بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باو هر بازی ای که شمشیر توش باشه HnS نیس :d
مهران توو اینایی که گفتی تقریبا فقط Ninga Gaiden 1 & 2 توو سبکه HnS دسته بندی میشه :d

نه مرتضی جان، به هر نوع گیم پلی که تو مبارزاتش از سلاح سرد استفاده بشه هک اند اسلش گفته میشه، حتی اگر ژانر اصلی بازی اکشن یا نقش آفرینی باشه.

گفتم تقریبا کامله مرتضی، صرف نظر از هک اند اسلش های PSP و PS1 رو ویتا:

Soul Sacrifice

Dynasty Warriors

Toukiden

Ninja Gaiden Singma Plus 1&2

valhalla knights 3

Draw Slasher:d

Dragon's Crown

Muramasa Rebirth

Malicious Rebirth

One Piece: Kaizoku Musou 2

Dungeon Hunter : Alliance

Silent Hill: BOM

God Eater 2

Final Fantasy X1-2 & Dragon Huter Remaster

و ...

نگاه کنی مخصوصا نسبت به ژانرهای دیگه خیلی کامل تره ! جای MGS Rising هم خیلی خالیه که سازنده اش گفته بخاطر ضعف گرافیکی ویتا از پورتش معذوریم:| DMC هم بیاد بنظر من کامله دیگه.

نه مرتضی جان، به هر نوع گیم پلی که تو مبارزاتش از سلاح سرد استفاده بشه هک اند اسلش گفته میشه، حتی اگر ژانر اصلی بازی اکشن یا نقش آفرینی باشه.

نه مهران D: میگم این بازیهای HnS سریهای هستن که بیشتر مشابه GOW و NG و DMC هستن . دیگه همه رو توی HNS دسته بندی نمیکنم
Final Fantasy کلا JRPG و Turn based هست و ربطی به HnS نداره
امثال Dragon Crown و 2D Side Scrolling ها هم توی BEat em UP دسته بندی میشه و در درجه دوم ACtion Role Playing
استایل diablo و BOM هم HnS محسوب میشه و کلا این تیپها که خرکی میری تو دل دشمن D:

راستی بچه ها !
تولد ps2 مبارک D:

10 ساعت نبودم شماها چه کردید با کلکسیون من، کچلش کردید که :( این یکی رو که دیگه از قوه تخیلم نیاورده بودم، ویتا یه کلکسیون کامل داشتا اونم شماها نذاشتید:d، منظور منم در درجه ی اول نیست آرمان جان ببین حتی BOM و Diablo رو که قبول کردی هک و اسلش هستند در حقیقت درجه اول اکشن سوم شخص یا ادونچرن، دسته بندی های IGN رو ببین:

بقیه بازی هایی رو هم که تو لیست آوردم همینطورند در درجه ی سوم یا چهارم هک اند اسلشند اما تو ژانر اکشن یا نقش آفرینی دسته بندی میشند، و در نقد و بررسی هاشون تو سایت های معتبرم که بخونید به سیستم هک اند اسلششون اشاره شده نمیشه منکر این شد.

- - -ویرایش - - -

کلا این تیپها که خرکی میری تو دل دشمن D:

تیپهای خرکی چیه آرمان D: اینکه میگی فقط برای بعضی هاش صدق میکنه ،تعریف علمی قراردادیشو بگو.

امثال Dragon Crown و 2D Side Scrolling ها هم توی BEat em UP دسته بندی میشه و در درجه دوم ACtion Role Playing

اگر دایره المعارف ویکی پدیا رو هم دیده باشی این سری بازی ها هم تو هک اند اسلش دسته بندی میشند، ببین های لایت کردم:

Final Fantasy کلا JRPG و Turn based هست و ربطی به HnS نداره

اینم های لایت کردم به Such as ها دقت کن، پس Vahlala Knights و امثالهم هم جزو هک اند اسلشند:

10 ساعت نبودم شماها چه کردید با کلکسیون من، کچلش کردید که :( این یکی رو که دیگه از قوه تخیلم نیاورده بودم، ویتا یه کلکسیون کامل داشتا اونم شماها نذاشتید:d، منظور منم در درجه ی اول نیست آرمان جان ببین حتی BOM و Diablo رو که قبول کردی هک و اسلش هستند در حقیقت درجه اول اکشن سوم شخص یا ادونچرن، دسته بندی های IGN رو ببین:

بقیه بازی هایی رو هم که تو لیست آوردم همینطورند در درجه ی سوم یا چهارم هک اند اسلشند اما تو ژانر اکشن یا نقش آفرینی دسته بندی میشند، و در نقد و بررسی هاشون تو سایت های معتبرم که بخونید به سیستم هک اند اسلششون اشاره شده نمیشه منکر این شد.

- - -ویرایش - - -

تیپهای خرکی چیه آرمان D: اینکه میگی فقط برای بعضی هاش صدق میکنه ،تعریف علمی قراردادیشو بگو.

اگر دایره المعارف ویکی پدیا رو هم دیده باشی این سری بازی ها هم تو هک اند اسلش دسته بندی میشند، ببین های لایت کردم:

اینم های لایت کردم به Such as ها دقت کن، پس Vahlala Knights و امثالهم هم جزو هک اند اسلشند:

یعنی واقعا حمله کردن با یک شمشیر تو دستت توی دله 100 تا دشمن توی صحنه رو چی توضیح میدن توی diablo 3 ! میشه همون تریپه ... لول ×_× D:

همون قسمتی که زرد کردی رو ادامه بده . نوشته معمولا HnS رو به بازیهای 3d و سوم شخصی مثل DMC و ... میگن .
Beat em up توی تعریف مقداری دیگه از HnS جدا شده. اگر توی صفحه Dragons Crown هم بری به عنوان HnS دسته بندی نکردنش. زده BEat Em up . کلا بازیهای 2d تیپه golden axe رو beat em up میگفتن. بازی مثل DMC هم دسته بندی HnS هست. پایه هم beat em up هست ... فقط استایلهای 3d رو به عنوان HnS شناسایی میکنن. 2d یه چیز دیگه...

به Valhala و امثالش کار ندارم. بیشتر منظورم Dragon Crown و تیپش و FF بود . :)

یعنی واقعا حمله کردن با یک شمشیر تو دستت توی دله 100 تا دشمن توی صحنه رو چی توضیح میدن توی diablo 3 ! میشه همون تریپه ... لول ×_× D:

همون قسمتی که زرد کردی رو ادامه بده . نوشته معمولا HnS رو به بازیهای 3d و سوم شخصی مثل DMC و ... میگن .
Beat em up توی تعریف مقداری دیگه از HnS جدا شده. اگر توی صفحه Dragons Crown هم بری به عنوان HnS دسته بندی نکردنش. زده BEat Em up . کلا بازیهای 2d تیپه golden axe رو beat em up میگفتن. بازی مثل DMC هم دسته بندی HnS هست. پایه هم beat em up هست ... فقط استایلهای 3d رو به عنوان HnS شناسایی میکنن. 2d یه چیز دیگه...

به Valhala و امثالش کار ندارم. بیشتر منظورم Dragon Crown و تیپش و FF بود . :)

آره، نه اون که درسته دیابلو ، DMC و Dynasty Warriors خرکی هستندD: اصلا گیم پلی اقتضا میکنه بلانسبت عین *** بزنیم بکشیم بریم جلو D: اما منظورم این بود که تعریف کاملی نیست، همه اشونم اینطور نیستند.

اگر توی صفحه Dragons Crown هم بری به عنوان HnS دسته بندی نکردنش. زده BEat Em up .

کاملا درسته اما تو نقد و بررسی هاشون به هک اند اسلش بودنش اشاره کردند، ضمن اینکه حتی ژانر اصلی Ninja Gaiden هم هک اند اسلش معرفی نشده:

تیتر نقد و بررسی بازی Dragon Crown در IGN، دوباره ساخت یک هک اند اسلش جدید! :

من که کلا هک و اسلش کم زدم...گاد آو وار و نینجا رو ویتا بودن ولی بهترین هک و اسلشی که زدم رایزینگ بود موزیک عالی-60 فریم و از همه مهم تر kenuke sonomoura توی کنجوتسو و ایایدو بازی بود برش ها و زانچین رایدن فوق العاده لذت بخش بودن و زیبا بودن....اما دراگونز کراون جدا از گیم پلیش طراحی فوق العاده و موزیک خوبی داره...به نظرم

آقا این TWD نمیشه کنترلش ترکیبی از دکمه ها و تاچ باشه؟
یا کلا تاچ میشه یا کلا با دکمه میشه :|
یا تاچ یا کنترل
Choose ! لول
متاسفانه ترکیبی نداره :(

من که کلا هک و اسلش کم زدم...گاد آو وار و نینجا رو ویتا بودن ولی بهترین هک و اسلشی که زدم رایزینگ بود موزیک عالی-60 فریم و از همه مهم تر kenuke sonomoura توی کنجوتسو و ایایدو بازی بود برش ها و زانچین رایدن فوق العاده لذت بخش بودن و زیبا بودن....اما دراگونز کراون جدا از گیم پلیش طراحی فوق العاده و موزیک خوبی داره...به نظرم
اگه Rising عالی بود برو Bayonetta بازی کن D: به نظره من بهترین HnS این نسل هست D: .
DC همه چیش عالیه D: زمانه زیادی توی ساخت بود. خوب شد روی vita و Ps3 دادن. روی جفتش عالی هست. الان هم cross play گزاشتن .

- - -ویرایش - - -

یه تعداد عکس از نسخه PS VITA بازهای Final Fantasy X HD- X-2 HD . بازی قرار 26 December امسال توی جاپن عرضه بشه. هنوز تاریخ عرضه نسخه English و چگونگی عرضه نسخه ویتا در غرب مشخص نشده

بازی Ragnarok Odyssey Ace قرار اوایل ساله 2014 عرضه بشه. یک سری اطلاعات و عکس که برای بازی بیرون اومده :
قیمت بازی 39.99 خواهد بود. به همراه OST شامل 25 اهنگ عرضه میشه. شما میتونید save خودتون رو از بازی اصلی به بازی جدید منتقل کنید . save شامل Class - Appearance - Class card - Skills - Jobs خواهد شد. بازی از اول شروع خواهد شد و قابلیت ادامه از جایی که بازی قبلی رو بازی میکردید نداره.
در بازی جدید تعداد زیادی ایتمهای جدید و quest های جدید طراحی شده . علاوه بر اینکه یک 100 طبقه dungeon برای بازی طراحی شده که توی main story با اون روبره میشید. همچنین از اون جایی که Patch 1.1 تو جاپن برای این بازی برای fix کردن online عرضه شده پس انتظار Day One Patch هم داشته باشید.
عکسها از نسخه English :

یا تاچ یا کنترل
Choose ! لول
متاسفانه ترکیبی نداره :(

اگه Rising عالی بود برو Bayonetta بازی کن D: به نظره من بهترین HnS این نسل هست D: .
DC همه چیش عالیه D: زمانه زیادی توی ساخت بود. خوب شد روی vita و Ps3 دادن. روی جفتش عالی هست. الان هم cross play گزاشتن .

- - -ویرایش - - -

یه تعداد عکس از نسخه PS VITA بازهای Final Fantasy X HD- X-2 HD . بازی قرار 26 December امسال توی جاپن عرضه بشه. هنوز تاریخ عرضه نسخه English و چگونگی عرضه نسخه ویتا در غرب مشخص نشده

آقا این فاینال اچ دی شده چه خفن شده ها،هر چند هیچوقت نتونستم با سبک RPG و تمام زیرمجموعه های این سبک ارتباط برقرار کنم آرمان :دی

شنیدم در آینده احتمال پرت شدن FFXII هم هست،یکی از بهترین فینال فانتزی ها که من 400 ساعت توش گم بودم،.عالیمیشه،.
WOW ...چی کار کردی 400 ساعت D: من این یکی رو بیشتر از FFXII دوست داشتم D: البته یه جورایی همه FF هایی که زمان PS2 آومدن عالی بود .
این FF 15 که دیگه ....

آقا این فاینال اچ دی شده چه خفن شده ها،هر چند هیچوقت نتونستم با سبک RPG و تمام زیرمجموعه های این سبک ارتباط برقرار کنم آرمان :دی
D: اره حرف نداره D: یکی از بازیهایی هست که خیلی خیلی منتظرشم . یعنی 3 تا بازی HD بود که تا الان تو انتظار بودم . یکی SH یکی MGS و الان این . واقعا عالی هست D:
لول یک سر به Persona 4 بزن D: رابطه برقرار میشه !

WOW ...چی کار کردی 400 ساعت D: من این یکی رو بیشتر از FFXII دوست داشتم D: البته یه جورایی همه FF هایی که زمان PS2 آومدن عالی بود .
این FF 15 که دیگه ....

D: اره حرف نداره D: یکی از بازیهایی هست که خیلی خیلی منتظرشم . یعنی 3 تا بازی HD بود که تا الان تو انتظار بودم . یکی SH یکی MGS و الان این . واقعا عالی هست D:
لول یک سر به Persona 4 بزن D: رابطه برقرار میشه !

SH مخفف کدوم بازی بود؟
ببین من تا به حال چنتا نسخه از فاینال ها رو بازی کردم
کینگدوم هرتس رو بازی کردم
پرسونا 3 برای پی اس پی
دیگه بگم برات دراگون ایج و چندین بازی دیگه
نمیدونم چرا نمی تونم با این سبک ارتباط برقرار کنم
آقا نمیتونم اون محیط مبارزات رو تحمل کنم،نمیتونم سبک مبارزات رو تحمل کنم که نوبت به نوبت باید حمله کرد یا مجیک زد یا دفاع کرد یا حالا هرچی
خیلی تلاش کردم نشد
ولی بدم نمیاد پرسونا ویتا رو نگاهی بندازم بهش ولی خب واقعا نمی خوام بالاش پول بدم :دی (با اینکه میدونم این سبک خیلی طرفدار داره و خیلی خفن هست و پرسونا ویتا هم شاهکاره)

- - -ویرایش - - -

شنیدم در آینده احتمال پرت شدن FFXII هم هست،یکی از بهترین فینال فانتزی ها که من 400 ساعت توش گم بودم،.عالیمیشه،.

واقعا تو مخیله من یکی نمیگنجه 400 ساعت آدم خودش رو درگیر فقط یک بازی کنه :دی

SH مخفف کدوم بازی بود؟
ببین من تا به حال چنتا نسخه از فاینال ها رو بازی کردم
کینگدوم هرتس رو بازی کردم
پرسونا 3 برای پی اس پی
دیگه بگم برات دراگون ایج و چندین بازی دیگه
نمیدونم چرا نمی تونم با این سبک ارتباط برقرار کنم
آقا نمیتونم اون محیط مبارزات رو تحمل کنم،نمیتونم سبک مبارزات رو تحمل کنم که نوبت به نوبت باید حمله کرد یا مجیک زد یا دفاع کرد یا حالا هرچی
خیلی تلاش کردم نشد
ولی بدم نمیاد پرسونا ویتا رو نگاهی بندازم بهش ولی خب واقعا نمی خوام بالاش پول بدم :دی (با اینکه میدونم این سبک خیلی طرفدار داره و خیلی خفن هست و پرسونا ویتا هم شاهکاره)

- - -ویرایش - - -

واقعا تو مخیله من یکی نمیگنجه 400 ساعت آدم خودش رو درگیر فقط یک بازی کنه :دی
کجای کاری D: بیش ار400 تا وقت صرفه Diablo و نمیودنم Guild wars اینا کردم D: لول

SHبرای Silent Hill جون اینا D:
KH خیلی خوبه D: کاشکی HD رو که دادن روی ویتا هم مثل FFمیدادن !
Dragon AGe اولی که شاهکار تکرارنشدنی بود !
اره ویتا شاهکار ترین بازیش همین P4G هست. البته خیلی کلاسیکه D: یعنی اگر با سبکه مبارزش کنار نمیای که هیچی D:
استایلهای Dragons Crown و Muramasa هم خوبه D: مخصوصا DC که RPG خیلی عمیقتری هم داره نسبت به Muramasa.

کجای کاری D: بیش ار400 تا وقت صرفه Diablo و نمیودنم Guild wars اینا کردم D: لول

SHبرای Silent Hill جون اینا D:
KH خیلی خوبه D: کاشکی HD رو که دادن روی ویتا هم مثل FFمیدادن !
Dragon AGe اولی که شاهکار تکرارنشدنی بود !
اره ویتا شاهکار ترین بازیش همین P4G هست. البته خیلی کلاسیکه D: یعنی اگر با سبکه مبارزش کنار نمیای که هیچی D:
استایلهای Dragons Crown و Muramasa هم خوبه D: مخصوصا DC که RPG خیلی عمیقتری هم داره نسبت به Muramasa.

Woow
خیلی زیاده آرمان اصلا نمیتونم :دی
سایلنت هیل اچ دی داریم رو ویتا و من خبر ندارم؟
شاید روزی روزگاری پرسونا 4 رو گرفتم ولی از من خیلی بعیده :دی
KH تنها بازی بود که من تونستم مقدار ساعت زیادتری بازی کنمش در برابر بقیه بازیهای این سبک و جالب بود

Woow
خیلی زیاده آرمان اصلا نمیتونم :دی
سایلنت هیل اچ دی داریم رو ویتا و من خبر ندارم؟
شاید روزی روزگاری پرسونا 4 رو گرفتم ولی از من خیلی بعیده :دی
KH تنها بازی بود که من تونستم مقدار ساعت زیادتری بازی کنمش در برابر بقیه بازیهای این سبک و جالب بود
D: لول >..<اره زیاده D: نپرس کلا جمعا چقدر وقت صرفه Diablo و Guild wars کردم
نه متاسفانه جاش Book of memories عرضه شده بود روی ویتا که بازی خوبی هست اگر مثل HnS اینا دوست داری
PErsona 4 خیلی دلنشینه . به نسبت بقیه RPG هایی که توی ویتا اومده هم ارتباط برقرار کردن باهاش راحت تر هست هم لذت میبری از بازی و داستانش
KH قشنگه :)
باز اگر خواستی بازی طولانی بازی کنی روی تای Dragon crown و Persona اینا خیلی طولانی میشه بازی کرد :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or