بازی و نرم افزار برای Android

سلام
من تازه واردم، یعنی تازه گوشی با سیستم عامل اندروید خریدم، یه سوال داشتم: میخواستم ببینم بازی های سه بعدی خفن که مثلا واسه ویندوز هست واسه اندروید هم هست؟
مرسی

• Like
Reactions: Sega_genesis
سلام
من تازه واردم، یعنی تازه گوشی با سیستم عامل اندروید خریدم، یه سوال داشتم: میخواستم ببینم بازی های سه بعدی خفن که مثلا واسه ویندوز هست واسه اندروید هم هست؟
مرسی
اگر منظورتون فناوری 3D هست که باید بگم بله ! ... البته نه برای گوشی های که از فناوری 3D استفاده نمیکنن ! ... اگر هم منظورتن از 3D یعنی بازی از 3 بعد تشکلیل شده که در حال حاظر 70% بازی ها همین طور هستن !
اگر منظورتون در مورد یکسان بودن بازی با ویندوز ، گرافیک خریه کننده هست باید بگم در حال حاضر بازی های 9MM ، Fifa 12 N O V A گرافیک عالی دارن !

• Like
این بازی برای گوشی های تگرا دار عرضه شد ولی با نرم افزار chine fire می شه روی بقیه گوشی ها اجراش کرد ....... البته قبل از اجراش دوتا گزینه توی این نرم افزار باید تیک بخور اگرنه بازی اجرا نمی شه ( این دوتا گزینه گرافیک بازی رو پایین می یاره تا روی تک هسته ای ها اجرا بشه ولی توی این بازی زیاد فرقی نمی کنه اما توی بازیهای معمولی که مال گوشی های تک هسته ای هستن اگر این گزینه هارو تیک بزنید گرافیک بازی به شدت می یاد پایین )

روی گوشی خودم تست کردم به خوبی اجرا شد و مشکلی نداشت
همین نرم افزار رو میگم...
میشه یکی لطف کنه و 1لینک از این chainfire قرار بده.

• Like
همین نرم افزار رو میگم...
میشه یکی لطف کنه و 1لینک از این chainfire قرار بده.

دانلود

درضمن گوشی حتما باید روت شده باشه
...........................................................................................................................................
شما میتونید شادوگان رو برای پردازنده پایین تر دانلود کنید((بدون برنامه ی بالا)
adreno
PowerVR

بازی GTAIII رو حتما برای انروید بگیرید در یک کلام فوق العاده هستش!
من رو galaxy s2 اجراش کردم یعنی با نسخه ps2 مو نمیزنه در بعضی موارد حتی گرافیکش بهتر هم هست ...
لینکهای بازی رو میتونید از سایت های مختلف مثل :
1,2
بگیرید ..b-)

• Like
کسی لینک modern combat 3 &gta رو داره که کرک شده باشه و دیتا رو خود گوشی دانلود کنه؟
از کجا باید بفهمم که ماله s2 هست آخه یه دفعه real football رو گرفتم ولی تو نصف صفحه اجرا میشد؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

تو این چند روز که دیدم این بازی Shadowgun منتشر شده به نظر بازی فوق العاده میاد تو بعضی سایت جزئیات گرافیکی با کنسول مقایسه کرده بودن

shadowgunscreen.jpg

شبیه بازی Quake شوتر اکشن ...
فکر کنم برای گوشی 2 هسته فقط قابل اجرا

اینم مستقیم لینک بازی

بچه ها فرق v 1.02 با v 1.0.4 چيه؟
وقتي فايل rar رو باز كردم يه pkg توشه(6مگ) با يه زيپ(600مگ)...اون زيپ رو چيكار كنم؟..

آخرین ویرایش:
  • Like
دوستان من تازه واردم میخواستم بدونم الا چجوری میشه برنامه و بازی ریخت رو گوشیه HTC Sensation XL ؟
برنامه مخصوصی میخواد ؟
راستی میخوام یه برنامه هم بهم معرفی کنین که بریزم و SMS فارسی بتونم بخونم.....
بعد برنامه ها کرک هم دارن ؟ یا کاملا ؟

لینک بازی GTA و چند تا بازی باحال و استراتژیک و سبک خانه سازی و سرگرم کننده معرفی کنید..........

آخرین ویرایش:
  • Like
بچه ها فرق v 1.02 با v 1.0.4 چيه؟
وقتي فايل rar رو باز كردم يه pkg توشه(6مگ) با يه زيپ(600مگ)...اون زيپ رو چيكار كنم؟..

دوستان من تازه واردم میخواستم بدونم الا چجوری میشه برنامه و بازی ریخت رو گوشیه HTC Sensation XL ؟
برنامه مخصوصی میخواد ؟
راستی میخوام یه برنامه هم بهم معرفی کنین که بریزم و SMS فارسی بتونم بخونم.....
بعد برنامه ها کرک هم دارن ؟ یا کاملا ؟

لینک بازی GTA و چند تا بازی باحال و استراتژیک و سبک خانه سازی و سرگرم کننده معرفی کنید..........
برای کسایی که تازه با آندروید آشنا شدن پیش نهاد میکنم به لینک زیر برن :
آموزش
خودمم هفته پیش از همین آموزش استفاده کردم
این سایت بهترین سایت فارسی زبان هست که App ـهاش همه مطمئن و سالم هستن و همه بازی ها و برنامه ها توش پیدا میشه !

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or