بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای اینکه دلار گرونه ... در حالت معمولی به نظره من ویتا بازیهای گرونی نداره ! قیمت بازیهای هیچ وقت ارزون نمیشه مگیراینکه زمانه زیادی از عرضه بگزره و یا توی PSN در مناسبتهایی مثل کریسمس تخفیف بخوره .... ب
خبر هک و اینها هیچ تاثیری در اروزن شدن محصولات ندارن
دقیقا درسته .متاسفانه انقدر ارزش پول ما پایینه که بازی ها به نظر گرون میاد اگه دلار همون 1000 میموند تو همین ایرانم کسی دنبال هک نبود واقعا فکر نمیکنم 34 35 هزار تومن اونقدر ها هم زیاد باشه . بازی مثل uncharted 3 اولش که کپیش اومده بود 20 هزار قیمت داشت

سلام به همه دوستان
اقا من مي خوام يه دو تا بازي دان كنم .
حالا موندم چي دانلود كنم . بازي جديد هم فقط gravity rush دارم . بقيه ي بازي هام بازي هاي لانچ ويتا هستن. اگه مي شه كمك كنين.

سلام به همه دوستان
اقا من مي خوام يه دو تا بازي دان كنم .
حالا موندم چي دانلود كنم . بازي جديد هم فقط gravity rush دارم . بقيه ي بازي هام بازي هاي لانچ ويتا هستن. اگه مي شه كمك كنين.

یکیش میتونه Sound Shapes باشه منتها 1 هفته باید وایسی :d.

تاریخ ریلیز LBP کی هست؟
معلوم نیست...ولی حداکثر تا چند ماه دیگه
این بازی ها که واسه ویتا دارن میان فک کنم خوب باشن:d...و یه سری شون هم باید عالی باشن!
[h=4]Sly Cooper: Thieves in Time(مشترک با ps3)[/h][h=4]Assassin's Creed[SUP]®[/SUP]III Liberation[/h][h=4]Silent Hill Book of Memories[/h][h=4]Need for Speed™ Most Wanted[/h][h=4]LittleBigPlanet[/h][h=4]EA Sports™ FIFA Soccer 13[/h][h=4]Call of duty[/h]بیشترشون هم اکتبر یعنی آبان عرضه میشن
سایلنت هیل هم مثل اینکه در اکتبر ریلیز میشه...
تعداد بازی ها که به نظرم مناسبه....4 تاش که انحصاری هستش:x

خب دوستان پس از انتظارات فراوان سونی به طوره رسمی تایید کرد بازی Littlebigplanet در 20 سپتامبر امسال در جاپن = 19 در اروپا و UK و استرالیا = 25 در امریکای شمالی میادش ... ضمنن کسانی که بازی رو پیش خرید میکنن BioShock کاستوم میگیرن
LittleBigPlanet Vita Release Date Announced - IGN

خب دوستان پس از انتظارات فراوان سونی به طوره رسمی تایید کرد بازی Littlebigplanet در 20 سپتامبر امسال در جاپن = 19 در اروپا و UK و استرالیا = 25 در امریکای شمالی میادش ... ضمنن کسانی که بازی رو پیش خرید میکنن BioShock کاستوم میگیرن
LittleBigPlanet Vita Release Date Announced - IGN

یعنی چی کسانی که بازی رو پیش خرید میکنن BioShock کاستوم میگیرن؟؟

Sonic-All-Stars-Racing-Transformed.jpg

7692336278_a863aac42e.jpg

سوني تو گيمز كام تا الان تركوندهيه اي پي جديد برا ويتا از سازنده ي ليتل بيگ كه عاليهtear away. , و killzone ليتل بيگمخيلي باحاله رتچت اند كلنك كيو فورس و.. يادم نمياد. تازه اول كنفرانسه بعدن يادم بود ميام مي گم باز

قابلیت CrossBuy .. که این امکان رو میده بازی که برای PS3 خریدید نسخه رایگان ویتا رو دریافت کنید.
از جمله این بازی ها :
PlayStation All-Stars, Sly Cooper و Ratchet & Clank QForce
..................................................
Killzone Mercenary هم برای ویتا رونمایی شد

پسر کم کم داره بوی خوبی میاد
دارم امیدوار میشوم
Kill Zone
Call Of Duty
Need For Speed

کاشکی برای این سه نسخه قابلیت Cross Play بزارند
چون من میخوام هر سه نسخه رو برای PS3 هم بخرم
هزینه ام بالا نره :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن