بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازی واسه ویتا و ps4 میاد اسمش هم هست mnoos blast em bunnies

89792500094571311137.png

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition برای ویتا هم عرضه میشه
استیدو هم همونی هستش که MGS HD رو پورت کرده ( که خیلی عالی در اومده ) و داره batman blackgate رو هم پورت میکنه برای PS Vita

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition برای ویتا هم عرضه میشه
استیدو هم همونی هستش که MGS HD رو پورت کرده ( که خیلی عالی در اومده ) و داره batman blackgate رو هم پورت میکنه برای PS Vita

نسخه ی ps vita نیز در تاریخ ۱۲ نوامبر منتشر خواهد شد.
نسخه ی Ps Vita دارای بخش مولتی پلیرad-hoc،بخش مولتی پلیر سنتی به وسیله ی wi-fi و همچنین استفاده از قابلیت Touch-Pad Ps Vita در برخی از مراحل S.T.A.R. Labs می باشد.
پورت نسخه ی Ps Vita رو Armature Studios انجام میده
و پورت ویتا دارای تمامی DLC های منتشر شده از این عنوان نیز می باشد.

عنوان Malicious Rebirth یک عنوان فوق العاده ی ادونچر،اکشن و هک اند اسلش که به تازگی از نسخه ی اصلی PS3 با نام Malicious پورت و در TGS امسال معرفی شد، از تاریخ 8 اکتبر در استور آمریکا قابل دسترس خواهد بود.

تریلر این بازی:

[video=aparat;FNilJ]http://www.aparat.com/v/FNilJ[/video]​

+ طبق گفته سازندگان این نسخه(Rebirth) شامل مراحل ،غول آخرها،قدرت و کمبوهای بیشتری از نسخه PS3 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
عنوان Malicious Rebirth یک عنوان فوق العاده ی ادونچر،اکشن و هک اند اسلش که به تازگی از نسخه ی اصلی PS3 با نام Malicious پورت و در TGS امسال معرفی شد، از تاریخ 8 اکتبر در استور آمریکا قابل دسترس خواهد بود.

تریلر این بازی:

[video=aparat;FNilJ]http://www.aparat.com/v/FNilJ[/video]​

+ طبق گفته سازندگان این نسخه(Rebirth) شامل مراحل ،غول آخرها،قدرت و کمبوهای بیشتری از نسخه PS3 خواهد بود.
عالی هست من خیلی خوشم اومد.
ببینم فیزیکیش هم هست؟
بازی فیزیکی یک حس خیلی خوبی میده به من:x

عالی هست من خیلی خوشم اومد.
ببینم فیزیکیش هم هست؟
بازی فیزیکی یک حس خیلی خوبی میده به من:x

نمیدونم فکر نکنم اگرچه که تو ژاپن نسخه فیزیکش اومده.

23000319703929253176.png
24679317643284597162.jpg

از دیروز به قیمت 14.99 (حدود 42،000 تومان) در استور آمریکا.کاش ایرانم آدم حساب میکردند یه استور براش میزدند.

آخرین ویرایش:
من رو ps3 بازی کردم،بازی جالبی نیست و گیج کنندست،15 دلار هم براش زیاده،چندماه پیش واسه پلاس us مجانی شده بود،

آره اتفاقا من بازخوردهاشو میخوندم بعضی از اونایی که بازی کردند همینو میگند و همه اونایی که بازی نکردند میگند خیلی باید خوب باشه:d

تو PS3 شاید جزو بازی های متوسط باشه اما تو ویتا فرق میکنه یه تجربه ی جداست،منم میگم که باید بازی خیلی خوبی باشه، باید حتما خودم امتحانش کنم.

آخرین ویرایش:
بچه ها درجه سختیش چقدره و چقدر گیم پلی داره؟
سریع بگید که میخوام بزنم دانلود.
و اینکه چطور میشه که اکانتو بلوک میکنند؟
اگه بفهممن ادرسی که دادیم الکیه چی؟
چون حودود 600 هزار تومن بازی تو استور دارم میخوام .

امروز کپکام عنوان Dustforce رو برای سه کنسول PS3 و XBOX و PS VITA از تیم HitBox معرفی کرد که در ماه ژانویه(دی ماه) منتشر خواهد شد.

[video=aparat;mSkBb]http://www.aparat.com/v/mSkBb[/video]​

بچه ها درجه سختیش چقدره و چقدر گیم پلی داره؟
سریع بگید که میخوام بزنم دانلود.
و اینکه چطور میشه که اکانتو بلوک میکنند؟
اگه بفهممن ادرسی که دادیم الکیه چی؟
چون حودود 600 هزار تومن بازی تو استور دارم میخوام .

کاری به آدرس ندارن.
فقط باید آدرس حقیقی باشه.

گیم پلی Malicious Rebirth تو u tube دیدم به نظر بازی به صورت quest هست و جنگیدن با غولها مختلف با توجه به حجم کم بازی ام کمتر از 500 mb هست و گیم پلی تکراری به نظرم خیلی ارزش خرید نداره

سلام.
من یه سئوال داشتم نمیدونستم باید کجا بگم پس همینجا میگم
الان بازیایی که شما میگین رو از psn میشه گرفت درسته ؟ من یه رم 32 گیگم دارم.
قشنگ ترین بازی چیه برای ویتا بخوام بخرم ؟ بعد این دلارا رو از کجا باید گیر آورد ؟ سایتی هست معتبر باشه ؟

سلام.
من یه سئوال داشتم نمیدونستم باید کجا بگم پس همینجا میگم
الان بازیایی که شما میگین رو از psn میشه گرفت درسته ؟ من یه رم 32 گیگم دارم.
قشنگ ترین بازی چیه برای ویتا بخوام بخرم ؟ بعد این دلارا رو از کجا باید گیر آورد ؟ سایتی هست معتبر باشه ؟

آره شاید بشه.

قشنگترین بازی Vita Pets هستش که در این بازی می تونید هر روز از صبح تا شامگاه به حیوانات خانگی خودتون رسیدگی کنید.در حقیقت باید به خورد و خوراک و بهداشت حیوانات رسیدگی کنید.این بازی با متای 10 در صدر جدول بازی های ویتا هستش.

دلارهارو از بانک میاریم.

نخیر سایت معتبری هم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or