بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب دوستان الان و دقيقا پس از يك ماه كه به Rockstar Games پيشنهاد و درخواستم را بررسي كرد پاسخ دادند:
December 25, 2013 12:40 PM:Hello there

I have a tiny request !!?! Please support PSVITA there's really not any game for play station vita by Rockstar Games?! Why? Could you bring GTA 5 for vita? We are dying for your lack :(

Please let me know if you can

Sam

Anthony F., Jan 26 10:11 AM:
Hello,

You recently contacted Rockstar for support with one of our products. This is just a quick courtesy e-mail to thank you for your input with reference to requesting that GTA V be ported to the PS Vita.

If you require any further assistance or have any other feedback with regard to our games and their services, please do not hesitate to contact our support team again. We will endeavor to take your suggestion into consideration and resolve any outstanding issues as quickly as possible.

Thank you for taking the time to read this e-mail.

Kind regards,
Anthony F
R*

امروز براى انجمن سوني هم ميفرستم تا نظرات مردم رو بدونم....

ويرايش:

لينك صحبت با Rockstar Games:

http://support.rockstargames.com/hc/requests/1593555

آخرین ویرایش:
مهيار حالا كه حرفش شد من دنبال يك بازى هستم عين سرى بازيهاى
Chaos Rings تو iOS كه شاهكار بودند نميدونم انها را بازى كرده بودى يا نه من دقيقا ان سبكى ميخوام ولى تو ويتا هيچى انجورى پيدا نكردم چيزى ان سبكى هست؟

Drakerider Chains Transcenden هم عالى بود تو iOS

Chaos Rings براى PSP امده من تو iOS تمومش كردم 40 ساعتى بود دلم لك زده واسه چنين سبكى تو ويتا..،.

ويرايش: Chaos Rings مخصوص ويتا هم هست كاملا سايز كامل...ولى حس ندارم دوباره بخرم و بازي كنم
Chaos Rings یه clone از خود بازی Final Fantasy هست! با این تفاوت که خود Square درستش کرده. Final Fantasy که بازی کنی تازه Chaos Ring برات یه mini game میشه. بعد از اون هم سری Tales of خیلی شبیهش هستند که متاسفانه یدونه واسه ویتا اومده که اونم توی ژاپن رلیز شده. این جور بازی ها بیشتر روی داستان تمرکز دارن.
من اگه جات بودم Final Fantasy Crisis Core که واسه PSP بوده واسه Vita میگیرم. درسته یکم پیکسلی میشه اما پشیمون نمیشی. بعد از اینکه تمومش کنی فیلم advent childrens هم تقریبا ادامشه.
I have a tiny request !!?!
میگم این خیلی هم Tiny نیستا :d

خوب ان سبكش نوبتى هست من نوبتى خوشم مياد هيجانش بالاتر هست قدرت مديريت و تفكر و مديريتش هم خوبه ادم رو باتجربه ميكنه حالا اين final fantasy كه داره مياد نوبتى هست؟

Chaos Rings موضوع و گيم پليش خيلى جالب هست شما چهار گروه متفاوت داريد با هر گروه كه بريد يكجور داستان تموم ميشه و انتهاش cast سازندگان رو ميبينيد و فكر ميكنيد كه بازي كلا تموم شده اما پس از اتمام بازى توسط هر چهار گروه و اتمام داستان بازى تازه پازل داستان و موضوع بازى ادغام شده و بازى تازه شروع ميشه
چنين شاهكارى خيلى كم پيدا ميشه...

خسته نباشی عزیزم اصلا فاینال فانتزی ... یه جورایی پایه گذاره این سبکه و شماره ده هم میشه گفت بهترین بازی تو این سبکه ///
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

وای خدا یعنی میشه اکثر بازی های خوبی که برای ژاپن منتشر کردن نسخه غربیشون بیاد ... ؟؟؟؟ وای فریدوم وارز ... گاد ایتر ... میخوام ... خیلی فوق العاده میشه ... اگه اینکار رو بکنن ویتا رو پرستش میکنم ...

برای بازی غربی هم نگران نباشید ... همه استودیو ها الان سرگرم نسل جدیدن ... بزارید سال اول که رد شد دست و بالشون باز شد ... چند تا بازی خوب غربی حتما خواهیم داشت ... به خصوص احتمال انچارتدی جدید خیلی محتمله ...

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوستان فاینال فانتزی کرایسیس کور برای ویتا هم هست ... چرا من تو استور پیدا نمیکنم .. ریجن 1

وای خدا یعنی میشه اکثر بازی های خوبی که برای ژاپن منتشر کردن نسخه غربیشون بیاد ... ؟؟؟؟ وای فریدوم وارز ... گاد ایتر ... میخوام ... خیلی فوق العاده میشه ... اگه اینکار رو بکنن ویتا رو پرستش میکنم ...

برای بازی غربی هم نگران نباشید ... همه استودیو ها الان سرگرم نسل جدیدن ... بزارید سال اول که رد شد دست و بالشون باز شد ... چند تا بازی خوب غربی حتما خواهیم داشت ... به خصوص احتمال انچارتدی جدید خیلی محتمله ...
uncharted جدید فکر نکنم و شایدم باشه نمیدونم ! اما Bend که این بازی رو روی ویتا کار کرد الان داره روی Ps4 کار میکنه. نمیدونم کدوم استودیوها دقیقا دارن روی عناوینه ویتا کار میکنن. GR2 هم سهت !
به نظره منم God Eater پتانسیل بالایی برای عرضه توی غرب داره و همچنین Akiba Trip 2 البته فکر کنم این یکی یکمی مشکل داشته باشه ( از نظر licensing اینا قضیه ها ) اما هرچقدر جلوتر میریم بازیهای بیشتری تایید میشن. من منتظره Demon Gaze هستم . به زودی YS و Sorcery Saga هم میخرم !_!

خوب ان سبكش نوبتى هست من نوبتى خوشم مياد هيجانش بالاتر هست قدرت مديريت و تفكر و مديريتش هم خوبه ادم رو باتجربه ميكنه حالا اين final fantasy كه داره مياد نوبتى هست؟

Chaos Rings موضوع و گيم پليش خيلى جالب هست شما چهار گروه متفاوت داريد با هر گروه كه بريد يكجور داستان تموم ميشه و انتهاش cast سازندگان رو ميبينيد و فكر ميكنيد كه بازي كلا تموم شده اما پس از اتمام بازى توسط هر چهار گروه و اتمام داستان بازى تازه پازل داستان و موضوع بازى ادغام شده و بازى تازه شروع ميشه
چنين شاهكارى خيلى كم پيدا ميشه...
اره هست مثلا Persona نوبتی هست که واقعا این بازی شاهکار هست ....
FF هم که تو راه هست باز سیستمش نوبتی هست .
Disgaea 3 هم از JRPG های خیلی خیلی خوب بود البته بیشتر این حالت TActics و Strategy هستش . احتمالا نسخه 4 هم اواخره امسال توی غرب عرضه بشه ...

من نمیدونم برای چی بعضیا انقد از ویتا گله دارن؟

1. نباید توقع داشته باشید ویتا در حد PS3 ساپورت بشه که شما از صبح تا شب فقط ویتا بازی کنین چون کنسول دستیه
2. ویتا بازی خوب کم نداره ، خوشبختانه هکم نشده که بگین بازی نیست، من خودم هنوز خیلی بازی ها هست که میخوام بازی کنم ولی پول ندارم، جوری نگید که انگار پول دارید ولی بازی نیست.
3. بازی هم ندارید لذتی که ریموت PS4 داره هیچی نداره! واقعا معرکس! برا من که خیلی خوب بود.

با گله کردنم به جایی نمیرسید، سعی کنین به همینی که هس راضی باشین الکی خودتونو اذیت نکنین. من خودم میخوام KZ و Tearaway و YS و Atelier و TWD و خیلی بازی های دیگه رو بخرم، در انتظار Borderland و Freedom Wars و GR2 و خیلی بازی های دیگه ام هستم، اگه هم بازی نداشتم میرم پای PS3/PS4 یا ریموت. (موبایل برا بازی هم دارم ولی یه دقیقه هم بازی نمیکنم و بازی نمیریزم روش)

سعی کنین مثل من راضی باشین :d

1. نباید توقع داشته باشید ویتا در حد PS3 ساپورت بشه که شما از صبح تا شب فقط ویتا بازی کنین چون کنسول دستیه
2. ویتا بازی خوب کم نداره ، خوشبختانه هکم نشده که بگین بازی نیست، من خودم هنوز خیلی بازی ها هست که میخوام بازی کنم ولی پول ندارم، جوری نگید که انگار پول دارید ولی بازی نیست.
3. بازی هم ندارید لذتی که ریموت PS4 داره هیچی نداره! واقعا معرکس! برا من که خیلی خوب بود.

با گله کردنم به جایی نمیرسید، سعی کنین به همینی که هس راضی باشین الکی خودتونو اذیت نکنین. من خودم میخوام KZ و Tearaway و YS و Atelier و TWD و خیلی بازی های دیگه رو بخرم، در انتظار Borderland و Freedom Wars و GR2 و خیلی بازی های دیگه ام هستم، اگه هم بازی نداشتم میرم پای PS3/PS4 یا ریموت. (موبایل برا بازی هم دارم ولی یه دقیقه هم بازی نمیکنم و بازی نمیریزم روش)

;)

1 موافق نیستم ویتا این پتانسیل را داره چه بسا تو اینده بسیاری از بازیهایی که برای PS3 معرفی بشند برای ویتا هم بشند که در حال حاضر داریم چنین چیزی رو میبینیم و این خیلی خوب هست یعنی واسه چند دستگاه از سونی نه فقط یکی...

2 کاملا موافقم

3 نه موافق نیستم همه که PS3 PS4 ندارند که من خودم ندارم

گله خوبه چون فیدبک میده مثلا همان نامه بالایی که من به Rockstar Games زدم گله اگه برای همه و از طرف همه باشه خوبه ولی اینجا بیایم و کل و کل و دعوا نه به هیچ دردی نمیخوره

;)

1 موافق نیستم ویتا این پتانسیل را داره چه بسا تو اینده بسیاری از بازیهایی که برای PS3 معرفی بشند برای ویتا هم بشند که در حال حاضر داریم چنین چیزی رو میبینیم و این خیلی خوب هست یعنی واسه چند دستگاه از سونی نه فقط یکی...

2 کاملا موافقم

3 نه موافق نیستم همه که PS3 PS4 ندارند که من خودم ندارم

گله خوبه چون فیدبک میده مثلا همان نامه بالایی که من به Rockstar Games زدم گله اگه برای همه و از طرف همه باشه خوبه ولی اینجا بیایم و کل و کل و دعوا نه به هیچ دردی نمیخوره

1. درسته پتانسیل داره. ولی کنسول دستیه وطبیعیه که سونی بیشتر به کنسول خونگیش با فروش بالاش اهمیت بده تا کنسول دستی که Fan Base ـش کمتره.

3. این برا بچه خرپولایی بود که همه بازیای ویتا رو خریدن ومیگن بازی نداره ویتا، که من میگم برید با PS4 ـتون ریموت برنین

بله قبول دارم گله از سونی و استودیو ها خوبه ولی وقتی که تاثیر داشته باشه و خود آدمو اذیت نکنه که بره ویتاشو بفروشه یا ازش زده شه . بگه به درد نمیخوره و بازی نداره و غیره.

سلام مرتضی:d

1. در حد PS3 که هیچ عقل سلیمی انتظار نداره، اما حداقل در حد PSP که می تونیم انتظار داشته باشیم.

2. بازی های خوبشو اکثرا همه گرفتند، بقیه اشون متوسطند که بالای 10 دلار نمی ارزند آدم هزینه کنه، اگر واقعا بازی های خوبی باشند خب همه راضی اند و اون موقع از جیب خودشون اشکال میگیرند نه از سونی مثلا فکرشو بکن یه MGS ، GTA و یا Dark Souls یا بازی های فوق العاده ی دیگه داشتیم کی جرأت داشت به ویتا بگه بالای چشمت ابروعه؟

بعد مگه فقط ما ایرانی هایی که ارزش پولمون پایینه گله داریم ؟ نه، بازخوردها و فروش سالانه ی ویتا نشون میده که همه همین نظرو دارند، یعنی کمبود بازی های پدرو مادر دار و فوق العاده برای ویتا! همون بایوشاک کلی سطح رضایت ها و فروش رو بالا می برد.

3. ریموت که واقعا معرکه اس، من فقط نگران L3/R3 و L2/R2 هستم. اتفاقا چند دفعه ویدئوی گیم پلی بازی های Infamous و Thief رو تو ویتا پلی کردم و وانمود کردم دارم ریموت میزنم، وصف العیش نصف العیش :d

خب شما PS3 و PS4 میتونی بازی کنی مرتضی اما من و بعضی از بچه ها هندهلد باز خالصیم یا فقط ویتا داریم، من خودم معمولا با نمایشگر بزرگ ارتباط برقرار نمیکنم.

همون TWD پنج دلار و Tearaway ده دلار بیشتر نمی ارزه. منم تقریبا راضی ام مرتضی وگرنه می فروختم، من Dragon's Crown و KZ رو با دگمه ها و آنالوگ هایی به این خوش دستی جز ویتا کجا می تونم بازی کنم ؟ بعد این بازیام منم فکر YS هستم اما تقریبا دیگه بازی تاپ دیگه ای برام نمونده متاسفانه.

اما از اظهارنظرهایی مثل اظهارنظر اخیر پتچر خیلی استقبال میکنم، چون بنظرم شاید باعث بشه به غیرت نداشته ی سونی بربخوره!

- امروز بالاخره Smart as برای پلاس مجانی میشه، از دست ندیدش.

- تمامی Final fantasy ها هم تخفیف اساسی میخورند. برای فن ها خیلی مهمه، از دست ندید:
Title Plus Price Sale Price Original Price
Final Fantasy IX (PS Classic) $5.39 $5.99 $9.99
Final Fantasy Origins (PS Classic) $5.39 $5.99 $9.99
Final Fantasy XIII-2 $8.99 $9.99 $19.99
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Collector’s Edition $32.39 $35.39 $59.99
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Standard Edition $21.59 $23.99 $39.99
Dissidia Duodecim Final Fantasy $8.99 $9.99 $19.99
Dissidia Final Fantasy $8.99 $9.99 $19.99
Final Fantasy III $8.99 $9.99 $19.99
Final Fantasy IV: The Complete Collection $8.99 $9.99 $19.99
Final Fantasy Tactics: The War Of The Lions $4.49 $4.99 $9.99
Final Fantasy V $5.39 $5.99 $9.99

** من نمیفهمم چرا انقدر قر میزنید در مورد اینکه بازیش کمه و بازی ژاپنی بده و ... بابا دوست ندارید ویتا رو بیخیال شید. منم هزار کم و کاست فکر میکنم داره، ولی اینجا که جاش نیست، میخوایید برید تو Official forum ها نظرتون رو بگید.

-------------
وینسنت، این آواتارتو عوض کن. محسن چاوشی به این باحالیه، این همه عکس خوب هم داره، این آدمو یاد کویر برهوت میندازه نه چاوشی.

عالی ! من حتما Smart As رو میگیرم وقتی free شد . البته استوره ما فکر کنم هفته اینده اپدیت میشه برای پلاس اما بازی خوبی باید باشه !

سلام مرتضی:d

1. در حد PS3 که هیچ عقل سلیمی انتظار نداره، اما حداقل در حد PSP که می تونیم انتظار داشته باشیم.

2. بازی های خوبشو اکثرا همه گرفتند، بقیه اشون متوسطند که بالای 10 دلار نمی ارزند آدم هزینه کنه، اگر واقعا بازی های خوبی باشند خب همه راضی اند و اون موقع از جیب خودشون اشکال میگیرند نه از سونی مثلا فکرشو بکن یه MGS ، GTA و یا Dark Souls یا بازی های فوق العاده ی دیگه داشتیم کی جرأت داشت به ویتا بگه بالای چشمت ابروعه؟

بعد مگه فقط ما ایرانی هایی که ارزش پولمون پایینه گله داریم ؟ نه، بازخوردها و فروش سالانه ی ویتا نشون میده که همه همین نظرو دارند، یعنی کمبود بازی های پدرو مادر دار و فوق العاده برای ویتا! همون بایوشاک کلی سطح رضایت ها و فروش رو بالا می برد.

3. ریموت که واقعا معرکه اس، من فقط نگران L3/R3 و L2/R2 هستم. اتفاقا چند دفعه ویدئوی گیم پلی بازی های Infamous و Thief رو تو ویتا پلی کردم و وانمود کردم دارم ریموت میزنم، وصف العیش نصف العیش :d

خب شما PS3 و PS4 میتونی بازی کنی مرتضی اما من و بعضی از بچه ها هندهلد باز خالصیم یا فقط ویتا داریم، من خودم معمولا با نمایشگر بزرگ ارتباط برقرار نمیکنم.

همون TWD پنج دلار و Tearaway ده دلار بیشتر نمی ارزه. منم تقریبا راضی ام مرتضی وگرنه می فروختم، من Dragon's Crown و KZ رو با دگمه ها و آنالوگ هایی به این خوش دستی جز ویتا کجا می تونم بازی کنم ؟ بعد این بازیام منم فکر YS هستم اما تقریبا دیگه بازی تاپ دیگه ای برام نمونده متاسفانه.

اما از اظهارنظرهایی مثل اظهارنظر اخیر پتچر خیلی استقبال میکنم، چون بنظرم شاید باعث بشه به غیرت نداشته ی سونی بربخوره!

سلام مهران :d

1. والا قبول دارم از PSP ضعیف تره، یکی از دلایلشم اینه که سونی سیاست PSP رو در پیش نگرفت (که البته الان داره همین کارو میکنه) یعنی میخواس بازی های ویتا فقط و فقط خاص ویتا باشه که مثل اینکه جواب نداد و برگشته به سیاست PSP که بیشتر پورت بازی های کنسولای دیگس ولی برای من هنوزم رضایت بخشه.

2. خب از این نظر حرفتو قبول دارم ولی بیشتر حرف من اینه که انقدم وضعیتش بد نیست که بفروشیمش چون بازی هایی که قراره براش بیاد واقعا ارزش بازی کردن دارن هرچقدرم وضعش خراب باشه.

3. آره واقعا معرکس :d اونا هم میره برا صفحه لمسی حالا دو حالت داره یا خود سازنده یه کاری کرده برا ویتا یا خودت باید تنظیمش کنی.

خب ویتا برای کنسول اصلی واقعا چیز خوبی نیس، اگه هم با صفحه بزرگ حال نمیکنین پیشنهادم ریموته.

دیگه در حق TWD و Tearaway اجهاف کردی :d

آخرین ویرایش:
15988153179047915959.jpg

آخرین ساخته لگویی TTGame اینبار بر پایه ی انیمیشن های سینمایی ساخته شده، The LEGO Movie در ژانر اکشن ادونچر و با همان گیم پلی همیشگی با 90 کاراکتر در 15 سطح مختلف است، که بازیباز باید در شرایط مختلف با توجه به قابلیت های هرکاراکتر یکی از آنان را انتخاب و پیشروی کند.

این بازی در 4 فوریه ی 2014 (15 بهمن) برای کلیه ی کنسول ها ریلیز شده و عکس ها و ویدئوهای منتشر شده مربوط به نسخه ی کنسولی هستند.

[video=aparat;dhStU]http://www.aparat.com/v/dhStU[/video]

زوری که نمیشه به یکی گفت بازی کن ! وقتی میگن خوشم نمیاد قبلا حتما چند تا عنوان تجربه کردن که الان میگن خوششون میاد ! :d
من خودم بین بازی های ژاپنی فقط Fanal Fantasy اونم نه به خاطر گیم پلی بلکه به خاطر داستانش خوشم اومد .بازی ژاپنی همشون داستان های عجیب و غریب و شخصیت های که زن و مردشون معلوم نیست از هم دارن من هم اصلا خوشم نمیاد . خالی بندی های الکی سال 2015 طرف با شمشیر داره می جنگه :| ( دارم میگم من خوشم نمیاد خوش به حال اونی که خوشش میاد نظرش محترمه )

من گفتم وقت خودتون رو سر این کنسول تلف نکنید ! نگفتم آقا مهران ؟ اینکه هر روز بنالی از کنسول خسته کنندست تو که می دونی آینده کنسول چی هستش بفروش بره برو Ipad بگیر یه دو دست Republique یا Dead space یا GTA یا Infinity blad و PVZ 2 بزن حالت جا بیاد جای اینکه هر روز توی انجمن گریه کنی :d کاری که دقیقا سایرین کردن .

امروز MOGA Ace رسید دستم

MOGAanywhere.com MOGA ACE™ POWER Controller MOGAanywhere.com

Republique و Grand Theft Auto: San Andreas رو باش میرم :d

بررسی رو هم تو انجمن خودم میگزارم.....i-os.ir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or