بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Sunflowers بازی باحالیه! منم خریدمش! فقط نمیدونم Retro City Rampage هم بخرم یا نه..

حتما بخرش این بازی مخلوطی از 15-16 تا بازی ، هم اوپن ورده مثل جی تی ای 2 - ماریو هم ست خلاصه از ویژگیهای 15-16 بازی استفاده کرده یه بازی خیلی فان و توپه

تو search اسم بازیو بزن میاره برات البته من دانلود کردم بچگونه اس یکم :d سبک rpg هست

---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------

استور من هم us هست اما من نمیتونم پیداش کنم کجاست؟

تو search اسم بازیو بزن میاره برات البته من دانلود کردم بچگونه اس یکم :d سبک rpg هست

---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------

تو سرچ زدم اما نیاورد

[TABLE="width: 970"]
[TR]
[TD]
dot.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این بازیشه ape quest نسخه free داره پولی ام داره من چند ساعت پیش تو بازی psp میگشتم دیدم free دانلود کردم ظاهرا ام demo نیست بازی کردم یک کمی

[TABLE="width: 970"]
[TR]
[TD]
dot.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این بازیشه ape quest نسخه free داره پولی ام داره من چند ساعت پیش تو بازی psp میگشتم دیدم free دانلود کردم ظاهرا ام demo نیست بازی کردم یک کمی

:|:|:|
فقط یکم بچه گونه هست؟:d
قشنگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or