بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون chinatown رو که من روی ds تموم کردم یادش بخیر هی میرفتم مواد خرید فروش میکردم یه پول و پله اساسی جمع کرده بودم :d
خیلی باحال بود.vice city رو هم که روی خود پی اس پی تموم کردم منتها هوس کردم این عناوین کلاسیک رو دوباره رو ویتا بازی کنم.
منم تو Chinatown war همون کار رو میکردم !! کلا خیلی بازی باحالی بود ... من کلی باهاش کیف کردم !! با اینکه دوربین مثل GTA های قبلی نبود اما حس و روح GTA توش بود ! کلا بازیش حرف نداشت ! الان حوس کردم بریزم رو ویتا یک بار دیگه برم !
Liberty city stories هم بد نبود ! اما Vice city هم گرافیکش بهتر شد هم تنوع و امکاناته بهتری داشت ... البته من همیشه Liberty city رو خیلی دوست داشتم ... شهره سمت چپی Vice city قشنگه اما سمت راستی نه زیاد !
-------------------------
خب من یک چند ساعتی مشغول Disgaea 3 شدم ! خیلی بازی جالبی هست ... به همون سبک Tactics Ogre - Final Fantasy TActics هستش منتها در قاب خودش ... اما مشکلاتی هم داره که میش البته چشم پوشی کرد ... داستان و شخصیتها خیلی جالب هستن . گرافیک بازی هم که به صورت کلاسیک هستش ... اما در کل Gameplay خیلی خوبی داره ...

خب من یک چند ساعتی مشغول Disgaea 3 شدم ! خیلی بازی جالبی هست ... به همون سبک Tactics Ogre - Final Fantasy TActics هستش منتها در قاب خودش ... اما مشکلاتی هم داره که میش البته چشم پوشی کرد ... داستان و شخصیتها خیلی جالب هستن . گرافیک بازی هم که به صورت کلاسیک هستش ... اما در کل Gameplay خیلی خوبی داره ...
اصلا روی کاراکتر ها در این سبک کار نمی کنن. اون از FFش چه برسه به این. تنها بازی JRPG Puzzle که بازی کردم و بی همتا بود Jeanne d'Arc بود. هم داستانش خیلی قشنگ بود (بر اساس داستان ژاندارک) هم گرافیک عالی داشت. خدا کنه یکی شبیهش واسه ویتا بیاد چون این سبک فقط روی کنسول دستی لذت داره.

اصلا روی کاراکتر ها در این سبک کار نمی کنن. اون از FFش چه برسه به این. تنها بازی JRPG Puzzle که بازی کردم و بی همتا بود Jeanne d'Arc بود. هم داستانش خیلی قشنگ بود (بر اساس داستان ژاندارک) هم گرافیک عالی داشت. خدا کنه یکی شبیهش واسه ویتا بیاد چون این سبک فقط روی کنسول دستی لذت داره.
موافقم البته اونقدرها هم بد کا نمیکنن ! به نظره من Disgea 3 شخصیت پردازی بدی نداره .... یک تم کمدی خاصی هم داره که فریم جالبی به شخصیتهای بازی بخشیده کلا . FF tactics هم من خیلی دوست داشتم ! بیشتر gameplay درگیر کننده ای داشت ... از داستان Jeanne Darc زیاد یادم نیست اما یادمه بازی شاخی بود زمانه خودش تو این سبک .... گرافیک قشنگی هم داشت . البته الان Disgea 3 هم عنوان بدی نیستش واقعا از نظر محتوای gameaplay به نظره من از دیگر بازیهای هم سبکه خودش نسبتا بالاتره ! اما خب ضعفهایی هم داره ... اما در دوران PSP به کنار از اون دو بازی من از همه بیشتر تو این سبک به Disgea 2 و از همه مهمتر TACTiCs Ogre حال کردم که از همه نظره داستان و gameaplay عالی بود .... البته تو این سبک اگر بازی gameaplay درست حسابی نداشته باشه خیلی بد میشه
---------------------------------------
سونی امروز اعلام کرده که اون بازی PS ONE که در Europe store دیده شده بود یک ارور و خطا توسط خودشون بوده و هنوز هیچ اپدیت و اخباری رو از زمان عرضه و اماده سازی امولاتر ps one روی ویتا ندادن
--------------------------------------------

احتمال عرضه شدن Metal Gear Rinig برای ویتا
به نظر میرسه از این قابلیت که میشه ادامه بازی از PS3 در vita را انجام داد هم پشتیبانی کنه
Metal Gear Rising: Revengeance could be heading to Vita | VG247
metalgearvita-280x80.jpg

بچه ها یه بازی تو استور امریکا هست به اسم simioni demon art بیست دلاره وسوسه شدم بگیرم اما امتیازاش زیاد جالب نیست از گیم اسپات هم 5.5 گرفته کسی بازی کرده بیاد یه توضیحی بده ؟

بچه ها یه بازی تو استور امریکا هست به اسم simioni demon art بیست دلاره وسوسه شدم بگیرم اما امتیازاش زیاد جالب نیست از گیم اسپات هم 5.5 گرفته کسی بازی کرده بیاد یه توضیحی بده ؟

سبکش ساید اسکرولینگ 2 بعدی هستش.داستان در زمان ژاپن فئودال بیان میشه.سبک هنری بازی کاملا وام دار بازی okami یه.
با استفاده از صفحات لمسی و طراحی یه سری آبجکت باید دشمنان رو از بین ببری.بازی کاملا هنری هستش.
قبل از دانلود اینو ببین:

بازی call of duty black ops 2 معرفی شد و قرار هست برای 4 پلتفرم
[h=1]PSvita , PS3 , PC و xbox 360 در ۱۳ نوامبر عرضه بشه.[/h]:d
خب پس باید منتظر یه بازیه درست حسابی با یه آنلاین خوب واسه ویتا باشیم

ای کاش گیم لافت بازی های 3 دلاری که برای آندروید و iOS میده رو ، رو ویتا هم پورت کنه با همون قیمت !
خیلی خوب میشه !:|
پ.ن:هرجی من استور رو بالا پایین کردم خبری از یه GTA نبود که نبود !

PSvita , PS3 , PC و xbox 360 در ۱۳ نوامبر عرضه بشه.

:d
لطفا منبع حرفتون رو بزارید .... راستی عجیبه که برای wii نمیاد :-?

PSvita , PS3 , PC و xbox 360 در ۱۳ نوامبر عرضه بشه.

:d
نه چي گفتي؟:|
kolah-ghermezi03.jpg

گفتي يانگفتي گفتي يا نگفتي گفتي يانگفتيييييييييييييييييييييييييييييييييييي؟:d
c5bcfec8584a.jpg

از كي تا حالا بازي اي كه انلاينش مچ ميكينگه انلاين خوب ناميده ميشود؟:d;;)

ای کاش گیم لافت بازی های 3 دلاری که برای آندروید و iOS میده رو ، رو ویتا هم پورت کنه با همون قیمت !
خیلی خوب میشه !:|
پ.ن:هرجی من استور رو بالا پایین کردم خبری از یه GTA نبود که نبود !
من فکر کنم یکی دو تا بازی قبلا داده بود مثلا Nova اما مسعله اینجاست که با حضور انواع و اقسام بازیهای درست حسابی دیگه بازیهای معمولی مثل Gameloft فروش نمیره خوب برای ویتا PSP برای همین بیخیالش شده.... Gamelost همون برای IOS - ANdroid خوبه
شما چه Store هستی ؟ زمان میبره تا بازیها بیان از روی PSP توی Vita
نه چي گفتي؟:|

گفتي يانگفتي گفتي يا نگفتي گفتي يانگفتيييييييييييييييييييييييييييييييييييي؟:d

از كي تا حالا بازي اي كه انلاينش مچ ميكينگه انلاين خوب ناميده ميشود؟:d;;)
به احتمال قوی بازیهای مثل COD - Resistance انلاینش روی سرور هست و محلی فقط نمیزارن

به احتمال قوی بازیهای مثل COD - Resistance انلاینش روی سرور هست و محلی فقط نمیزارن
من منظورم سرور اختصاصي مثه bf و بازيهاي ea بود والا محلي هم نباشه ولي مچ ميكينگ باشه باز واسه ما كه توي اين خراب شده هستيم عذاب آوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or