بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها میخواستم ازتون بپرسم :

آیا بازی Rayman Legends برای ویتا بخریم ؟ یا برای کنسولامون ؟
من نسخه ی قبلی رو روی ویتا تموم کردم بهم چسبید ! {نمیدونم این یکی میچسبه یا نه:d؟}
no worries
خیلی میچسبه !
منم عمراه رو ps3 بگیرم ! رو همون ویتا @_@ حالش خیلی بیشتره :)

بچه ها میخواستم ازتون بپرسم :

آیا بازی Rayman Legends برای ویتا بخریم ؟ یا برای کنسولامون ؟
من نسخه ی قبلی رو روی ویتا تموم کردم بهم چسبید ! {نمیدونم این یکی میچسبه یا نه:d؟}
براي ويتا قطعا بهتره و لذت بيشتري ميبري+امكانات متنوع تري نسخه ويتا نسبت به ايكس باكس و PS3 داره.

God of War : Ghost of Sparta انصافا از PS2 سرتر بود و برای من بهترین تو کل سری بود یا حداقل با GOW2 تو یه رتبه.
به هر حال با یه بازی که نمیشه گفت PSP با PS2 برابره.
اگه یه شرکتم خیلی تلاش کنه فک کنم میتونه یه بازی روو ویتا بسازه در حد PS3 :d

اوکی ممنون پس رفت رو ویتا !

راستی بچه ها بنظرتون ماینکرفت میاد رو ویتا ؟

والگینگ دد چیشد کی میاد ؟
minecraft و سونی که کلا خبری تا به امروز نبوده ! هیچی .... اون طرفداره micor هست

20 اگست فکر کنم نسخه NA میاد.

من Assassin رو رفتم هیچی نداشت ! در برابر نسخه کنسولیش صفر بود ! بدون در نظر گرفتن اون بازی معمولی بود .
نه داستان داشت نه گیم پلی درست حسابی . نورپردازی بازی ضعیف . افت فریم و ............
بدترین بازی های تا به حال رفتم روی ویتا :
Assassin creed
Men `s room myham
Gravity rush - واقعا بازیش تموم شد احساس پوچی داشتم داستانش که معلوم نشد چی شد ! گیم پلیم که فقط برو رو هوا ضربه بزن بود 2 تا حرکتم اضافه میشد در طول بازی همین ! ماموریت فرعیشم به درد خودش می خورد .
توجه کنید این نظر منه من بازی کردم نظرم این بوده از بازی شما خوشت میاد دیگه به من ربطی نداره :d

اساسینس کرید رو اونایی که نسخه های کنسولش رو رفتن بنظر من نباید ویتاش رو برند چون هم واسه اشون خیلی تکراریه هم مقایسه اش آدمو دلسرد میکنه.

گرویتی راش رو هم باید Level هاتو (مخصوصا اسپید راش و کیک راش) رو تا آخر بالا ببری تا گیم پلی روون تر و لذت بخش ترشه.ولی در کل گیم پلیش همینطور دوربینش یکم آدم رو اذیت میکرد کاش نشونه گیری اتوماتیک داشت.
داستانشم که...
قشنگ بود آخرش راون و زوزو و... برمیگردن زمین و همه دور هم بستنی لیسی میخورن و مشخص میشه که بازی نسخه ی بعدی هم داره(بخاطر زنده موندن اون ضد قهرمان اصلی و بی جواب موندن بعضی سوالا).

Men`s room myham بازی بود رفتی گرفتی بازی کردی؟!! اینو یادمون رفت به سگ شوریه اضافه کنیم.سرپا گرفتنم به کلکسیونش اضافه شد.

آخرین ویرایش:
اساسینس کرید رو اونایی که نسخه های کنسولش رو رفتن بنظر من نباید ویتاش رو برند چون هم واسه اشون خیلی تکراریه هم مقایسه اش آدمو دلسرد میکنه.

گرویتی راش رو باید هم Level هاتو (مخصوصا اسپید راش و کیک راش) رو تا آخر بالا ببری تا گیم پلی روون تر و لذت بخش ترشه.ولی در کل گیم پلیش همینطور دوربینش یکم آدم رو اذیت میکرد کاش نشونه گیری اتوماتیک داشت.
داستانشم که قشنگ بود آخرش راون و زوزو و... برمیگردن زمین و همه دور هم بستنی لیسی میخورن و مشخص میشه که بازی نسخه ی بعدی هم داره(بخاطر زنده موندن اون ضد قهرمان اصلی و بی جواب موندن بعضی سوالا).

Men`s room myham بازی بود رفتی گرفتی بازی کردی؟!! اینو یادمون رفت به سگ شوریه اضافه کنیم.سرپا گرفتنم به کلکسیونش اضافه شد.

داستان اولش نشون می داد کت از یه جای دیگه اومده و یه دنیای دیگه بعد آخرش هیچ ربطی ندادن به این مسایل
yahoo_22.gif

گذشته کت چی شد ؟

ولی در کل شخصیت اصلیش خوب ورقی بود ! :d

آخرین ویرایش:
داستان اولش نشون می داد کت از یه جای دیگه اومده و یه دنیای دیگه بعد آخرش هیچ ربطی ندادن به این مسایل :|
گذشته کت چی شد ؟
ولی در کل شخصیت اصلیش خوب ورقی بود ! :d

:d

منظورم از بی جواب موندن بعضی سوالا یکیش همین بود دیگه...
که این قضییه ی اول بازی که کت نمی دونست کیه و از کجا اومده چی شد؟رابطه اش با راون چیه؟ اینا چرا مثل همند؟قضییه ی راون و زوزو که خواهر برادرن چیه چرا راون نمیگه بهش آبجیه زوزوعه و یه نفرم آلیس رو کنترل میکرد نفهمیدم کی بود؟ و ...

آخرین ویرایش:
عزیزان
میخواین داستان بازی رو بحث کنید باید بزارید spoiler
خواهشا edit کنید
این تاپیک کلی بازدید داره !
ممکنه خیلی از دوستان هنوز بازی نکرده باشن !

چرا گرافیک آب این سونیک انقدر فاجعه اس؟

ویتا:

وییو:

3DS (صرفا جهت خنده و امیدواری به کنسول ویتا):

امشب دموشو میگیرم اگر واقعا همین باشه ارزش خرید نداره همون کنسولشو میریم.

مقایسه ی کنسول دستی و خانگی به کل اشتباه است ؛ هر گردی گردو نیست. هر چیزی رو با مثل خودش مقایسه کنید.
هم به نتیجه میرسید هم دل سرد نمیشید.
از قدیم گفتم انقدر دقیق و با مطالعه و مقایسه خرید کنید ، که اگه هزارنفرم ریختن گفتن اشتباه کردی بازم حرف حرف خودت باشه!

مقایسه ی کنسول دستی و خانگی به کل اشتباه است ؛ هر گردی گردو نیست. هر چیزی رو با مثل خودش مقایسه کنید.
هم به نتیجه میرسید هم دل سرد نمیشید.
از قدیم گفتم انقدر دقیق و با مطالعه و مقایسه خرید کنید ، که اگه هزارنفرم ریختن گفتن اشتباه کردی بازم حرف حرف خودت باشه!

نه داداش جدا از اینکه نباید مقایسه کرد اصلا کلا سری اساسینس کرید تکراری شده.اگه کمتر نسخه های کنسولشو رفته باشی بنظرم برای ویتاش خیلی ام عالیه یکه دشواری نداره.

- - -ویرایش - - -

داداش گرافیک PSP عمرا به PS2 نمیرسید. بالاترین گرافیکش که دیگه ترکونده بود (MGS:PW) رو با بازی های معمولی PS2 مقایسه کن خودت

اتفاقا وقتی manhunt 2 PSP رو که از PS2 پورت شده بود بازی میکردم هیچ فرق گرافیکی نداشتند جز اینکه PS2 پیلتر! گرافیکی بیشتری داشت و صاف تر بود.با این حال از دور از ذهن خودمم هست که همچین پورتی از PS3 رو ویتا عملی باشه.

منم یه چیزی میگم که بحثو تموم کنید یا تو پروفایلامون ادامه بدیم خیلی آف تاپیکه
ویتا متالگیر 2 بازیه 10 سال پیشو نتونست رو 60 فریم اجرا کنه ولی فکر کنم 2 میتونست درسته؟ 3 رو هم یادم نیستش رو پی اس 2 60 فریم بود یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or