بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنظر من بتمن خیلی عالیه ! یعنی بعد دیدنش به این نتیجه رسیدم که یه گاد آو وار خوفم میتونن بدن برا ویتا ! حالا چطوری به این نتیجه رسیدم ؟! 1.بتمن رو یه استدیو ترد پارتی میسازه . 2. از قدرت موتور بازیشون حسابی استفاده کردند رو ویتا و جزئیاته خوفی میبینیم ! 3 گاد رو استدیو خود سونی میسازه و نتیجه ـش شاهکار میشه ( مشابه آنچارتد ) تازه محیط گاد و تعداد دشمنا هم بیشترن !
مهران ! :
پی اس پی بازیه ROCKBAND و مایکل جکسون داشت ( ویتا هم مایکل رو داشت ) با دکمه ها بازی میکنی که من بیشتر حال میکنم !
مثلا راک بند پی اس پی باید آدم میساختی بعد بند رو جمع میکردی میرفتین کنسرت همه رو کنترل میکردی :ی عالی بود !
من به یه نتیجه رسیدم ماها ( چه کسانی که بن شدند جه کسانی که هنوزم هستند ) اشتباه میکنیم ! ویتا بازی زیاد داره درست ! ( ایندی )
ولی ما ایندی میگیریم و توقع بازیه کنسول کوالیتی داریم ! بیشتر اوقات باید تریلر یه بازیه فیزیکیو ببینیم بعد بریم سراغش ! مثلا کال آو دیوتی رو همه میگن بده ولی تو یوتیوب MARC THE GEEK بازیش کرد و هم ازش تعریف کرد هم با سلیقه من جور در اومد ! ( هرچند کم لطفی کردند و بازی کوتاهه ) . سایلنت هیل برا اون سبک عالیه ! متالگیر با اینکه ماله نسله قبله ولی هنوزم عالیه !
ما باید بریم سمت بازیای فیزیکی بیشتر تا ایندی ! ( ایندی کلی پول خرج میکنی و مدت زمان کوتاهی سرگرم میشی )
راهی هست که بشه به گوش مسئولین EA GAMES ( اوه اونم چه کسانی :| ) رسوند و درخواست ساخت BATTLEFIELD رو برای ویتا بدیم ؟ حد اقل در حد درخواست باشه من راضیم کلا استوری مد نداشته باشه فقط مولتیپلیر باشه !

دقیقا COD رو هر کی تو utube بازی کرده و ویدیوش رو می بینه میگه عالیه ( حتی یکشون میگفت Resistance خیلی بده ولی COD خیلی بهتر از Resistance هست . )
وقتی uncharted GA میگیره 6 - 7 شما انتظار داری COD بگیره 8 - 9 :|

آنلاین بازی که خیلی کامله ولی باگ داره - مراحل به یادموندنی سری COD توش هست مثل Shipment )

توجه کرده باشید Uncharted صحنه های سینماییش خیلی معروفه ولی توی نسخه ویتا اصلا صحنه سینمایی مثل مرحله فرودگاه شماره 3 وم یا مرحله قطار شماره 2 یا ریزش ساختمون توی شماره دوم رو نداشت در حالی که COD صحنه های سینمایی این سری رو توی ویتا حفظ کرده و خیلی جذابه
مشکل کمپین هم کوتاهیش هستش ( هر چند 45 دقیقه نیست من نمی دونم کی گفته :| ولی حدود 2 ساعته من هر جا خوندم - نسخه کنسولی مگه بیشتر از 4 - 5 ساعت هستش که انتظار دارید مال ویتا بیشتر باشه - )

در کل سازنده هاش 8 ماه بیشتر فرصت نداشتن یکم روی هوش مصنوعی و بخش تک نفره کار میکردن نتیجه بهتر میشد من احتمالا تا هفته دیگه بگیرم بازی رو و انقدر که علاقه دارم بازیش کنم به هیچ بازی دیگه ای علاقه ندارم .

مهران ! :
بله:|

پی اس پی بازیه ROCKBAND و مایکل جکسون داشت ( ویتا هم مایکل رو داشت ) با دکمه ها بازی میکنی که من بیشتر حال میکنم !
مثلا راک بند پی اس پی باید آدم میساختی بعد بند رو جمع میکردی میرفتین کنسرت همه رو کنترل میکردی :ی عالی بود !
من به یه نتیجه رسیدم ماها ( چه کسانی که بن شدند جه کسانی که هنوزم هستند ) اشتباه میکنیم ! ویتا بازی زیاد داره درست ! ( ایندی )
ولی ما ایندی میگیریم و توقع بازیه کنسول کوالیتی داریم ! بیشتر اوقات باید تریلر یه بازیه فیزیکیو ببینیم بعد بریم سراغش ! مثلا کال آو دیوتی رو همه میگن بده ولی تو یوتیوب MARC THE GEEK بازیش کرد و هم ازش تعریف کرد هم با سلیقه من جور در اومد ! ( هرچند کم لطفی کردند و بازی کوتاهه ) . سایلنت هیل برا اون سبک عالیه ! متالگیر با اینکه ماله نسله قبله ولی هنوزم عالیه !
ما باید بریم سمت بازیای فیزیکی بیشتر تا ایندی ! ( ایندی کلی پول خرج میکنی و مدت زمان کوتاهی سرگرم میشی )
راهی هست که بشه به گوش مسئولین EA GAMES ( اوه اونم چه کسانی :| ) رسوند و درخواست ساخت BATTLEFIELD رو برای ویتا بدیم ؟ حد اقل در حد درخواست باشه من راضیم کلا استوری مد نداشته باشه فقط مولتیپلیر باشه !

با کلیات چیزایی که گفتی موافقم،اما راجع بع کنسول کوالیتی مگه چندتا بازی کنسول کوالیتی برای ویتا داریم مرد مومن؟ یکی از دلایلی که هکرها تمایلی به هک ویتا ندارند کمبود همین بازی های کنسول کوالیتی هستش، (تاپیک هک بسته اس همینجا بگم که گروهی بنام ColdBird که انگار سابقه ی هک هم دارند، پشت صحنه دارن رو هک ویتا کار میکنند، آقای Total noob هم که قبلتر اجرای بازی های PSP رو بصورت رایگان روی ویتا امکان پذیر کرده بود خبرهای جدید از هکش رو بعد از لانچ سراسری PS4 به اطلاع میرساند.).

من میگم یه COD خوب که برای ویتا بیاد(به امید خدا GHOSTS) احتمالا BF هم براش بیاد.

بازی Open Me رو با کارت هم امتحان کردم جالب بود،این چه بازیه؟

psvita_aug_gaming.png

مهران از بازیه خودت فیلم میگیری بذاری !؟ چیزی که تو گیمپلی افراد میبینم رو بیشتر باور دارم تا یه مشت نمره چرت و پرت و نظرات منتقدا !
(عاملی که باعث میشه سری لگو و دی بلاب رو با اشتیاق بخرم )

مهران از بازیه خودت فیلم میگیری بذاری !؟ چیزی که تو گیمپلی افراد میبینم رو بیشتر باور دارم تا یه مشت نمره چرت و پرت و نظرات منتقدا !
(عاملی که باعث میشه سری لگو و دی بلاب رو با اشتیاق بخرم )

از همین Open Me فیلم بگیرم؟ لوگو مگه نمره هاش خوبه؟ دی بلاب رو اینگلیسی میگی ببینم چیه؟

با کلیات چیزایی که گفتی موافقم،اما راجع بع کنسول کوالیتی مگه چندتا بازی کنسول کوالیتی برای ویتا داریم مرد مومن؟ یکی از دلایلی که هکرها تمایلی به هک ویتا ندارند کمبود همین بازی های کنسول کوالیتی هستش، (تاپیک هک بسته اس همینجا بگم که گروهی بنام ColdBird که انگار سابقه ی هک هم دارند، پشت صحنه دارن رو هک ویتا کار میکنند، آقای Total noob هم که قبلتر اجرای بازی های PSP رو بصورت رایگان روی ویتا امکان پذیر کرده بود خبرهای جدید از هکش رو بعد از لانچ سراسری PS4 به اطلاع میرساند.).

من میگم یه COD خوب که برای ویتا بیاد(به امید خدا GHOSTS) احتمالا BF هم براش بیاد.

psvita_aug_gaming.png
این فکر کنم بازی pulzar هست
بازی جالبه ... اما بازی نکردم D:
ویدویهاش جالب بود D:

عزیز درست میگی بازی زیاد داره اینو قبول دارم ... ولی همون انچارتد با اینکه اسمارت فونها تو کفش می مونن ولی ولی ! تکسچر های کمش و از نظر گرافیکی مشکل داره گیم پلی هم نهایتا یه بار هارد تموم کنی یا درجه اخر سرگم تروفی باشی ... مولتی هم نداره ... دیگه چی تموم میشه .... به نظر من بازی خوب این کنسول کیلزون هستش که واقعا عالی شده از همه نظر و مهم تر از همه مولتی پلیر عالی هم داره ;)
بازی ایندی هم توی ایران این طوریه کلی خرج میشه زود تموم میشه برای اونا بر عکسه :دی ea هم که ازش بدم میاد سیاست هاش برای ویتا دارا خیلی بده (هر چند که کلا سیاست هاش ...) دل به EA نبندیم بهتره lol
احتمال عرضه گوست روی ویتا بیشتره ;) (((( کاش میشد یه کالاف بدن فقط مولتی پلیر باشه ولی واقعا مولتی پلیر باشه!!!)))

psvita_aug_gaming.png
بازی pulz ar هستش اما کلن ظاهر با این عکس فرق میکنه مثل آینه و اسلحه لیزره!
pulz ar نسبت به قیمتش خیلی بازی سرگرم کننده و معمایی هستش! کلا خوشم اومد و تا تهش رفتم! بعضی مراحل مختو میخوره!

LEGO :| !
DeBlob فقط برای کنسول خونگیه :دی

آهاااان دی بلاب بازی آلمانیه.

[video=aparat;JNLF3]http://www.aparat.com/v/JNLF3[/video]​
البته دوربین داره رو باید دو انگشتی باز کنید چون دختره یه دستش موبایله نمی تونه باز کنه!

- - -ویرایش - - -

این فیلم Dead Trigger 2 رو هم شاید دیده باشید،مخصوص تگرا 4:

نظرتون راجع به گرافیک این بازی در مقایسه با کیلزون خودمون چیه؟:-b

open me هم عالیه ! من موندم صبر کنم برای پلاس یا اینو بگیرم :دی ! گرونه یکمم تو استورم ! خیلی جالبه ! دی ال سی های مجانی هم داره ؟!
بعد یه چیز دیگه این dead trigger 2 چرا انقدر گرافیکی بود !!! خیلی جو شبیه کیلزون بود ولی به علت نداشتن آنالوگ گیمپلی خشک بود ! ولی گرافیکن عالی بود !

open me هم عالیه ! من موندم صبر کنم برای پلاس یا اینو بگیرم :دی ! گرونه یکمم تو استورم ! خیلی جالبه ! دی ال سی های مجانی هم داره ؟!
بعد یه چیز دیگه این dead trigger 2 چرا انقدر گرافیکی بود !!! خیلی جو شبیه کیلزون بود ولی به علت نداشتن آنالوگ گیمپلی خشک بود ! ولی گرافیکن عالی بود !

OPEN ME بازی اصلی یعنی 48 تا جعبه درمیاد 24000 تومن اما برای هر پک 24 تایی باید 12000 تومن بدی که کلا 2 تا پک تا الان بیشتر نداره.برای پلاس صبر کن چیزی نمونده، اواخر هفته بعده دیگه.

Dead Trigger رو اونایی که کیلزون رو بازی کردند می خواستم ببینم نظرشون چیه راجع به گرافیکش، پس بنظرت بهتره؟ تو اینترنت بحثش هست که برای ویتا هم پورتش کنند.

ویتارو با این همه ساپورت و قیمت کمش به زور میخرند حالا نمیدونم Nvidia Shield رو به چه امیدی با اون سخت افزار قویش ساختن؟!

البته مقایسه اش یکم ناجوانمردانه اس:d

[video=aparat;SZp8x]http://www.aparat.com/v/SZp8x[/video]​

تازه رزولیشن انویدیا 1024 باید باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or