بازی ویتا uncharted :golden abyss

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

dariushsz2

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
بازی ویتا uncharted

سلام.فروش بازی به قیمت مناسب 60تومن هرکی خواست پخ بده کنار میام باهاش .البته با بازیه rayman هم تعویض میکنم
IMG-20120505-00331.jpg

Attachments

• IMG-20120505-00331.jpg
    IMG-20120505-00331.jpg
    140.4 KB · مشاهده: 76
آخرین ویرایش:
بالاممممم

---------- نوشته در 11:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:22 PM ارسال شده بود ----------

بالااااا

دوست عزیز بابت اسپم معذرت اما واقعا برام عجیبه که چرا بازیت فروش نمیره چون قیمتش عالیه .راستش خودم هم همین بازی را دارم برای فروش هم گذاشتم اما فروش نرفت:(
کلا مثل اینکه کسی هنوز زیاد ویتا نداره وگرنه قیمت اکبند بازی تو بازار 90 به بالاست .تازه به نظر من تو بازی های ویتا نو با دسته دوم زیاد فرقی نداره چون به صورت cd یا dvd نیست که خط و خش بیوفته.
بازم بابت اسپم معذرت

دلیلش اینه این بازیرو همه دازن.اگه بازیه دیگه ای بود سریع فروش میرفت.میدونستم موقع فروشش به همچین دردسری میخورم!!!حالا چند نفر خریدار پیدا شدن انشاا... فروش میره

سلام اگر تهرانی من خریدارم البته 50 خریدارم جسارتا
این بازی از هر بازیه دیگه ای بیشتر تو بازاره و به زودی قیمتش پایینتر هم میاد چون هر کی یه ویتا خریده یدونه هم از این بازی خریده من هم به خاطر همین امروز که رففتم ویتا بخرم هر چقدر فروشنده اصرار کرد اینو بر نداشتم تا دست دومشو بگیرم ضمنا امروز تو بازار ویتا 3 جی وای فای ریجن یک 615 بود با رم 8 و این بازی هم 85
تو پیام خصوصی برات شمارمو گذاشتم

فروخته شد

---------- نوشته در 09:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:11 PM ارسال شده بود ----------

فروخته شد!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or