واقعا تخفیف های خوبی هستن من خودم شش تا بازی خریدم عالی عالی
خب BB یه چیزی فرا تر از تکنه :d چون تفاوت کرکتراش از هم از زمین تا آسمونه :d انگار هر کرکتر مال یه فایتینگه :d باز تکن هر کرکترو برداری همینجوری دکمه بزنی یه سری کمبو کشف میکنی ولی بلیزبلو حداقل یک سال طول میکشه به درجه ای از معنویت برسی که بتونی کمبو بسازی :d حالا اگه خواستی بگو کرکترای Beginner رو بت بگم برای شروع.
من خودم همیشه اولویتم ویتاس چون برای من لذتی که گیم روو کنسول دستی میده یه چیز دیگس!
بازی رو دان کردم و بازی کردم .... زیادی بیش از حد خوبه ... موسیقی .. رنگ بندی ... کارگترها .. انقدر گارکترها از لحاظ ظاهری خوبن که اون گزینه بی شوجو د به خود ملغا شد ... از izayoi به خاطر اینکه خیلی شبیه (کپی) erza scarlet هستش خیلی خوشم اومد .. ولی خیلی سخت و بد قلقه بازی کردن باهاش ... دکمه x ش هم هیچ کار به خصوصی نمیکنه .... مثلا ragna خیلی روون و راحته ... خیلی راحت یاهاش چند تا چند ضرب متنوع تا ۱۰-۱۵ ضرب زدم .... ولی با ایزایویی حتی زدن اسپشیال های سادش هم سخته .... چند تا از اون کارکترها شروع گاری رو معرفی کن .... نکته دیگه هم که نظرم رو جلب کرد ... سرعت عمل و سختی فنونه .. خداییش یه چند تا فن گار کردم .. تا حالا تو عمرم مجبور نبودم انقدر سریع عمل کنم .... اگه این رو خوره بشم فکر کنم تو تیکن بروفم ...
موسیقی متنش هم که من بازی رو ول میکنم اهنگ گوش میدم .. کنسرت راکه .. کاش هارادا یاد میگرفت .. موسیقی متن فایتینگ یعنی این نه اسنوپ داگ
برای بخش داستانیش هم ضد حال خوردم ...هر چی گشتم پیداش نکردم .. بعد فهمیدم باید دو گیگ دیگه جدا دانلود کنم ... اعصابم تلیت شد ...
الان فکر کنم با kokonoe یا bullet یا trinity یا no 12 پیش برم ... از izayoi چیزی میدونی احتمالش هست بتونم یاهاش خفن شم ...
چرا این بازی ناپیک نداره ؟؟؟؟ گشتم نبود ....
بچه ها کسی resistance: burning skies داره با هم آنلاین بزنیم؟
من داشتم ولی سرور هاش خیلی خلوت بود یک ماه گیر یه تروفی بودم که پلاتش کنم کسی رو پیدا نکردم فروختمش.
نه دیگه الان با هم بخوایم بازی کنیم دیگه مشکبی نداریم که.
دوستان کسی dont strave بازی کرده ... یه کم توضیح بده ... فقط باید زنده بمونی هیچ هدف و برنامه ای نداره ...؟
من چم و خم بازی دستم اومده .. ولی این بی هدفی بازی ازار دهنده است
من نسخه PS4 بازی رو انجام دادم
به شدت از بازی بدم اومد - هیچ هدف خاصی پیدا نکردم
ساعت های زیادی واسه بازی وقت گذاشتم متاسفانه تنها دلیل بازی آزاد کردن شخصیت های جدید با قدرت های متفاوت و شکوندن رکورد قبلی بود.
در کل پیشنهاد من اینه که پولتو حیف نکنی.
بازی توضیح خاصی اولش نمیده و پیچیده هم هست
برعکس شما من خیلی از بازی خوشم اومده .. حال و هوا و اتمسفر فوق العاده ای هم داره ... خیلی هم سخته ... حالا چطوری به من فاز میده مثلا ... روز شمار رو دیدم 22 روز گذشته ... با خودم گفتم از اخرین باری که تو کمپ بودم ۹ روز گذشته .. نه روز سرگردونی برای پیدا کردن معادن طلا ... فکر کنم فعلا باید منصرف شم و چیز هایی که تا حالا جمع کردم رو برگردونم کمپ و دوباره بگردم... این حس و حال به خصوص همراه با نگرانی برای غذا و ترس و امادگی برای شب ها خارق العاده است ... این حس اکتشاف کردن ..و یاث گرفتن .. چی خوردنیه .. چی سمیه ... چی مفید و شفا بخشه ... همش باید خودت با ازمون و خطا یاد بگیری حس فوق العاده ایه
قبول دارم این بی هدفیش ازار دهنده است ... ولی به لذت بخش بودن بازی صدمه نمیزنه ... مثلا اگه دنیای بازی یه جزیره متروک بود و ما باید همه اون منابع رو جمع کنیم و دستگاه ها رو بسازیم و ارتقا بدیم تا در نهایت با ساخت بالونی ..کشتی ..فرار کنیم .. خیلی عالی میشد ...
بدترین چیز بازیم گرما زدگیه ... هنوز نمیدونم باید چی کارش کنم
اخه فکر کنم برای بازی کردن حداقل باید ۴ نفر حاضر باشن