بازی و نرم افزار برای Android

آقا من یه مشکلی دارم,این برنامه ی SPB Shell #D (منوی سه بعدی) ریختم,چند وقت قشنگ کار می کرد.بعد الان نمی دونم چی شده هر چی home رو می نم نمیاد فقط htc sence میاد.گوشیم هم increadible S هست...

آقا من یه مشکلی دارم,این برنامه ی SPB Shell #D (منوی سه بعدی) ریختم,چند وقت قشنگ کار می کرد.بعد الان نمی دونم چی شده هر چی home رو می نم نمیاد فقط htc sence میاد.گوشیم هم increadible S هست...
درود
برین داخل منوی برنامه ها بعد منو رو بزنین برین داخل برنامه های در حال اجرا Runnig Apps بعد از اونجا پیداش کنین یه بار Unistall کنید بعد دوباره نصبش کنید!
از اون قشنگ تر هم هست بنظر بنده بهترینش Go Luncher هست چون تم های زیادی داره برای دانلود هم چنین امکانات خیلی جالبی داره مثل کوچیک یا بزرگ کردن ویدجت ها یا نشون دادنشون به صورت Wide
موفق باشید!

• Like
Reactions: Sega_genesis
درود
برین داخل منوی برنامه ها بعد منو رو بزنین برین داخل برنامه های در حال اجرا Runnig Apps بعد از اونجا پیداش کنین یه بار Unistall کنید بعد دوباره نصبش کنید!
از اون قشنگ تر هم هست بنظر بنده بهترینش Go Luncher هست چون تم های زیادی داره برای دانلود هم چنین امکانات خیلی جالبی داره مثل کوچیک یا بزرگ کردن ویدجت ها یا نشون دادنشون به صورت Wide
موفق باشید!

جواب نداد باز....حالا این go Luncher قابلیت ساختن page دلخواه رو داره؟

جواب نداد باز....حالا این go Luncher قابلیت ساختن page دلخواه رو داره؟
درود
والا نمیدونم احتمالا گوشی باهاش مشکل پیدا کرده یا یه لانچر دیگه مزاحمش میشه چون بعضی مواقع این امکانش هست!
Page دلخواه به اون صورت رو خیر نداره ولی خیلی خیلی کارآمد تره ویدجت ها و برنامه هایی هم داره که به خودی خود همشون کاربردی هستند و معروف ترینش هم که Go SMS هست که کاربرد خیلی زیادی داره!

من mc3 رو نصب کردم دیتا رو هم ریختم مشکلم اینه که هر دفعه که بخوام بازی کنم باید wi-fi رو روشن کنم تا بره تو بازی و اگه خاموش باشه می گه فضا کم دارید در حالی که 6 گیگ فضای خالی دارم چی کار کنم؟(galaxy s2)

من mc3 رو نصب کردم دیتا رو هم ریختم مشکلم اینه که هر دفعه که بخوام بازی کنم باید wi-fi رو روشن کنم تا بره تو بازی و اگه خاموش باشه می گه فضا کم دارید در حالی که 6 گیگ فضای خالی دارم چی کار کنم؟(galaxy s2)

ورژن بازی را لطفا بگین.
فکر کنم ورژن 1.0.1 باشه که کرک شده هست و نیازی به اتصال وایواف برای اجرا نداره(برای اولین بار فقط لازم داره)

سلام
یکی از دوستام یه mc 3 دان کرد اما میریزه رو گوشیش باید حدودا 800 مگ دانلود کنه.کسی یه لینک سالم وبی درد سر داره بده که دیگه دانلود نخواد؟ برا مولتی بازی رو می خواد پس لطفا اخرین ورژن باشه.
galaxy sii

سلام
یکی از دوستام یه mc 3 دان کرد اما میریزه رو گوشیش باید حدودا 800 مگ دانلود کنه.کسی یه لینک سالم وبی درد سر داره بده که دیگه دانلود نخواد؟ برا مولتی بازی رو می خواد پس لطفا اخرین ورژن باشه.
galaxy sii

اگه دیتا نریخته که درسته.
اگه دیتا ریخته مربوط به گوشی خودش نبوده.
در بهترین حالت که تمام دیتا درست باشه 4 مگ باید با گوشی دانلود کنه.
آسان ترین روش دانلود با خود گوشی هست.
در غیر این صورت باید دیتا بریوط به گوشی را بگیره.

آريالا یه سوا لداشتم واسه نصب فیفا 12...گوشیم htc Inc S هست و روش آندریود 2.3.5 ریختم....الان من یه مشکلی دارم واسه نصب فیفا<فقط Apk رو نصب می کنم<می خوام وصل شم که فولدر دیتاش رو بسازه,وصل می شم اینترنت ولی وقتی می رم تو بازی بعد از چند ثانیه loading می گه Servise disabaled...ea,و android/data و...کار نمی کنه,می شه یکی راهنمایی کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or