Hunter lord
کاربر سایت
Metal Gear Solid 1 رو میگی ؟ چرا میشه با PS3 بخری و بعد بفرستی توی ویتا ... تو استور بخش PSone هم باید باشه ... چون بازیش اجرا میشه و مشکلی نداره.هیچ راهی هست که بشه metal gear solid رو برای psvita خرید ؟؟؟ البته بدونه ps3 ؟؟؟؟
عجب آشغالایی![]()
patchwork heroes همش نوآوری و گیمپلی هستش..کجاش آشغاله رفیق..اگه کسی رو پی اس پس بازی نکرده حتما امتحان کنه..من امروز Oddworld رو گرفتم با تخفیف بدجور دنبالش بودم..حالا موندم Knytt رو بگیرم Dokuro...عجب آشغالایی![]()
توصیه من اینه که سمت Knytt نری اصلا! اون موقع که برای پلاس مجانی بود من dl کردم و واقعا سردرگم کننده هست. به نظر من Rocketbirds یا همین Dokuro رو بگیر.patchwork heroes همش نوآوری و گیمپلی هستش..کجاش آشغاله رفیق..اگه کسی رو پی اس پس بازی نکرده حتما امتحان کنه..من امروز Oddworld رو گرفتم با تخفیف بدجور دنبالش بودم..حالا موندم Knytt رو بگیرم Dokuro...
واقعا اینقدر بده؟؟ آخه نمره هایی که گرفته خوبه که...من 10 دلار دارم یبار لیست رو نگاه کن یه پیشنهاد بده راستش من شنیدم Dokuro یکم سخته..توصیه من اینه که سمت Knytt نری اصلا! اون موقع که برای پلاس مجانی بود من dl کردم و واقعا سردرگم کننده هست. به نظر من Rocketbirds یا همین Dokuro رو بگیر.
Oddworld هم بازی فوق العاده ای هست و من همون روز اول برای پلاس تخفیف خورده بود خریدم!
هفته دیگه MGS مجانی میشه! هر دو نسخه!چرا واسه uk مجانی نشده ؟ هیچی ؟
به نظر من که خیلی بد بود! نقدش رو هم باید مینوشتم و هر دقیقش مثل عذاب طی میشد برامواقعا اینقدر بده؟؟ آخه نمره هایی که گرفته خوبه که...من 10 دلار دارم یبار لیست رو نگاه کن یه پیشنهاد بده راستش من شنیدم Dokuro یکم سخته..