بازی های Xbox One ریجن لاک نیستند+جزئیات

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130620_xbox_one.jpg

حتما شنیده اید که کنسول Xbox One در 8 کشور دیر تر عرضه خواهد شد و عده ای دلیل آن را شخصی سازی برای هر کشور دانسته اند اما مدارکی به بیرون درز کرده که سیاست های مایکروسافت را در قبال Region-lock بودن بازی ها باز تر میکند.

بعد از تایید این تاخیر مایکروسافت متنی را در سایت Eurogamer منتشر کرد:
وقتی که کنسول در ماه نوامبر عرضه شود, ما 13 بازار مختلف را پوشش خواهیم داد.اما این در حالی است که این کنسول در تمامی کشور ها قابل استفاده بوده(حتی آن هایی که بازاری نداریم) و بازی ها نیز در تمام کشور ها کار میکند
اما این درحالی است که به دلیل متود های خاص برای پرداخت در Xbox Live ممکن است بعضی از امکانات لایو در خارج از این کشور ها(که جزء اون 13 بازار هستند)در دسترس نباشد
در جواب سوالات کاربران در NeoGAF آقای آلبرت پنلو توضیح میدهد:
کنسول ما در تمامی کشور ها کار خواهد کرد اما منبع برق مناسب را فراموش نکنید
او بیشتر توضیح میدهد:
شما میتوانید از 13 مارکت دیجیتالی مختلف به روش های قانونی خرید کنید, تعداد زیادی از مردم به عنوان مثال در اروپا به مسافرت های زیادی میروند.
طبیعی است که اگر شما از کارت های پیش پرداخت یا Pre-Paid استفاده کنید امکان دارد امکانات موسیقی یا فیلم به عنوان مثال به دلیل مشکلات جغرافیای کار نکند(به عنوان مثال نت فلیکس در کشور های خاصی کار میکند)
این در حالی است که امروز یکی از کاربران NeoGAF تصاویری درز کرده از مایکروسافت در ارتباط با سوال و جوابی پیش فرض از سیاست هایش منتشر کرده:
MS-Import-policy-1.jpg

MS-Import-policy-2.jpg

MS-Import-policy-3.jpg

منبع

یعنی مثل سونی نمیخاد کارت20 دلاری بذاره؟ مگه میشه!؟ اخه پوینتم که حذف شد:|

چرا, گفتن به جای پوینت گیفت کارد میزارن ولی تا وقتی که دشبورد جدید عرضه نشه نمیشه مطمئن بود که کردیت کارد میخواد یا نه,این دشبورد بتا داغونه هر روزی یه جوریه :|

یعنی محمد واقعا ps4را می خوای ول کنی oneبخری :dاز تو بعید هست

یعنی جدا یه همچین فکری در مورد من میکنی حسین ؟ الان من خودم رو از پنجره بندازم پایین ؟ :دی
نه داداش فقط دارم اطلاعات جمع میکنم‌ ! اول از همه بدون شک PS4 انتخاب خواهد شد شاید سال دیگه اگه پول دستم اومد تنها واسه Ryse (اگه موفق بود!) مجبور بشم برم سمت Xbox One ! :|
اگه هم موفق نبود که کلا بود و نبودش تفاوتی نمیکنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or