Dragon کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Sep 10, 2012 #1 سلام بر همه دوستان عزیز من دنبال چند تا بازی Vita هستم اگر کسی داشت به همراه قیمت مد نظرش (که منطقی ومعقول باشه) بهم PM کنه. بازیهایی که میخوام: Ninja Gaiden Sigma Plus Asphalt Injection Metal Gear Solid HD Mortal Kombat ممنون از همتون.
سلام بر همه دوستان عزیز من دنبال چند تا بازی Vita هستم اگر کسی داشت به همراه قیمت مد نظرش (که منطقی ومعقول باشه) بهم PM کنه. بازیهایی که میخوام: Ninja Gaiden Sigma Plus Asphalt Injection Metal Gear Solid HD Mortal Kombat ممنون از همتون.
Dragon کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Sep 20, 2012 #5 بازیهای Ninja Gaiden Sigma Plus و Metal Gear Solid HD خریداری شد. کسی اگه بازیهای Mortal Kombat و Asphalt Injection رو داره پی ام بده.
بازیهای Ninja Gaiden Sigma Plus و Metal Gear Solid HD خریداری شد. کسی اگه بازیهای Mortal Kombat و Asphalt Injection رو داره پی ام بده.
Elyas sun کاربر سایت Rating - 97.6% 41 1 0 Sep 26, 2012 #7 منم آنچارتد دارم با كمبت عوض ميكنم-فيفا هم دارم خريدار بودين در خدمتم،ارجعيت حد اقل يكيشو با كمبت عوض ميكنم با اجازه از صاحب تاپيك، درخدمتتونم هستم
منم آنچارتد دارم با كمبت عوض ميكنم-فيفا هم دارم خريدار بودين در خدمتم،ارجعيت حد اقل يكيشو با كمبت عوض ميكنم با اجازه از صاحب تاپيك، درخدمتتونم هستم
amin7018 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Sep 28, 2012 #9 با اجازه صاخب تایپیک اقا شما که متال گیر میخواستی به من میگفتی خو رو دستم باد کرده خو
Elyas sun کاربر سایت Rating - 97.6% 41 1 0 Sep 29, 2012 #11 باعرض شرمندگى از اين اعمال و عذر خواهى از صاحب تاپيك: خواستار تعويض فورى آنچارتد با كمبت هستم دوستان كمبت دار بيان بالا:d
باعرض شرمندگى از اين اعمال و عذر خواهى از صاحب تاپيك: خواستار تعويض فورى آنچارتد با كمبت هستم دوستان كمبت دار بيان بالا:d
Dragon کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Sep 30, 2012 #12 خب با اجازه از دوستانی که تو تاپیک من درخواست بازیهاشون رو دادن :d UP کسی بازیهای Mortal Kombat و Asphalt Injection رو نداره؟ برم اکبند بگیرم ؟ :d
خب با اجازه از دوستانی که تو تاپیک من درخواست بازیهاشون رو دادن :d UP کسی بازیهای Mortal Kombat و Asphalt Injection رو نداره؟ برم اکبند بگیرم ؟ :d
soheilkitty کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 30, 2012 #14 نوشته شده توسط amin7018: با اجازه صاخب تایپیک اقا شما که متال گیر میخواستی به من میگفتی خو رو دستم باد کرده خو بیشتر... سلام چند میدی بازی metal gear eto bara ps vita?
نوشته شده توسط amin7018: با اجازه صاخب تایپیک اقا شما که متال گیر میخواستی به من میگفتی خو رو دستم باد کرده خو بیشتر... سلام چند میدی بازی metal gear eto bara ps vita?
MSboys کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Sep 30, 2012 #15 با اجازه صاحب تاپیک منم یک قلاده سگ دوبر من دارم برای فروش کسی هست ؟