بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز استور چک می کردم Splelunky هم برای ویتا اومده بود ، عالیس ، راحت می شه دیگه ویتا رو کنار نذاشت و تا سر حد مرگ باهاش بازی کرد، عرضه Spelunky در کنار Stealth Inc و Retro City Rampage و Super Star Dust و Sound Shape تا مدت های زیاد من یکی رو از فکر کردن به بازی های دیگه راحت کرده:bighug: حسابمو شارژ کرده بودم برای خرید RAYMAN L ولی انقدر اسپلانکی با اون تولید مراحل تصادفی و دیوانه وارش خوب هست که از ریمن هم بشه گذشت فعلا!

احتمال بسیار زیاد ع Infamous برای PS Vita طوری که Nate Fox اعلام کرده زمان انتشارش رو اعلام می کنیم و نگفته که احتمال داره بسازیم و غیره !

امکان عرضه Infamous برای PS Vita

ویدیوشم تا امشب یا فردا می زارم کیف کنید !

اینم خودتون ترجمه کنید من شایعات رو زیاد خوشم نمیاد ترجمه کنم :

ریمن 28 مرحله کمتر نسبت به نسخه کنسولی داراست :

Rayman Legends Vita missing 28 levels from other builds | VG247

احتمال بسیار زیاد ع Infamous برای PS Vita طوری که Nate Fox اعلام کرده زمان انتشارش رو اعلام می کنیم و نگفته که احتمال داره بسازیم و غیره !

امکان عرضه Infamous برای PS Vita

ویدیوشم تا امشب یا فردا می زارم کیف کنید !

اینم خودتون ترجمه کنید من شایعات رو زیاد خوشم نمیاد ترجمه کنم :

ریمن 28 مرحله کمتر نسبت به نسخه کنسولی داراست :

Rayman Legends Vita missing 28 levels from other builds | VG247

امیدوارم فقط در حد همون شایعه بمونه ، واقعا بد می شه این جوری برای RAYMAN LEGENDS ، نبود این تعداد مرحله که فکر می کنم مربوط به مراحل Invasion ها ( مراحلی بود زمان بندی خاصی داشت و بر مبنای سرعت بودش ) باشه ، بعدش هم کم شدن Lums های قابل جمع آوری ، بعدش هم که کم شدن زمان گیم پلی بازی غیره... :-/

خبرش تایید میشه
10 دقیقه پیش ign هم منتشر کرده
نسخه rayman legends توی ویتا 28 مرحله نداره !
بازی توی us منتشر شده و بقیه نسخه ها تا 12 september تاخیر خوردند
زمان اعلام عرضه rayman legends یوبی گفته بود بازی دارای همه مراحل legends خواهد بود و به علاوه 5 مرحله انحصاری
تعداد ایتمهای Teensies که جز collectible ها هست از 700 به 615 ظاهرا کاهش پیدا کرده
28 مرحله شامل Invasion challenges و Speedraun مد میشه .

ign در این رابطه از یوبی سوال کرده و قرار به زودی اپدیت بشن

Rayman Legends on Vita is Missing 28 Levels - IGN

نمیدونم این مسلعه مربوط به تاخیر بقیه نسخه ها میشه یا نه .
احتمال خیلی زیاد پچش میکنن .... باید منتظر جواب ubisoft موند.

خبرش تایید میشه
10 دقیقه پیش ign هم منتشر کرده
نسخه rayman legends توی ویتا 28 مرحله نداره !
بازی توی us منتشر شده و بقیه نسخه ها تا 12 september تاخیر خوردند
زمان اعلام عرضه rayman legends یوبی گفته بود بازی دارای همه مراحل legends خواهد بود و به علاوه 5 مرحله انحصاری
تعداد ایتمهای Teensies که جز collectible ها هست از 700 به 615 ظاهرا کاهش پیدا کرده
28 مرحله شامل Invasion challenges و Speedraun مد میشه .

ign در این رابطه از یوبی سوال کرده و قرار به زودی اپدیت بشن

Rayman Legends on Vita is Missing 28 Levels - IGN

اقا من نمی خواهم که الکی قبل از هیچ پاسخی از سوی یوبی زود قضاوت بکنم ولی بی معرفت مگه 28 مرحله کمه خیلی حالم گرفته شد)x

- - -ویرایش - - -

اینم یه بازی جدید فقط واسه ویتا میاد اسمش هست vvvvvv:d

30800422593945841790.jpg

به احتمال خیلی زیاد و به خاطر فروش کم رو ویتا میخوان به عنوان dlc بکنن تو پاچه ملت:|
وگرنه اینا که این همه مرحله رو پورت کردن,لنگ همین 28 تا موندن!

وضعیت خیلی از PS Vita دارا :

خداییش Nate Fox جرقه امیدی در درونه همه روشن کرد .
توی ترجمه نوشته خیلی قاطعانه می گه : بله ما تاریخ انتشار نسخه ویتا رو هم به وقتش می گیم . هنوز ویدیوش رو از جایی که ***** نباشه گیر نیوردم احتمالا فردا پیدا شه .

امیدوارم فقط در حد همون شایعه بمونه ، واقعا بد می شه این جوری برای RAYMAN LEGENDS ، نبود این تعداد مرحله که فکر می کنم مربوط به مراحل Invasion ها ( مراحلی بود زمان بندی خاصی داشت و بر مبنای سرعت بودش ) باشه ، بعدش هم کم شدن Lums های قابل جمع آوری ، بعدش هم که کم شدن زمان گیم پلی بازی غیره... :-/

کم شدن Lums ها تو همه ی مراحل؟! ای بابا...

rayman legends اومد تو استور us! دموی بازی هم اومد!
بچه ها rayman legends آنلاین پس نداره!!!چون تو استور چیزی به اسم آنلاین پس واسش ندیدم!!!
killzone m چطور؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or