شایعه بازی هورایزن آنلاین زودتر از Horizon 3 منتشر خواهد شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000019202.jpg

شایعه: عرضه هورایزن ۳ در سال ۲۰۲۷، با انتشار زودهنگام عنوان مولتی‌پلیر آنلاین. یک منبع معتبر در صنعت بازی‌ فاش کرده که استودیوی گریلا گیمز در حال آماده‌سازی برای عرضه بازی هورایزن ۳ در سال ۲۰۲۷ است و همچنین، عنوان مولتی‌پلیر آنلاین که مدت‌هاست شایعاتی پیرامون آن مطرح بوده، پیش از نسخه سوم بازی منتشر خواهد شد.هورایزن ۳ احتمالاً در سال ۲۰۲۷ از راه می‌رسد. آگهی استخدام منتشرشده توسط گریلا گیمز در اوایل سال ۲۰۲۵ نشان داد که این استودیو در پی خلق یک عنوان مولتی‌پلیر در دنیای هورایزن است که با هدف «جذب بیش از یک میلیون بازیکن» طراحی شده است.به گفته منبعی موثق به نام TCMF Games، هورایزن ۳ «در حال حاضر در دست توسعه» قرار دارد و داستان آن حول محور شخصیت نمسیس (Nemesis) شکل گرفته است. این منبع همچنین اشاره کرده که هورایزن ۳ ممکن است به‌عنوان یکی از عناوین کلیدی زمان عرضه کنسول Playstation 6 معرفی شود. این منبع در پایان تأکید کرد که بازی هورایزن آنلاین پیش از هورایزن ۳ به بازار خواهد آمد.
سری هورایزن تاکنون بیش از ۳۰ میلیون نسخه فروش داشته و همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد.​

یعنی اینقدر هورایزن حداقل توی این فروم منفوره که خبرهاش نه کامنت میخوره درست حسابی نه لایک :D =))

البته تشکر از ارسال کننده خبر بابت زحمتش جای خود دارد
منفور بودن هورایزن یه کمی عجیبه.
بازی خوبیه که از نظر بصری و صوتی راضی کننده است. چرخه گیم‌پلی جالبی داره. داستانش ولی یخ و خنکه. یعنی اگر محبوب نباشه قابل درکه اما منفور بودنش نه.

یعنی اینقدر هورایزن حداقل توی این فروم منفوره که خبرهاش نه کامنت میخوره درست حسابی نه لایک :D =))

منفور بودن هورایزن یه کمی عجیبه.
بازی خوبیه که از نظر بصری و صوتی راضی کننده است. چرخه گیم‌پلی جالبی داره. داستانش ولی یخ و خنکه. یعنی اگر محبوب نباشه قابل درکه اما منفور بودنش نه.
مشکل هورایزن
1- شخصیت زن و حالت کودکانه محیط شاید باشه
2- انقدر پیچیدگی داستانی و شخصیتی و محیطی نداره
3- از دید خیلی ها ساخت این عنوان باعث کنسل شدن کیلزون شد
حقیقتند دلم لک زده برای آنلاین KZ2

واقعا منفور نیست.
شاید بهتر بشه گفت که آنچنان جذاب نیست و هایپی ایجاد نمیکنه.
در مورد خودم اصلا از دنیا و شخصیتهاش خوشم نمیاد مخصوصا خود ایلوی .
نه که بدم بیاد ولی اصلا باهاش ارتباط نمیگیرم.

هورایزن که بهترین شوتر سوم شخص اوپن ورد بدون هیچ رقیب نزدیکیه
تا ۴۰ ۵۰ ساعت کامبت ناب بهت میده خدا بده برکت
بحث اینه که اینارو یه داستان و ستینگ لوس گروگان گرفته
حتی جنریک بودن لول دیزاین و اوپن وردم مهم نیست
الوی کهیر ووکبازی سونیه که زده بیرون بخاطر همینم قیافه الوی شبیه عذر میخوام کهیره(ملتهب و قرمز-قهوه‌ای و دون‌دون)
تو کیلزون مردا تو جبهه سر و تهشون یکی میشد اینجام الوی کوچولو دنبال مامانشه چه راه طولانی ای اومدیم

• Smile
  • Poker Face
Reactions: XsmokeX and Rohshen

هورایزن یک برای من جزو بهترین بازی های زندگیم بود. هورایزن 2 هم کامل کننده همون مسیر. کلا خیلی بازی خوبیه و هیتی که تو این فروم روش هست اصولا دلایل احمقانه ای داره. یه سری چون از هرمان هالست بدشون میاد، این نفرت رو به ایشون هم تامیم دادن. یه سری فکر میکنن حق بازی های دیگه رو خورده. یه سری دیگه متصورن سری های محبوب خودشون ساخته نمیشه چون سونی فعلا عاشق هورایزنه و .... و اساسا هیچ کدوم این تصورات هم نمیتونه درست باشه. مثلا من خودم فن درجه یک KZ ام و روزی نیست که صبحم رو با فحش به سونی و گوریلا آغاز نکنم، ولی واقعا اینکه KZ ساخته نمیشه ارتباطی با هورایزن نداره، و تصمیم استدیو هست، و بعد یحتمل خود سونی.

در کل من امیدوارم هورایزن 3 هرچه سریعتر با تغییرات خیلی زیاد و اساسی معرفی بشه. به شدت هم منتظرم ببینم خود گوریلا با دسیما چی میسازه. اونم وقتی دیگه بازیشون کراس جن نیست.

هورایزون منفور نیست. فاقد اهمیته :D
نسخه ۱ بازی یکی از بهترین بازیهای نسل ۸ برای من بود و من به قدری برای نسخه ۲ اش هایپ بودم که نگو.
۲ عامل باعث شد که این بازی برای من فاقد اهمیت بشه.
یکی ووک بیش از حد و پرداختن بهش.
یکی مراحل فرعی تکراری و خسته کننده.

بعد از بازی کردن دی ال سی و دیدن صحنه آخرش هم به شدت اسهال شدم و تصمیم گرفتم دیگه سمت این آی پی نرم.

الان واقعا برای من اهمیتی نداره که بازی آنلاینش چی ازش در میاد یا نسخه ۳ اش چی میشه.

آخرین ویرایش:
منفوره؟؟؟
واقعا بازیش کردی؟یا فقط هیجانی شدی چنین نظری دادی؟
میتونم یوزر پلی استیشن ام رو بدم بری امار تر‌وفی هام که پلات کردم هر دوتاش رو ببینی :D
توی این فروم حداقل همونجوری که چندتا از بچه ها گفتن به دلایل مختلف بازی نچسبی شمرده میشه، الان اگر به من نوعی بگید نسخه سوم هورایزن یا حتی ریمستر کیلزون رو، هزار و ده درصد میگم کیلزون
من بازی کردم لذت هم بردم اما اینکه بخوام مقایسه اش بکنم با بقیه IP های سونی میگم این نهایت وسط جدول میمونه

• Like
Reactions: mohsen2019

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or