بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گرافیک که عالیه هیچی گیم پلیشم عالیه

اره واقعا مخصوصا شبا موقع خواب رو تخت دراز کشیدی دشمنارو head shot میکنی یا انلاین با ار پی جی میزنیشون اصلا دیگه نمی تونن فرار کنن b-):)) بچه ها killzone از دست ندین که حرف نداره :x

من سایلنت هیل رو بازی کردم.
اون قدر که می گفتن بد نیست(من هم گفتم نسبت به نسخه 1 و 2 و 3 ضعیف هست).
ولی دومی رو حتمن میگیرم.

کله دنیای بازیهای ترسناک جلوی SH 1-2-3 میلنگه چه برسه BOK که ربطی به Horro نداره . باید با همون dungeon hunter مقایسه بشه... تاز به نظره من BOK بهتر از Dungeon hutner هست. اون که توی موبایل هست و بازیش خیلی بلند هم نیست. به نظرم ارزش چند برابر قیمت پرداخت کردن روی ویتا رو نداره. کلا امیدوارم gameloft برای ویتا بازی عرضه نکنه @_@:d

کله دنیای بازیهای ترسناک جلوی SH 1-2-3 میلنگه چه برسه BOK که ربطی به Horro نداره . باید با همون dungeon hunter مقایسه بشه... تاز به نظره من BOK بهتر از Dungeon hutner هست. اون که توی موبایل هست و بازیش خیلی بلند هم نیست. به نظرم ارزش چند برابر قیمت پرداخت کردن روی ویتا رو نداره. کلا امیدوارم gameloft برای ویتا بازی عرضه نکنه @_@:d

چرا اگه دو تا بازی باحال بده که خوب میشه.

چرا اگه دو تا بازی باحال بده که خوب میشه.
بازیاشون همه کپی بازیهای AAAاخه !!!!
بیشتر به درده همون موبایل میخوره D:
نو اوری و زیبایی همین Indie ها کجا و بازیهای اونا کجا
یه چیز دیگم ! اون موقع همین dungeon hunter قیمتش 5 دلار هم نبود برای ویتا 40 دلار داده بودن بیرون بدون هیچ اضافاتی D:

بازیاشون همه کپی بازیهای AAAاخه !!!!
بیشتر به درده همون موبایل میخوره D:
نو اوری و زیبایی همین Indie ها کجا و بازیهای اونا کجا
یه چیز دیگم ! اون موقع همین dungeon hunter قیمتش 5 دلار هم نبود برای ویتا 40 دلار داده بودن بیرون بدون هیچ اضافاتی D:

از نظر قیمت که همیشه واسه ویتا این جوریه.
مگه همین انگری بردز نیست؟

واقعا چطوری بازی 5 دلاری میشه 40 دلار خیلی جای تعجبه و کمی هم گریه داره
ولی هر چی هست daunheon hunter ارزش بازی نداره و مطمینم Angry birds که قیمتش 40 دلاره ارزش نخواد داشت . باید دید اگه P V.S. Z 2 اگه عرضه بشه قیمتش چنده این مهمه

ولی هر چی هست daunheon hunter ارزش بازی نداره و مطمینم Angry birds که قیمتش 40 دلاره ارزش نخواد داشت . باید دید اگه اگه عرضه بشه قیمتش چنده این مهمه

من که این هارو روی گوشیم میرم(فقط نمی دونم که P VS Z 2 واسه ویندوز 8 میاد یا نه).

دوستان کسی از pvz2 واسه ویتا خبری نداره؟
خود سازنده ها گفتن هدفشون اینه پلتفرم به پلتفرم برن جلو و بازی رو پورت کنن
اول برای ios بعد اندروید بعدشم احتمالا PC
بعدشم کنسول ها که معلوم نیست ویتا جزشون باشه ( که احتمالا هست ! )

من بازی کردم نسخه اول بیشتر برام جالب بود و نسخه یک رو بیشتر پسندیدم پس زیاد عجله نکنید :d

خود سازنده ها گفتن هدفشون اینه پلتفرم به پلتفرم برن جلو و بازی رو پورت کنن
اول برای ios بعد اندروید بعدشم احتمالا PC
بعدشم کنسول ها که معلوم نیست ویتا جزشون باشه ( که احتمالا هست ! )

من بازی کردم نسخه اول بیشتر برام جالب بود و نسخه یک رو بیشتر پسندیدم پس زیاد عجله نکنید :d
ولی من با نسخه دوم هم خیلی حال کردم...آیتم های بازی خیلی بیشتر شده...درزامبی ها چندین مدل مختلف شدن...گیاهای جدید خیلی با حالن...در کل اگر بهتر از شماره اول نبود کمتر هم نبود...

کاراکترهای مورد علاقه اتان را به خانه بیاورید!

اگر بازی Street Fighter X Tekken (فایتر مفتی پلاس) رو بازی کرده باشید در صورتی که بازی رو با چند کاراکتر چند بار به آخر برسونید چند تا مد جالب باز میشه که با یکیشون می تونید درست مثل Realty Fighter و یه مد دیگه تو Mortal Comabat در محیطی که هستید با کاراکتر مورد علاقه اتون بازی یا مبارزه کنید.

بچه ها کسی این بازی Parasite Eve II رو تو PS1 بازی کرده تا راجع بع داستان و درجه ترسش راهنمایی کنه؟این همون عنوانیه که سری سومش با اسم Third Birth تو PSP گل کرد.گرافیک و البته قیمتشم خوبه(5 پوند).

اگر بازی Street Fighter X Tekken (فایتر مفتی پلاس) رو بازی کرده باشید در صورتی که بازی رو با چند کاراکتر چند بار به آخر برسونید چند تا مد جالب باز میشه که با یکیشون می تونید درست مثل Realty Fighter و یه مد دیگه تو Mortal Comabat در محیطی که هستید با کاراکتر مورد علاقه اتون بازی یا مبارزه کنید.

ه ها کسی این بازی Parasite Eve II رو تو PS1 بازی کرده تا راجع بع داستان و درجه ترسش راهنمایی کنه؟این همون عنوانیه که سری سومش با اسم Third Birth تو PSP گل کرد.گرافیک و البته قیمتشم خوبه(5 پوند).

یادش بخیر این PArasite EVe از اون دسته بازیا بود که زمان PS2 خیلی طرفدار داشت. ترسناکیش رو زیاد یادم نیست اما ترسناک هم بود .... بیشترش تو مایه های sci fi اینا بود. رونده بازیش هم تو شکل و شمایل RE های قدیمی بود. بازی معروفی هست D: با استایل بازی که برای psp اومد فرق داره....

ولی هر چی هست daunheon hunter ارزش بازی نداره و مطمینم Angry birds که قیمتش 40 دلاره ارزش نخواد داشت . باید دید اگه P V.S. Z 2 اگه عرضه بشه قیمتش چنده این مهمه
چندتا برنامه نویس برای پرت .... و ... و ... میارن که بازی رو پرت کنن و ... خلاصه پولی که صرف پرتش میکنن هزینش به نسبت بازی موبایل خیلی بالاتره D:
اما بازم هرچی فرک میکنم Angry Birds خیلی هم دیگه گرون باشه بیشتر از 20 دلار ارزش نداره .....

از نظر قیمت که همیشه واسه ویتا این جوریه.
مگه همین انگری بردز نیست؟

D: واقعا D: انگری بردز قیمتش خیلی رو مخه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or