک سالم وبی درد سر داره بده که دیگه دانلود نخواد؟ برا مولتی بازی رو می خواد پس لطفا اخرین ورژن باشه.
galaxy sii