بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی خیلی قراره بیاد، سانت مونیکا هم یک جا خوندم رو سه پروژه همزمان ویتا و ps داره کار میکنه. احتمال 90 درصد یکیش هم GOW باید باشه.

GOW خسته شدیم بزار یه The Order ورژن ویتا بده :d

داستان ناتموم GOW رو روی PS4 تموم کنه با شکوه تر و بهتره.

جدیدا چه تخفیفایی خورده ریجن دو:

AC: Liberation 13$

Unit 13 6$

آقا جون هرکی دوست دارین درست پستی که قبل این دادمو بخونید . اگرم شوخی بود آرمان یه بار کرد تموم شد کسی هم نمیتونه کمک کنه خودم دست به کار بشم بگردم . پیدا هم کردم لیست بازیای این 1-2 ماه جدیدو میذارم وسلام
كالا چرا ميزني ؟؟؟ نخير اصلا هم شوخي نبود من چيزي كه از اخرين پست شما متوجه شدم اين بود كه اگه ٢٠$ داشتي تا الان ١٠٠ بار پرسونا رو خريده بودي منم يه بازيه زير ٢٠$ بهت گفتم كه بخري:|

تازه همونم درست متوجه نشدی میگم درست بخونید برا همینه دیگه !!!! :|
گفتم به جز بازیایی ایندی مثل گواکاملی و تراریا بگید با 20 دلار چی میشه خرید چون من 20 دلار دارم و متاسفانه پرسونا 4 40 دلاره .
مشخص شد الان حرفم :دی ؟ که البته احتیاجی نیست دیگه یه سری تاریخ انتشار همون صفحه گذاشتم که دیگه احتیاج به راهنمایی دوستان ندارم :دی

گفتم به جز بازیایی ایندی مثل گواکاملی و تراریا بگید با 20 دلار چی میشه خرید چون من 20 دلار دارم و متاسفانه پرسونا 4 40 دلاره .
مشخص شد الان حرفم :دی ؟ که البته احتیاجی نیست دیگه یه سری تاریخ انتشار همون صفحه گذاشتم که دیگه احتیاج به راهنمایی دوستان ندارم :دی
شروین اکانت عوض کن بیا us بعد پرسونا بخر 29 دلار :d 20 تاشو بده بقیه ام ماهی 1 دلار قسطی :d

والا اونجوري كه شما نوشتي هر كس ديگه اي هم جاي من بود كه از ماجرا خبر نداشت همينو متوجه مشيد :d
به هر حال ديگه بحث رو ادامه نديم بهتره:p

هم Fenris Wolf هم پارسا از شخصیت های دوست داشتنی من تو بازیسنتر هستند :d
سوء تفاهم که میگن همینه :x

دوستان ایمیلتونو چک کنید ببینید سونی به شماهم کادوی کریسمس داده ؟ ( تاریخ 25 دسامبر )
به من یه بازیه مینی مجانی داده ( Tiny Hawk )
60 روز موزیک آنلیمیتد مجانی ( سرویس پریمیوم )
39 درصد تخفیف برای آهنگ های بازی SING STAR
60 درصد تخفیف برای سه گانه اسلای کوپر ( که سریع کد ـشو زدم :دی )
یه آیتم هم برای PS HOME
:|! گفتم نکنه بخاطر اینکه فهمیدن نتونستم پرسونا رو بخمر اینجوری جبران کردن :|

GOW خسته شدیم بزار یه The Order ورژن ویتا بده :d

داستان ناتموم GOW رو روی PS4 تموم کنه با شکوه تر و بهتره.

جدیدا چه تخفیفایی خورده ریجن دو:

AC: Liberation 13$

Unit 13 6$

در نسخه ی gow 3 کریتوس بعد از اینکه تمام خدایان رو کشت از جمله زئوس خودش رو هم کشت و تمام دیگه کجای داستان ناتمام هست

دوستان ایمیلتونو چک کنید ببینید سونی به شماهم کادوی کریسمس داده ؟ ( تاریخ 25 دسامبر )
به من یه بازیه مینی مجانی داده ( Tiny Hawk )
60 روز موزیک آنلیمیتد مجانی ( سرویس پریمیوم )
39 درصد تخفیف برای آهنگ های بازی SING STAR
60 درصد تخفیف برای سه گانه اسلای کوپر ( که سریع کد ـشو زدم :دی )
یه آیتم هم برای PS HOME
:|! گفتم نکنه بخاطر اینکه فهمیدن نتونستم پرسونا رو بخمر اینجوری جبران کردن :|

به ما کوفت هم نمی داده اند هنوز!

خدا این نت ایران رو بگم چیکار کنه الان زدم کیلزون دانلود شه فعلا داره اپدیت 300 مگابایتیشو میگیره زده 522 دقیقه!!!:-o دوستان راه دیگه ای برای دانلود سراغ ندارن که بشه سریعتر دانلودش کرد؟؟؟8-| اینا به کنار کسایی که RPG بازی میکنن میتونن بگن کدوم بازی ارزش بازی کردن رو داره؟؟؟ ترجیحا english باشه

اینا به کنار کسایی که RPG بازی میکنن میتونن بگن کدوم بازی ارزش بازی کردن رو داره؟؟؟ ترجیحا english باشه
از نظر من rpg اینا عالی هستن :
اگه داستان می خوای که Persona 4
اگه combat برات مهمه YS Memories of celecta
اگه tactics می خوای rainbow moon
اگه dungeons می خوای dragon's crown , silent hill هستند.
اگر هم final fantasy می خوای ۱۸ مارس ۲۰۱۴ :d

از نظر من rpg اینا عالی هستن :
اگه داستان می خوای که Persona 4
اگه combat برات مهمه YS Memories of celecta
اگه tactics می خوای rainbow moon
اگه dungeons می خوای dragon's crown , silent hill هستند.
اگر هم final fantasy می خوای ۱۸ مارس ۲۰۱۴ :d

Ys عالیه :دی
این دیجیمون جدیدی که قراره برای ویتا بیاد ورژن انگلیسیه ؟:دی
عجب گرافیکی داره دو تا عکس ازش اومده خیلی توپه :دی

Ys عالیه :دی
این دیجیمون جدیدی که قراره برای ویتا بیاد ورژن انگلیسیه ؟:دی
عجب گرافیکی داره دو تا عکس ازش اومده خیلی توپه :دی

آره من YS رو می خوام کالکتور بخرم! ببینم ردیف میشه..
دیجیمون اگرم انگلیسیش بیاد یه سالی طول میکشه!در کل دیجیمون خیلی دوست دارم :d یادمه واسه ps1 خیلی بازی داشت! انیمش هم که خیلی قشنگ بود.

آره من YS رو می خوام کالکتور بخرم! ببینم ردیف میشه..
دیجیمون اگرم انگلیسیش بیاد یه سالی طول میکشه!در کل دیجیمون خیلی دوست دارم :d یادمه واسه ps1 خیلی بازی داشت! انیمش هم که خیلی قشنگ بود.

دیجیمون واسه ویتا؟
میشه لینک عکس ها رو بدین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or