سلام دوستان .
دوستان من خواهشن بیاین با هم 1 بازی رو شروع کنیم .
یه کلان بزنیم فقط ما ایرانیا .
کاری نداره یه دانلود یه نصب بازی یه ثبت نام رایگان در سایت خود بازی و 2 تا کلیک چپ روی فایل بازی تا بازی بیاد .
دوستان بازم خواهش می کتم هر گی پایست بیاد به این آیدی من پیغام بده تا همه با هم 1 بازیه مشخص را دانلود کنیم و یه کلان تیمیس بزنیم .
Yahoo ID = AchilleS_EmaD
دوستان لطفا در نظراتتون اسم آن بازی که شما از بین این 8 بازی انتحاب کردین رو ذکر کنید تا ما بر اساس طرفدار بیشتر آن بازی را انتخاب نمایید .
و همچنین هر کسی که مایل می باشد اسم خود و آدرس یاهوی خود را در پستش ذکر نماید .
خواهشن از نوشتن پست های غیر ضروری خود داری فرمایید .
هر کسی که به آیدی یاهوی من پیغام بده و موافقتشو اعلام کنه , اسم اون دوست رو در این جا نمایش خواهم داد .
انشاالله بتونیم لحظات زیبا و به یاد ماندنی رو با هم داشته باشیم .
افرادی که موافقت خودشونو اعلام کردن در اینجا می توانید ببینید . می توانید ار روبروی اسم ها آیدی یاهوی افراد را ببینید . میتوانید جلوی آی دی یاهوی دوستان بازی مورد علاقشونو از این 8 بازی انتخاب نمایید .
عماد * Cabal Online - 2Moons * AchilleS_EmaD
شاهین * Shahin.Magic
امیر * Amir_BlackMetall2003
دوستان من خواهشن بیاین با هم 1 بازی رو شروع کنیم .
یه کلان بزنیم فقط ما ایرانیا .
کاری نداره یه دانلود یه نصب بازی یه ثبت نام رایگان در سایت خود بازی و 2 تا کلیک چپ روی فایل بازی تا بازی بیاد .
دوستان بازم خواهش می کتم هر گی پایست بیاد به این آیدی من پیغام بده تا همه با هم 1 بازیه مشخص را دانلود کنیم و یه کلان تیمیس بزنیم .
Yahoo ID = AchilleS_EmaD
دوستان لطفا در نظراتتون اسم آن بازی که شما از بین این 8 بازی انتحاب کردین رو ذکر کنید تا ما بر اساس طرفدار بیشتر آن بازی را انتخاب نمایید .
و همچنین هر کسی که مایل می باشد اسم خود و آدرس یاهوی خود را در پستش ذکر نماید .
خواهشن از نوشتن پست های غیر ضروری خود داری فرمایید .
هر کسی که به آیدی یاهوی من پیغام بده و موافقتشو اعلام کنه , اسم اون دوست رو در این جا نمایش خواهم داد .
انشاالله بتونیم لحظات زیبا و به یاد ماندنی رو با هم داشته باشیم .
افرادی که موافقت خودشونو اعلام کردن در اینجا می توانید ببینید . می توانید ار روبروی اسم ها آیدی یاهوی افراد را ببینید . میتوانید جلوی آی دی یاهوی دوستان بازی مورد علاقشونو از این 8 بازی انتخاب نمایید .
عماد * Cabal Online - 2Moons * AchilleS_EmaD
شاهین * Shahin.Magic
امیر * Amir_BlackMetall2003
آخرین ویرایش: