petrossssss
کاربر سایت
اگر منظورتون فناوری 3D هست که باید بگم بله ! ... البته نه برای گوشی های که از فناوری 3D استفاده نمیکنن ! ... اگر هم منظورتن از 3D یعنی بازی از 3 بعد تشکلیل شده که در حال حاظر 70% بازی ها همین طور هستن !سلام
من تازه واردم، یعنی تازه گوشی با سیستم عامل اندروید خریدم، یه سوال داشتم: میخواستم ببینم بازی های سه بعدی خفن که مثلا واسه ویندوز هست واسه اندروید هم هست؟
مرسی
همین نرم افزار رو میگم...این بازی برای گوشی های تگرا دار عرضه شد ولی با نرم افزار chine fire می شه روی بقیه گوشی ها اجراش کرد ....... البته قبل از اجراش دوتا گزینه توی این نرم افزار باید تیک بخور اگرنه بازی اجرا نمی شه ( این دوتا گزینه گرافیک بازی رو پایین می یاره تا روی تک هسته ای ها اجرا بشه ولی توی این بازی زیاد فرقی نمی کنه اما توی بازیهای معمولی که مال گوشی های تک هسته ای هستن اگر این گزینه هارو تیک بزنید گرافیک بازی به شدت می یاد پایین )
روی گوشی خودم تست کردم به خوبی اجرا شد و مشکلی نداشت
همین نرم افزار رو میگم...
میشه یکی لطف کنه و 1لینک از این chainfire قرار بده.
اومده.من گرفتمش.فقط یه روش داره که بازی اجرا بشه که خیلی ساده استاین gta برای s2 نيومد؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
تو این چند روز که دیدم این بازی Shadowgun منتشر شده به نظر بازی فوق العاده میاد تو بعضی سایت جزئیات گرافیکی با کنسول مقایسه کرده بودن
شبیه بازی Quake شوتر اکشن ...
فکر کنم برای گوشی 2 هسته فقط قابل اجرا
اینم مستقیم لینک بازی
بچه ها فرق v 1.02 با v 1.0.4 چيه؟
وقتي فايل rar رو باز كردم يه pkg توشه(6مگ) با يه زيپ(600مگ)...اون زيپ رو چيكار كنم؟..
برای کسایی که تازه با آندروید آشنا شدن پیش نهاد میکنم به لینک زیر برن :دوستان من تازه واردم میخواستم بدونم الا چجوری میشه برنامه و بازی ریخت رو گوشیه HTC Sensation XL ؟
برنامه مخصوصی میخواد ؟
راستی میخوام یه برنامه هم بهم معرفی کنین که بریزم و SMS فارسی بتونم بخونم.....
بعد برنامه ها کرک هم دارن ؟ یا کاملا ؟
لینک بازی GTA و چند تا بازی باحال و استراتژیک و سبک خانه سازی و سرگرم کننده معرفی کنید..........