شایعه بازی های XBOX 360 را بر روی کامپیوتر خود بازی کنید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
xbox.gif

به یاد دارید Steve Ballmer در مورد Windows 8 گفته بود که این سیستم عامل صنعت PC Gaming را به سوی جلو خواهد برد؟خوب اینجا این سوال بوجود میاد که چجوری Windows 8 این کار را انجام میدهد؟

بر طبق گفته های سایت (RumorPedia(Andrew سیستم عامل Windows 8 این امکان را به کاربران میدهد که بازی های XBOX 360 را بر روی PC خود بازی کنند.

اما در مورد آنلاین بازی کردن چی؟
RumorPedia در این مورد گفته است که XBOX 360 بر روی PC دارای یک شبکه ی آنلاین(درست مانند XBOX Live) خواهد بود.پس در مورد آنلاین بازی کردن PC بازها از Windows Live Marketplace استفاده خواهند کرد و نتیجه این میشود که PC بازها قادر نخواهند بود(حداقل در مراحل اولیه) به رقابت با کنسول بازها بپردازند(به دلیل ناکامی های قابل قبول یعنی mouse vs. controller).

این کار نه تنها باعث افزایش درآمد Microsoft خواهد شد بلکه باعث افزایش مدت زمان این نسل از سخت افزارها و کنسول ها نیز میشود.

Source

آخرین ویرایش:
کاملا چرت و غیر منطقی

همین الانش مایکروسافت داره هر چند ماه یه بار برای X360 آپدیت میده و جلوی کپی خور شدن دستگاه رو میگیره

حتما قراره بعد از اومدن Windows 8 مایکرو آپدیتاش رو برای ویندوز هم بده و اونوقت باید DVD-Writer رو بندازید بیرون LOL !!! احتمالا بعدش هم فلگ میشیم و دیگه نمیتونیم به اینترنت وصل بشیم looooooooooool =)) =)) =)) =)) =)) =))

منم دقیقا باهات موافقم تو این مورد که بخش سرگرمی مایکروسافت سودش در مقابل بخش اعظم سود این شرکت یعنی ویندوز تقریبا ناچیزه , برخلاف سونی که بیشتر سودشو مدیونه PS ـه
بخش سرگرمی تنها بخش کوچکی از این کمپانی رو تشکیل میده عمده سرمایه گذاری کمپانی سونی روی صنعت الکترونیک (انواع و اقسام وسایل صوتی و تصویری) بنیانگذاری شده .
برای اطلاعات بیشتر http://en.wikipedia.org/wiki/Sony

پ.ن.خواهشاً با حرفای من درآوردی سطح فروم رو پایین نیارید!

اصلا درایو معمولی نمی تونه لایه های فرمت شده دیسک های Xbox360 و لایه های امنیتی اش رو بخونه.

چه طوری می خواد بازی هاش رو اجرا کنه؟؟؟!!!

خبر کاملا نامعتبر هست، دلایل زیادی برای محقق نشدن این امر هست، اساسی ترینش همین مشکل دیسک ها.

بخش سرگرمی تنها بخش کوچکی از این کمپانی رو تشکیل میده عمده سرمایه گذاری کمپانی سونی روی صنعت الکترونیک (انواع و اقسام وسایل صوتی و تصویری) بنیانگذاری شده .
برای اطلاعات بیشتر http://en.wikipedia.org/wiki/Sony

پ.ن.خواهشاً با حرفای من درآوردی سطح فروم رو پایین نیارید!
والا این لینکی که زحمت کشیدین بیشتر راجع به تاریخچه بود تا بحث مورد نظر !
در ضمن گمون کنم یه مقدار صحبتمو سطحی برداشت کردین .من اصلا صحبتی از سهم فروش PS در بین تولیدات سونی نکردم . فقط اشاره کردم که سودی که برند پلی استیشن برای سونی به ارمغان اورده تو تاریخ این شرکت کم سابقه بوده{یه جا خونده بودم بی سابقه ولی چون یادم نیست کجا بود میگم کم سابقه}.در مقام مقایسه سود بخش سرگرمیه مایکروسافت (xbox) تو تاریخ این شرکت شاید بالاتر از رتبه ی 20 باشه.
این موردم که بخش سرگرمی سونی بخش کوچکی از درآمد سونی رو تشکیل میده اگه ثابت کنی ممنون میشم ,آخه تو همون wiki P اشاره کرده شخص کاز هیرای(مسوول SCE) سومین شخص کلیدی سونی ـه .(در حال حاضر);)پس ظاهرا برند پلی استیشن باید خیلی واسه سونی مهم و کلیدی باشه!

واقعا حرف چرتیه!!! اگه همچین چیزی بشه من کنسولو بدون تردید میندازمش بیرون!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or