بازی ها آنلاین

:love: سلام دوستان .
دوستان من خواهشن بیاین با هم 1 بازی رو شروع کنیم .
یه کلان بزنیم فقط ما ایرانیا .
کاری نداره یه دانلود یه نصب بازی یه ثبت نام رایگان در سایت خود بازی و 2 تا کلیک چپ روی فایل بازی تا بازی بیاد .
دوستان بازم خواهش می کتم هر گی پایست بیاد به این آیدی من پیغام بده تا همه با هم 1 بازیه مشخص را دانلود کنیم و یه کلان تیمیس بزنیم .

Yahoo ID = AchilleS_EmaD

دوستان لطفا در نظراتتون اسم آن بازی که شما از بین این 8 بازی انتحاب کردین رو ذکر کنید تا ما بر اساس طرفدار بیشتر آن بازی را انتخاب نمایید .
و همچنین هر کسی که مایل می باشد اسم خود و آدرس یاهوی خود را در پستش ذکر نماید .

خواهشن از نوشتن پست های غیر ضروری خود داری فرمایید .
هر کسی که به آیدی یاهوی من پیغام بده و موافقتشو اعلام کنه , اسم اون دوست رو در این جا نمایش خواهم داد .
انشاالله بتونیم لحظات زیبا و به یاد ماندنی رو با هم داشته باشیم .

افرادی که موافقت خودشونو اعلام کردن در اینجا می توانید ببینید . می توانید ار روبروی اسم ها آیدی یاهوی افراد را ببینید . میتوانید جلوی آی دی یاهوی دوستان بازی مورد علاقشونو از این 8 بازی انتخاب نمایید .

عماد * Cabal Online - 2Moons * AchilleS_EmaD

شاهین * Shahin.Magic

امیر * Amir_BlackMetall2003

آخرین ویرایش:
[
quote=farbodkain;364024]این باز را دوستمون فراموش کرد بزاره من خودم دارم بازی می کنم خیلی بازی جالبی مثل تمام بازی های RGPاست یکم در موردش توضیح بدم این بازی این امکان را می ده به بازیکن که یک حیوان را بگیره بزرگ کنه اژدها و اسب که حالا داستان مربوط به خودش را داره دارای Quest های جالبیه واز کشتن monster ها یکسری itemمی گیره که اگر بدرد نخوره می تونه طرف شروع کنه قسمت بزاره و شروع کنه به فروختن Item هاش که بهتون پول میدن بجاش.و کلی چیز های جالب اگر کسی دوست داشت بازی کنه id من همون چیزی که اینجاست.
این لینک بازی http://lastchaos.aeriagames.com/

منم این بازی رو دارم ولی یه مشکل درام زمان انتقال به دارتون (برای گرفتن اژدها واسب )،
به محض کلیک روی زمین ارور میده عصابمو خورد کرده چون فقط توی دارتون این ارورو میده میشه منو راهنمایی بکنید :baby::kiss:
راستی بازی رو که انتخواب کردن یه پست بذارین :biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام خوبيد؟ اين بازي Cabal رو نميشه تو ايران آنلاين زد مگه اينكه VPN يا چيزي داشته باشي.:(چند تا از دوستان هم امتحان كردند.به نظر من بازي 2Moons خيلي خوبه و جالبه.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or