باحال بوده ! اگر اشتباه نکنم نزدیک 8 ملیون نسخه فروخته بود ! لول !
فیلمها رایگان نیست ... همه پولی هست ... به صورت اجاره ای و یا خریدنی
با چیز پی ان امتحان کنید ببینید میشه یا نه! ؟
-------------------------
کم کم داره بازار خو بی به دست میاره ! متاسفانه سرعت پیشترفت ویتا بنا به دلایلی پایین هستش اما بازیهای بهتر که داره میاد فروش بهتری هم داره میکنه ... اخرین امار فروشش خیلی بهتر و بالاتر بود توی Japan .
اما اینکه بشه گفت بهترین کنسول دستی هست مقداری سخت هستش ! اصولا رغیبی که داره فعلا تمام و کمال بازار رو قفل کرده ... اما از قوی بودن بله ! ار مجموعه بازیهایی هم که داره خیلی از منتقدا تعریف کردن و سونی واقعا کارش خوب بود ... اما ویتا کنسول گرون قیمتی هستش نسبت به رغیبش
چرا Capcom پشتیبانی کنه یا نکنه ..... فعلا تا به امروز re برای کنسول دستی سونی عرضه نکرده و نه اشاره ای بهش داشته ... کلا Capcom به 3ds برای عرضه RE بیشتر علاقه مند هست بنا به دلایلی که سایتمداران Capcom دارن... بنا به خصوصیاتی که 3ds داره ... ممکنه در اینده باز همه چی تغییر کنه capcom بیاد و re رو برای ویتا معرفی کنه ... اما همین رو تا الان میدونم که Capcom نمیاد یک فرنچایز به این غولیش رو روی کنسولی که تاره عرضه شده و هنوز خیلی زیاد فروش نرفته بده .... دوم از RE6 و امسال برای عرضه re روی کنسولی چون vita خبری نخواهد بود ... capcom سرش به اندازه کافی با DMC و RE6 گرم هستش ! خیلی بخواهیم خوش بین باشیم باید تا 1 سال اینده صبر کنیم ! capcom خودش تا یک RE بسازه چند سالی طول میکشه ! اثلا محاله به این سریعی برای VITA اعلام کنه و بیرون بده امسال !!!!!!
به هر حال باید این نکته رو هم فراموش نکنیم که گرافیک ذاغارت 3ds توانایی پشتیبانی از RE6 رو نخواهد داشت مگه اینکه کاپفوم بیاد یک بازی انحصاری با گرافیک پایین برای 3ds بسازه که بعید می دونم
پس چون هم ویتا هم RE6 گرافیکشون به هم میخونه احتمالش هست که برای ویتا هم یه نسخه بده
درضمن من فکرنمیکنم کاپفوم بخواد 2ماه قبل از عرضه RE6 یه دفعه به فکرش بیفته که بخواد برای ویتا زود یه نسخه بده
اگه قرار باشه کاپفوم یا هرشرکتی بخواد یک بازی کنسولی رو برای کنسول همراهی چون ویتا عرضه کنه حداقل 9ماه لازمه
بنابراین من فقط خوشبین هستم که تا پایان 2012 یا حداکثر1391 یک نسخه از RE6 بیاد
الان بعضی سایتها میگن برای ایکس باکس و پی اِس3 قراره ماه نوامبر بیاد ولی همون هم قطعیت نداره
همون سایتها میگن هنوز تاریخ عرضه این بازی برای پی سی اعلام نشده! مگه میشه تاریخ عرضه بازی برای پی سی که بیشترین استفاده کننده و بیشترین بازی ها رو در میان پلتفورم ها داره اعلام نشه!
من که باور نمی کنم
تا زمانی که این بازی یا هربازی معروف دیگه ای که قرار باشه برای ویتا بیاد ، عرضه نشه نمیشه به شایعات یا احتمالات شخصی افراد اعتماد کرد و فقط باید صبر کرد و دید
به قول شما فعلا از ویتا بجز چند بازی انگشت شمار زیبا چیز دیگه ای بیرون نیومده
ولی خب حقیقتا نباید عجله داشت. ما عجول هستیم. بالاخره هر بازیه درجه1 حداقل 1سال طول می کشه درست بشه! ویتا هم که هنوز 1ساله اومده! تا یک کنسول هم به بازار میاد حداقل باید مدتی بگذره تا شرکت های سازنده و مردم از کیفیت کنسول باخبر بشن و برن دنبالش
از لحاظ قیمتی هم که شما گفتین فقط برای کشورهای جهان سومی مثل ایران این دستگاه ها گرونه
وگرنه اگه شما مثلا تو انگلیس بودی مثل آب خوردن هم کنسول رو می گرفتی هم بازیهاشو و اصلا هم حالیت نمیشد!
20پوند یا 35 دلار برای کشورهای صنعتی هیچی نیست و سونی هم چشمش به همون کشورهاست نه کشوری مثل ایران که بازیکناش فقط دنباله هک سیستم هستند چون پول ندارن!
---------- نوشته در 09:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:23 PM ارسال شده بود ----------
درضمن من فکر نمی کنم با ویتا بشه وارد وی پی ان شد!