بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا بازی همچنان rpg shooter هست. اتفاقا مشکل borderlands نداشتن روایت خوب از داستان بود. یعنی شخصیت منفی اصلی handsome jack جز یه عکس و صدا هیچ چیز دیگه ای نداشت. حالا telltale می خواد روی نحوه روایت داستانش کار کنه و gearbox هم که خود بازی رو داره.
اگه خطرناک حرف نزده باشم یه چیزی مثل fallout :d

Tales from the Borderlands is “very much in the Borderlands world” but it will “play like a Telltale game,” only in the Borderlands world, said telltale’s Kevin Bruner.
منبع :
Tales from the Borderlands announced by Telltale and Gearbox | VG247

tearaway چهارده هزار نسخه‌ی فیزیکی فروخته تو آمریکا.جالبه که همه از ساپورت نکردن سونی مینالن بعد هم که بازی میاد،نمیخرن!فکر و ذکر مردم شده بازیهای پلاس انگار.

tearaway چهارده هزار نسخه‌ی فیزیکی فروخته تو آمریکا.جالبه که همه از ساپورت نکردن سونی مینالن بعد هم که بازی میاد،نمیخرن!فکر و ذکر مردم شده بازیهای پلاس انگار.

دوست عزیز IP پرطرفدار RE 6 روی PS3 و X360 زیر 7 میلیون می فروشه یا Batman حدود 2 - 3 میلیون بعد شما انتظار داری Tearaway که سبکش به محبوبی RE , Batman نیست و برای کنسول دستی هستش که یک دهم اون دو تا کنسول هم نفروخته چقدر بفروشه ؟
بازی Tearaway بدون شک یکی از بهترین بازی های ویتا هستش ولی شاید خیلی ها پلتفرمینگ و توی سبک این نپسندن
14 هزار تا نسخه فیزیکی رقم چشمگیری هستش با توجه به فروش خود کنسول

دوست عزیز IP پرطرفدار RE 6 روی PS3 و X360 زیر 7 میلیون می فروشه یا Batman حدود 2 - 3 میلیون بعد شما انتظار داری Tearaway که سبکش به محبوبی RE , Batman نیست و برای کنسول دستی هستش که یک دهم اون دو تا کنسول هم نفروخته چقدر بفروشه ؟
بازی Tearaway بدون شک یکی از بهترین بازی های ویتا هستش ولی شاید خیلی ها پلتفرمینگ و توی سبک این نپسندن
14 هزار تا نسخه فیزیکی رقم چشمگیری هستش با توجه به فروش خود کنسول
RE 6 پر طرفدار بود !!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟ با افتضاحی که بالا اورد
Batman هم افت داشت به مراتب
خیر رقمه چشم گیری نیست فعلا D:
Dragons Crown - P4 نزدیک به 700 هزارتا تا 1-2 ماه قبل فروخته بودن احتمالا به 1 ملیون هم میرسه.
مسعله اینجا هم هست که باید ببینی کنسول Ps3 چقدر فروش کرده که بازیاش چه قدر بفروشه
کلا فروشه بازیهای ویتا رو بیشتر فعلا با فروشی که خوده دستگاه داشته باید تو درازمدت نگاه کرد. P4, DC یکی از موفقترینها بودن تا به امروز.

پس باید صبر کرد یه گیم پلی کامل ازش منتشر بشه چون من چندتا اسکرین دیدم FPS بود.
کجا ازش screen اومده بود ؟ چون من چیزی ندیده بودم اما خودشون از GearBox گفتن که بازی در دنیای Borderlands هست اما رونده بازی به استایل TellTale خواهد بود.

Persona 5 for VITA :x
این بازی announce بشه براش از خوشحالی بال در میارم D:

دو تا تیل خفن معرفی کنن برای ویتا یه حالی ببریم >:)
این Conception II چطوره ؟ قراره برای ویتا و 3ds بیاد :d
Getsuei Academy Kou هم الان تریلرش رو دیدم یه لحظه صدای گینتوکی از انیمه گینتاما رو برای یه شخصیت نشون داد :-o:bighug:
اینم برای ویتا میاد ؟ :d
به موقع ویتا گرفتم >:)
Conception II معلوم نیست چه جوره ! بدک نمیزه !
اون اخری هم اصلا برای US میاد ! اگه نیاد اینا اصلا فایده ای نداره JApanese بازی کردنشون
الان YS که واقعا خوبه. یکی هم جدیدا اومده SorCery Saga به نظر خیلی کلاسیک میرسه !

چرا بازی همچنان rpg shooter هست. اتفاقا مشکل borderlands نداشتن روایت خوب از داستان بود. یعنی شخصیت منفی اصلی handsome jack جز یه عکس و صدا هیچ چیز دیگه ای نداشت. حالا telltale می خواد روی نحوه روایت داستانش کار کنه و gearbox هم که خود بازی رو داره.
اگه خطرناک حرف نزده باشم یه چیزی مثل fallout :d
تو IGN نوشته بود GearBox فقط نظارت داره بازی تمام توسط TellTale ساخته میشه ....
کلا بازیش تو همون استایل The wolf among us - The Walkind dead خواهد بود.

برید تو YOUTUBE بزنید PSVITA فیـــــــــــــــــلتر ـشم بزنید THIS MONTH یه سری ویدیو های مونتاژ شده نشون میده که تو این سال جدید چه بازیایی برای ویتا میاد
انقدر این جاپونیایی که برای US میاد خفنن که عاشقشون شدم ! :دی اول FREEDOMWARS بعدم CONCEPTION 2 ( توکیدن هم خوب بود ! )
آرمان@
SORCERY SAGA هم خیلی کلاسیکه خیلی :دی !

در کل منظور این بود که نسخه های فیزیکی اعلام شده و تعداد زیادی هم شاید دیجیتالی خریده باشن
همچنین زمان زیادی از عرضه نمی گذره و فروش خود کنسول هم در حدی نیست که بخواد خیلی بفروشه با توجه به سبک بازی

فکر کنم همین E3 بود که جک ترتون گفت 60% بازیای فروخته شده ویتا به صورت دیجیتالی خریده شدن!به نظرم 14 هزارتا با توجه به سبکش و اینکه دیجیتالیش ارزونتره خیلی بد نیست!

برید تو YOUTUBE بزنید PSVITA فیـــــــــــــــــلتر ـشم بزنید THIS MONTH یه سری ویدیو های مونتاژ شده نشون میده که تو این سال جدید چه بازیایی برای ویتا میاد
انقدر این جاپونیایی که برای US میاد خفنن که عاشقشون شدم ! :دی اول FREEDOMWARS بعدم CONCEPTION 2 ( توکیدن هم خوب بود ! )
آرمان@
SORCERY SAGA هم خیلی کلاسیکه خیلی :دی !
احتمال داره بیشتر بیاد ! من خیلی Disgaea 4 هم میخوام ! باید برای غربم تاییدش کنن 100% . بازی عالی بود شماره سومش
Hatsune Miku PRoject Diva F second هم هست ×_× بازی P4 DAcing ALl NIght هم هست لول
اره Sorcery Sage شدیدا کلاسیک . اتفاقا میگن بازی خوش ساختی هم هست. جفت این و با YS سال اینده توی Europe عرضه میشن. من احتمالا YS و Sorcery رو بگیرم. خیلی وقته دلم برای بازیهای خیلی Classic تنگ شده . کلا ویتا رو توی JApan خیلی تحویل گرفتن ×_× کاشکی جاپنی بلد بودم ×_×

در کل منظور این بود که نسخه های فیزیکی اعلام شده و تعداد زیادی هم شاید دیجیتالی خریده باشن
همچنین زمان زیادی از عرضه نمی گذره و فروش خود کنسول هم در حدی نیست که بخواد خیلی بفروشه با توجه به سبک بازی
میگم بازیش رو انجام داد ! کمابیش همه پسنده !
هرکی خریده که پشیمون نشده واقعا O_O پیشنهاد میدم بگیر بازی کن فوق العاده هست.

من همچنان منتظرم آقای فروشنده بتمنمو بیاره :|
راستی دو نکته :
تا شب ( نهایت فردا ) ویدیوهایی که مونتاژ شده اند رو قرار میدم ( اگه نشد لینکشو میدم یکی دیگه اینکارو بکنه )
2.بتل 3 رو روی ویتا انجام دادم ویویدشو هم میذارم :دی

راستی دو نکته :
تا شب ( نهایت فردا ) ویدیوهایی که مونتاژ شده اند رو قرار میدم ( اگه نشد لینکشو میدم یکی دیگه اینکارو بکنه )

چرا دانلود نمی کنی؟ حالا کی بیاد ایران همش نیم روز میشه دانلودش ان هم بدترین حالت...

دیجیتالی فقط بازی های ایندی و اون دسته از بازی هایی که نسخه فیزیکی سخت پیدا میشه و دلتو بد چنگ می ندازه :d وگرنه بقیه بازی ها رو فیزیکی بخرید :)

- - -ویرایش - - -

FREEDOMWARS - توکیدن مخصوصا توکیدن عاااااااااااااالی !

راستی دو نکته :

اگه اینترنتی خریدی سایتشو یه آمار به ما بده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or