بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
pvz 2 برای ویتا عرضه نمیشه الان یه حرف درست به ea میزنما )x

- - -ویرایش - - -

سونی تو یه کاری بکن من هنوز امیدوارم:-s

دقت کنید نگفتم عرضه نمیشه گفتم صحبتی از انتشار روش وسط نیومد .
قبلا برای ویتــــــــا اگه اشتباه نکنم تایید شده . ولی دیگه نه سونی نه EA توی مراسم هاشون اشاره ای نکردن به عرضه بازی روی ویتا

[h=1]کاهش قیمت ویتا و احتمال رو نمایی از مدل جدید ویتا در Gamescom و شایعه شده ویتا جدید دارا lcd بزرگتر و 1gb رم میباشد[/h]همه اماده فروش ویتا باشید برا خریدن ویتا جدید میگن احتمالا طراحی شبیه به ps4 ام داره . :d بزودی معلوم میشه واقعیت داره یا نه >:)

Murasakibaby
Borderlands2 که عاشقشم
بتمن باندل
تایید شدند
یه بازی در سبک موسیقی هم تایید شد که مجانیه
Lbp hub هم معرفی شد که میتونید جهان و کاراکتر خودتونو خودتون طراحی کنید!
و کلی بازی ایندیو، خبر خوب:دی ویتا رو نمیفروشم:دی بوردرلندز دو رو عشق است!
منم اگه خدا بخواد کیلزونو میگیرم ، بچه ها مایکروفنا دارن خودشونو به زمینو زمان میزنن میگن شماها هایپ کردید کنفرانس هیچی نداشت:)) وولشونکنیدا جواب ندید بهشون راضیم از شهید احمد این یارو یورو گیمریه همین موروساکی بیبی بود میگفت خیلی شاخه یا چیز دیگه ایه؟

من انتظار هر چی رو داشتم جز Borderlands 2 !
بازی indie که جای خوشحالی زیادی نداره . این تعداد 10 برابرش داره برای Ios و اندروید منتشر میشه .
باز Temple run و smash cops و ....... بیان برای من جذابیت بیشتری داشت .

از نظر من کاملا نامید کننده بود مراسم نه COD : Ghsot تایید شد , نه Assassin جدید , نه Resident evil نه Medal of honor نه , نه GOW و نه شایعه های دیگه .
GTA و Infamous رو هم اصلا می زاریم کنار .
لامصب ها حداقل یکی از این بازی ها رو منتشر می کردن من 100% راضی بودم .
ولی ............ -> الان مراسم تازه تموم شده یکم بذارید دمای بدن پایین بیاد :d نتیجه گیری اصلی باشه برای فردا که اخبار کامل میشن .

در هر حال اون هایی که راضی بودن مبارکشون باشه .

ویتا هم که 50 دلار تخفیف خورد + قیمت مموری کاهش یافت

Gamescom 2013:یک خبر عجیب اما باور کردنی: عنوان Minecraft در زمان لاچ Ps4 در دسترس خواهد بود

احتمالا دیگه برا ویتا ام میاد
در آخرین خبرها از گیمزکام،سونی اعلام کرد که شرکت Tequila Works در حال آوردن عنوان Rime بر روی Ps4 و Ps Vita است.
در تریلر منتشر شده یک کودک را نشان میداد که در میان روح ها و زامبی ها قرار گرفته بود.

یکی دیگر از بازی هایی که سونی در کنفرانس خود به نمایش گذاشت عنوان قدیمی Helldivers بود که اعلام شد این بازی دوباره در دست ساخت قرار گرفته و برای سه پلتفرم حال حاضر سونی یعنی،Ps3،Ps4 و Ps Vita خواهد آمد.

آخرین ویرایش:
اونی که شهید احمد میگفت چی بود ؟ من درست دنبال نکردم از تیکه تیکه دیدم (میرفتم یه چیزی میخورم که یه وقت مانیتورو نشکونم از عصبانیت:دی)

killzone multiplayer+bl2 multi player به شدت منو تحریک میکنه ویتا بگیرم:d.ای کاش ماینکرفت هم رو ویتا میومد:(

BL2 مولتی نداره Co-op داره

5 پوند باید بگیرم برای KZ :-?

یکم با ویتای رفیقم رفتم خوب به نظر میومد، منتظرم OBT بشه خودم تست کنم کامل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or