vayne solidor
کاربر سایت
اره تروفی هم داره اخرش نتونستم تحمل کنم خریدمش تو 5 دقیقه که بازی کردم 5 6 تا تروفی گرفتم:dتروفی هم داره؟
سونی چند وقته به استورش خیلی میرسه!!!!!
اره تروفی هم داره اخرش نتونستم تحمل کنم خریدمش تو 5 دقیقه که بازی کردم 5 6 تا تروفی گرفتم:dتروفی هم داره؟
سونی چند وقته به استورش خیلی میرسه!!!!!
الان یک بازی مجانی تو استور us هست به اسم ape quest starter pak تقریبا 280mb هست تو بخش بازی psp :d
Sunflowers بازی باحالیه! منم خریدمش! فقط نمیدونم Retro City Rampage هم بخرم یا نه..
الان یک بازی مجانی تو استور us هست به اسم ape quest starter pak تقریبا 280mb هست تو بخش بازی psp :d
استور من هم us هست اما من نمیتونم پیداش کنم کجاست؟
تو search اسم بازیو بزن میاره برات البته من دانلود کردم بچگونه اس یکم :d سبک rpg هست
---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------
تو search اسم بازیو بزن میاره برات البته من دانلود کردم بچگونه اس یکم :d سبک rpg هست
---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------

OH:dاره تروفی هم داره اخرش نتونستم تحمل کنم خریدمش تو 5 دقیقه که بازی کردم 5 6 تا تروفی گرفتم:d

پس هنوز نیومده !تو سرچ زدم اما نیاورد
....این بازیه مجانی استور امریکا به ps3 هم میخوره؟
4 دلار کلا 15 تا تروفی داره البته پلاتنیوم ندارهOH:d
چند خریدی؟
کلا چند تا تروفی داره!!!![]()