بازی های Psp

نوشته شده توسط chalengeeverything:
خوب میده بخر.میشه آدرسش رو بدی چون من از یکی پرسیدم میگفت گیگیاپک تو بازار نیست.

سعی میکنم اون عکس رو پیدا کنم.
من خودم عکس رو پیدا کردم.توی فرومی که سوال طرف هم همین بود.
شما اون سایتی که میگی آدرسش رو بده.
آیا فلش کارتهای معمولی به دستگاه میخوره؟؟؟؟
اتفاقا توی بازار گیگاپک هست.توی کنج که بری حتی اون گیگاپک جدید که سفید هست هم داره.جالب اینکه موقع که من اونو دیدم توی اینترنت نبود!!!!!!!!!
به احتمال زیاد یک گیگا پک تهیه کنم.
باتشکر......

chalengeeverything جان اگه میخوای بگیری بیا شهر ما اهواز!!
اینجا تو کیانپارس یه فروشکاه هست که فقط محصولات سونی رو میفروشه
به نظر من هم می ارزه چون MEMORY STICK PRO DUO یک گیگا بایتی الان قیمتش 145 هزار تومان هست!

نوشته شده توسط supermhr:
من خودم عکس رو پیدا کردم.توی فرومی که سوال طرف هم همین بود.
شما اون سایتی که میگی آدرسش رو بده.
آیا فلش کارتهای معمولی به دستگاه میخوره؟؟؟؟
اتفاقا توی بازار گیگاپک هست.توی کنج که بری حتی اون گیگاپک جدید که سفید هست هم داره.جالب اینکه موقع که من اونو دیدم توی اینترنت نبود!!!!!!!!!
به احتمال زیاد یک گیگا پک تهیه کنم.
باتشکر......

منظورت کدوم سایته؟
فقط مموری استیک به دستگاه می خوره.
کنج گیگا پک رو میده چند؟میخام اگه دانگریدر نیومد عوضش کنم.بچه ها به نظر من گیگا پک بگیرین چون بقیش چینیه اما گیگا پک ژاپنیه.

در ضمن مموری استیک 1 گیگابایت 100 تومنه.

chalengeeverything جان شما PSP تون چه مدل هست ازش راضی هستید یا نه؟
چند خریدینش؟ یه چند تا عکس ازش بزارید
این PSP فقط MS DUO میخوره [مثل هندیکم ها] یا MS رو هم ساپورت میکنه؟[مثل VAIO ها]؟

يه خبر داغ براي طرفدارهاي PSP

بازي Tekken براي PSP ساخته ميشه

Tekken coming to PSP

Namco is bringing the King of Iron Fist tournament to Sony's portable, details to be unveiled next week.

According to the latest issue of Famitsu, Namco is currently developing a Tekken title for release on Sony's PSP. It isn't known whether the game will be a new installment of the series or a port from the arcades. Details are set to be revealed next week.
While not developed by Sony, the Tekken series has been largely exclusive to that company's consoles. The first three Tekken arcade games were ported exclusively to the PlayStation, with the PlayStation 2 being the sole home to ports of Tekken Tag Tournament, Tekken 4, and Tekken 5. A port of the Tekken 5 arcade upgrade, Dark Resurrection, has yet to be announced for any system.
The next Tekken installment set for home consoles is the series' debut on the PlayStation 3. No details or even a name for that project have been announced, but it was included in Sony's reel of PS3 trailers at the system's unveiling during last year's Electronics Entertainment Expo.
While Tekken has been a Sony exclusive on the home front, the series has twice ventured onto other company's portable machines. Tekken Advance approximated 3D fighting for the Game Boy Advance in 2002, while Namco and Bandai (now the same company, thanks to a merger) worked together on the card battle game Tekken Card Challenge for WonderSwan in 1999.

بازی WWE Smack Down ! vs . RAW

بازی
2006 WWE Smack Down ! vs .RAW
کمپانی : تی اچ کیو
سبک :Wrestling
تاریخ عرضه : 13 دسامبر 2005
امتیاز از سایت Gamespot : امتیاز 8.5
عکس از Box Shot :

8641_2.JPG

و عکس هایی از صحنه ی بازی :

7800_WWESmackDown!vsRAW2006-00.jpg

12543_WWESmackDown!vsRAW2006-01.jpg

32176_WWESmackDown!vsRAW2006-02.jpg

نوشته شده توسط chalengeeverything:
بر اساس یکسری خبرهای تایید نشده قرار بازیهای God Of War و Resident Evil برای Psp ساخته بشه.
Resident Evil حتمی هست ولی God Of War رو نمیدونم :confused:
خیلی حال میده تو PSP رسیدنت اویل بازی کنیم .

من نمیدونم Psp با این همه امکانات بعد بعضی ها میرن Nintendo Ds میخرن!
این Nintendo دو تا زلدا و ماریو زد کارش گرفت یکی نیست به این Nintendo بگه باشه بابا فهمیدیم خیلی بازی بلدی! دو تا کنسول درپیت هم زده!
دوستان میرن رو Nintendo Ds ماریو بازی میکنن برید بازی کنید!
حالی به حولی!!

آخرین ویرایش:
منم موافقم !!!

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
به نظر من این بحث ها رو تموم کنید بهتره هر کی دلش میخواد دی اس بازی کنه هر کی دلش میخواد بره پی اس پی بازی کنه.
مثلا این تایپ در مورد بازی های PSP هست نه در مورد ....:cheesygri

من هنوزم نفهمیدم چرا به تاپیک میگی تایپ.
در ضمن.در سایت پی-اس-پی هکس فهمیدم از کجا میشه فهمید ورژن چیه.
در قسمت بارکد اگر حرف مشخص شده A B C D E F بود ورژن قفل بین 1.5 تا 2.0 هست و قابلیت دانگرید داره.
pspfirmware.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or