بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من امشب killzone و sly رو گرفتم
الان بین این دوتا گیر کردم:
Soul Sacrifice ، Muramasa Rebirth

به نظرتون کدوم بگیرم ؟:d

آنلاین Soul Sacrifice شدیدا معتاد کنندس و خوبیش اینه که بالای 100 ساعت سرگرمت میکنه و سرعت بالا هم نمیخواد یعنی با 256 ـو پینگ 200 میتونی راحت بازی کنی.

ولی سلیقه ای هس بازی، یعنی به نظرم دموشو بگیر بازی کن اگه از سبکش خوشت اومد مطمئن باش خودش 100 برابر سرگرمت میکنه اگه هم خوشت نیومد Muramasa ـو بگیر.

شما کجا زندگی میکنید ... نتتون چند مگه ... من الان گراویتی راش رو گرفتم ... 17 ساعته گزاشتم داره دانلود میشه هنوز 120 گیگش مونده ... عزا گرفتم با انچارتد و اسلای کوپر چی کار کنم ...
باو من با نت مخابرات بتل 4 رو دان کردم!
بشین دان بشه دیگه!سرعت دان من 120 هست البته!
120 گیگ:|؟؟؟؟؟
کلا 10 گیگ بیشتر میشه مگه؟

من امشب killzone و sly رو گرفتم
الان بین این دوتا گیر کردم:
Soul Sacrifice ، Muramasa Rebirth

به نظرتون کدوم بگیرم ؟:d
به نظره من Murmasa Rebirth رو بگیر چون بازیش هم متنوع تر هست هم اینکه اینده بازیهای بهتری توی سبکه SS داره عرضه میشه !!!!! اما عوضش Murmasa یه سبکه دیگه هست. هم ACtion هست و هم RPG هست .

شما کجا زندگی میکنید ... نتتون چند مگه ... من الان گراویتی راش رو گرفتم ... 17 ساعته گزاشتم داره دانلود میشه هنوز 120 گیگش مونده ... عزا گرفتم با انچارتد و اسلای کوپر چی کار کنم ...

شمال هستم :دی
دیشب دو تا بازی کیلزون و sly خریدم
با PS3Prox به کمک IDM دانلود کردم. و با Ps3Prox Helper و خود PS3prox نصب کردم
کلا دو تا بازی نصبش 2 ساعت طول کشید :d
اگه منظورت دانلود با idm که تقریبا 4 ساعته دو تاش رو دانلود کردم ولی انتقالش همون 2 ساعت طول کشید

آخرین ویرایش:
باو من با نت مخابرات بتل 4 رو دان کردم!
بشین دان بشه دیگه!سرعت دان من 120 هست البته!
120 گیگ:|؟؟؟؟؟
کلا 10 گیگ بیشتر میشه مگه؟

قاطی کردم تا صبح نشسته بودم دانلود شه .... 120 مگا بایت ...

نکته اینه که وقتی pause میکردم ... مثلا از رو 1000 دقیقه میومد رو 140-50 دقیقه ... دوباره برمیگشت روی همون 1000 دوباره pause میکردم ... فقط 300 مگ اخرش بعد از 3 نصفه شب راحت دانلود شد .

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بازی psp خیلی خوب البته به جز خدای جنگ به خصوص از نوع فاینال فانتزی چی رو ریجن 1 هست .

این سوال رو بازم میپرسم ... از سری کراش هیچی رو ریجن 1 نیست ؟؟؟‌چرا اخه ؟؟؟:((

منم در نهایت sly با killzone خریدم با اینکه killzone فیزیکی داشتم بازم دیدم 9 دلار مفته :d اگه یه زمانی بازی دیگه دیدم خواستمش همین kill فیزیکی باهاش تعویض کنم بازیمو از دست ندم .انلاین killzone خیلی خوبه منکه هر موقع free میشم دو ساعتی باز میکنم اصلا ام ازش سیر نمیشم مخصوصا وقتی همش ببری :)) نمیدونم چرا این killzone اینطوریه بعضی روزا خوب بازی میکنی بعضی روزا نابود ادم خجالت میکشه هی میبازه .میلاد میدونه من چی میگم b-)

این دو روز کلی بازی گرفتم ... کیلزون و واکینگ دد و انچارتد و گراویتی راش , سونیک و oddworld و SLY COOPER و URBAN TRIAL ... CRAZY MARKET ... یه بازی هوم ارکید ... و 6 دلار بابت تشکر به خاطر خاطرات شیرینی که با بازی DINO CRISIS 2 داشتم بابت این بازی دادم باشه تا اون موقع کپی خوری هامون جبران شه ...

12 دلار برام مونده و روی یه رمم 1.3 گیگ و 2 گیگ هم روی یکی دیگه دارم ... چه بازی میتونم بگیرم که خوب باشه ؟؟؟

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

الان یکی از مشکلاتی که به چشم میبینم قیمت نا هماهنگ و عجیب بازی هاست ... مثلا PVZ بازی 500 سال پسش ... 15 دلاره ... کیلزون هم 17 دلار ... اخه این خیلی ........

خیلی ها خوششون اومده خیلی ها هم نه !
نظر من بازی مزخرفی هستش نه داستان درستی داره نه بازی روون هستش - افت فریم شدید - نه مراحلش خوبه

همممم!!!
من جزو اون دسته افرادیم که همیشه دلم میخواس این بازی رو بازی کنم (از زمانهای دور) اما همیشه بازیهای دیگه ای بودن که چنین اجازه ای رو نمیدادن بهم

همممم!!!
من جزو اون دسته افرادیم که همیشه دلم میخواس این بازی رو بازی کنم (از زمانهای دور) اما همیشه بازیهای دیگه ای بودن که چنین اجازه ای رو نمیدادن بهم

نسخه ی hd بازی الان برای کنسول ها و پی سی ریلیز شده ، دیگه لازم نیست رو ویتا بگیریش

چون واقعا پولتو به هدر میدی

دوستان این Atlus بازی conception II رو pre order کرده!!! منم جدیدا طرفدار این شرکت شدم داره با روح و روانم بازی میکنه:punk:
54031091361089848688.png

02187422388954155828.png

20614028534413896845.png

40857252504969779745.png

خوب سونی دیروز تاریخ و قیمت بازیهای اینده رو اعلام کرد که PS+ ها مشمول تخفیف می شوند:

52ddfc0947c02.jpg

DBZ که گرونه...

نکته جالب جایزه دادن سونی برای خرید این بازیهاست که در قبال خریدتان به اعتبارتان وجه نقد ریخته می شود

مثلا اگر 4 عنوان و همگی رو بخرید 10 دلار به شما تعلق می گیرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or