بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از بس خرن!!!:d:(:((

واقعا چرا بازی نمیدن!!!:wallbash:

ببخشید البته توهین هم چندان خوب نیست البته ببخشیدا

به نظرم شاید یکی از دلایل مهمشون فروش نه چندان خوب ویتا باشه و مثلا به عناون یه دلیل دیگه شایدم به حمایت سونی در حهت ساخت بازی برای ویتا مربوط باشه و یا دلایل دیگه

پس اگه اینجوریه که شما میگی نینتندو چرا اینهمه بازیه بزرگو خفن داره برای وییو میده؟
ماهی دو انحصاری ، 3دی اسم که مانستر هانتر میال براشو....! نه داداش اینا از بی سیاستیشون در مورد ویتاست

بچه ها پلاس امریکا ترکونده کلی بازی تخفیف خورده soul sacrifice شده 17 دلار و silent hill 7.50 nghv و ninja guiden 2 ام 19.59 کلا 8 تا بازی تخفیف خورده . ارمان atelier totori plus بازیش خوبه؟ شده 19.59 :d

بچه ها از بین بازی های زیر دوتا رو بگید بگیرم o:-) همرو در موردشون تحقیق کردم ولی پول دوتا دارم : :( »»

Sonic ALL stars RACING
Dragon Crown
Epic mickey 2

===========:-*===========

بچه ها پلاس امریکا ترکونده کلی بازی تخفیف خورده soul sacrifice شده 17 دلار و silent hill 7.50 nghv و ninja guiden 2 ام 19.59 کلا 8 تا بازی تخفیف خورده . ارمان atelier totori plus بازیش خوبه؟ شده 19.59 :d
اگر JRPG دوست داری اره :)
بیشتر crafting اینا هستش :\

بچه ها از بین بازی های زیر دوتا رو بگید بگیرم o:-) همرو در موردشون تحقیق کردم ولی پول دوتا دارم : :( »»

Sonic ALL stars RACING
Dragon Crown
Epic mickey 2

sonic و All stars
باز من جای تو بودم All stars رو با Murabasa Rebirth عوض میکردم
جفت Mickey و All Star زیاد همچین بگی نگی با کیفیت نیستن :\ all star خوبه اما تو کنسول ps3 بهتره ( گرافیکی )

Sonic ALL stars RACING
Dragon Crown
Epic mickey 2

100% بازی Dragon Crown
در انتخاب دوم هم Epic Mickey (البته اگر نسخه PS3 یا ایکس باکسش رو نرفتی).

Sonic ALL stars RACING
Dragon Crown
Epic mickey 2

Dragons Crown + Sonic Allstars Racing

من روی ویتا البته sonic رو بازی نکردم اما روی pc که بازیش کردم واقعا مولتی لذت بخشی داره آدم رو یاد دوران خوش Crash می ندازه

PlayStation Vita Pets

با تشکر از سونی در حالی که بازی های AAA توی PSN ریخته قراره بازی نگه داری از سگ و جونور که کپی از بازی نینتندو هستش رو منتشر کنن .

به امید خدا توی گیمزکام هم یه دموی 5 - 6 دقیقه ای به طرفداران و حامیان حقوق حیوانات نشان داده میشه فیض ببرن :|

اونطور که سونی اعلام کرده بازی شامل 4 تــــــولـــــــــــــــه ســـــــــــــــگ هستش که هر کدوم صدا ها و حرکات مخصوص خودشون رو دارن .
بازی در سال 2014 بر روی PS vita عرضه خواهد شد .

منبع اصلی PlayStation Vita Pets coming in 2014, watch the debut trailer | VG247
منبع دوم : www.blog.eu.playstation.com/2013/08/15/introducing-playstation-vita-pets-coming-in-2014
منبع فارسی : Bazi Wagon | صفحه اصلی

ما که فعلا انداختیمش کنار منتظر این کیلزونشیم یه رزیدنتا یکی 2تا اکشن با یه چند تا گیم جدیدم مثل dead or aliveکه پورت کردن براش بازم پورت بشه براش تا موتورش کم کم ببینیم راه میوفته یا نه:dتو استور که ادم میره نگاه میکنه ببینه چی اومده یک گیمهایی میبینه با چه قیمتهایی:|

PlayStation Vita Pets
اونطور که سونی اعلام کرده بازی شامل 4 تــــــولـــــــــــــــه ســـــــــــــــگ هستش که هر کدوم صدا ها و حرکات مخصوص خودشون رو دارن .
بازی در سال 2014 بر روی PS vita عرضه خواهد شد .

لذت سگ شویی فقط با ویتا:

50348331896264295566.png

فعلا سگ بشوریم تا بعد ببینیم خدا چی میخواد.تازه باید تا 2014 هم صبر کنیم این 4 تا توله سگو بدن بهمون.

فکر کنید ویتا تازه اومده من که هنوز خیلی بهش امید دارم خیلی بازی هاشم هنوز پلات نکردم.این بازی هایی که سونی درمیاره مثل کنسل کردن بایو شاک و اینا یکم مشکوکه من میگم حتما یه چیزایی تو سرشه.

نه این که این بازی ها بد باشه ولی الان اصلا بازی درست حسابی نداره ویتا ضد حال می زنه بازی که شاید فقط یه عده خاصی دوست داشته باشن بازی کنن .
قیمتشم حتما 59 دلار خواهد بود .

دیگه خیلی راحت صبح از خواب بلند شدید میوه ببرید توی Fruit ninja ظهر ها هم پرنده ها رو پرت می کنیم شب هم سگ میشوریم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or