HoSIs
کاربر سایت
ینی 3 تاش شاهکاره...خدا کنه بشه...احتمال پورت یکی از این بازیها هم هست shadow of colossus,okami,ico
ینی 3 تاش شاهکاره...خدا کنه بشه...احتمال پورت یکی از این بازیها هم هست shadow of colossus,okami,ico
یعنی میگی میشه از اینجایی که میگی انچارتد و اساسین رو تا دویست تومن بگیریم؟توپخونه بری بازی دسته 2 زیاد داره یکی از مغازه ها که بیرون پاساز لبافه و پایتخت ام طبقه دوم فروشگاه پاناسونیک .uncharted دسته 2 70 میده need for speed ام داشت یه لیست داره از بازیا دسته 2اش . به نظرم اول uncharted , assasin , metal gear بگیر من خودم از ninja guiden ام خوشم اومدخیلی طولانیه بازیش سرگرم میشی
یعنی میگی میشه از اینجایی که میگی انچارتد و اساسین رو تا دویست تومن بگیریم؟
گرتی راش رو هم داره؟
بازی هاش حدودن چندند؟بازیاش تمیزن؟
چی چی نداره؟الان همه می خوان انچارتد بفروشن همه بازی کردنش :d اصلا خریدش بالا 70 ارزش نداره اساسین ام حدود 100 تا 110 هست من هر دفعه رفتم گراویتی نداشتن بازیش کمه بازیاشونم تمیزه موجل نداره :d
چی چی نداره؟
به نظر من mostwanted رو بگیری بهتر باشه![]()
به نظر من ارزش نداره دموشو دانلود كن بازي كن ببين خوشت مياد يا نه ظاهرا خط داستاني نداره بازي به صورت QUEST هست دشمنا تكراري گرافيك معمولي
یعنی داستان نداره ؟ گیمپلی شو دیدم . جالب به نظر می آمد اما اگه داستان نداشته باشه به درد نمی خوره . ممنون از راهنماییت.
یعنی داستان نداره ؟ گیمپلی شو دیدم . جالب به نظر می آمد اما اگه داستان نداشته باشه به درد نمی خوره . ممنون از راهنماییت.