بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چی هست دقیقن؟ یه توضیحی بدین خو :d
unfinished swan?
یه شاهکاره هنری مثل Flower .... فوق القعادس
داستانش یه پسره هست که بعد از فته مادرش یکی از نقاشیاش رو نگه میداره که یک غاز توشه ... بعد یک روی این غاز ناپدید میشه و این پسر وارد دنیای طراحی میشه ... همه جا در ابتدا سفید هست باید خودت با سیاه رنگ کنی ... بعد هرچقدر که جلوتر میری چیزهای جالبتری میبینی. ... بازی هم به صورت اول شخص روایت میشه..

من unfinished swan رو روی ps3 تموم کردم خیلی زیباست به دوستان توصیه میکنم کار هنری و خلاقانه است...
دقیقا ! بازی فوق العاده زیبایی هست..... من دارم روی 4 میرم ... نباید کیفیتش روی ویتا هم فرقی کنه اما در کل فوق القعاده زیبا هست این بازی...

بچه ها بازی NAtURAL DOCtRINE چطوره ؟؟
من خودم از بازی های RPG از نوع نوبتی خیلی خوشم میاد
اینو خریدم در حال دانلودم

با تمامی احترامی که برای این سبک قائلم پولت رو رسما دور ریختی :d
حداقل نقد هاش رو میخوندی بعد میخریدی :|
باید به جای این Tales of Hearts R میگرفتی :d

جدی میگی یعنی انقدر بده والا من نقد بدی ندیدم مگه مشکلش چیه

2 موردی که خیلی از سایت ها ایراد گرفتن

داستان بازی رسما تو درو دیواره :d
مبارزات به شدت سخت ساخته شده یعنی رسما دهنت آسفالته :d
سیستم مبارزه هم مشکل داره
جمله پایانی IGN در وصف این بازی :
Natural Doctrine is nothing more than a tedious, rage-inducing nightmare

دیگه خودت حساب کن :d

جدی میگی یعنی انقدر بده والا من نقد بدی ندیدم مگه مشکلش چیه
به نظره من بایستی tales Of Heart R رو میگرفتی ! ظاهرا که بازیه خیلی خوبی از اب در اومده !
Doctrin آفتضاح از اب در اومد . اصلا بازیش انقدر سخته ( الکی سخته ) یکم بازی کنی بیخیال میشی ... منم منتظرش بودم اما متاش به 60 هم نرسید. یکی از شخصیتهات توی نبرد بمیره دوباره باید اون قسمت رو شروع کنی . کلا یه چیزه عجیبه روی مخی هست بازیش D: فقط جنبه اعصاب خورد کردن داره :d

یک بازی RPG به اسم Shadowdawn Genesis که سازنده ها بدون تایید رسمی نسخه ویتا دارند روی نسخه ویتا کار میکنند:
Since working on the PS Vita version, I've started rebuilding the entire engine for portability, efficiency, and future additions.
[h=3][/h]

دوستان من یکی از این سه تارو میخوام بخرم کسی اینجا از این سه تا بازی رو رو ویتا انجام داده مارو یه راهنمایی بکنه...
Midnight Club 3 Dub Editionو Midnight Club LA Remix با Def Jam Fight FOr NY The Takeover
این سه تا بازی رو قبلا رو پلتفرم های دیگه بازی کردم الان رو ویتا میخوام بگیرمشون میخواستم ببینک کسی رو ویتا انجام داده لطف کنه نظرشو راجع به کیفیت بازی نسبت به نسخه های اصلیشون بگه ممنون میشم.

بچه ها بازی های SAMURAI WARRIORS 4 و SENRAN KAGURA Shinovi Versus چطورند؟

SENRAN KAGURA Shinovi Versus بنظر اکشن خوبی میاد از گیم پلیش خوشم اومده.

جدیدترین تریلر از عنوان نقش آفرینی Phantasy Star Nova که TGS امسال توسط SEGA برای پلی استیشن ویتا معرفی و در تاریخ 27 نوامبر برای ژاپن ریلیز خواهد شد.

[video=aparat;7OaQq]http://www.aparat.com/v/7OaQq[/video]​

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or