بازی های Arcade Full بدون احتیاج به پوینت

• Thread starter Thread starter yegane
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

yegane

کاربر سایت
سلام دوستان
مثل اینکه بالاخره راهی پیدا شده که بشه بازی های Arcade رو بدون احتیاج به پوینت و به صورت کاملا مجانی استفاده کرد
همونطور که احتمالا دیدید، ساید ABGX.net هم یه سری از بازیهای Arcade رو ثبت کرده
پس میشه خیالمون راحت باشه که این کار انجام شدنیه:

Castle.Crashers.XBLA.USA.XBOX360-Open360
four-sword-castle-crashers.gif

NFO :
Castle.Crashers.XBLA.USA.XBOX360-Open360

XBL Date: 08/27/08
Release Date: 12/08/09
Platform: XBOX 360 (XBox Live Arcade)
Region: North America
Publisher: The Behemoth
Genre: Fighting
Size: 8x15mb

Notes:

This is the full game, for use on hacked XBox 360s (using
your favorite patched dash method, FreeBOOT, XBReboot, etc)

This will NOT work on a standard XBox360 and could get you
flagged for ban if you attempt using it

Installation Notes:

Extract contents, copy top folder to HDD using your favorite
HDD tool to the following location:

Partition 3 / Content / 0000000000000000

Boot to patched dash, goto Game Library, and enjoy!

hotfile.com
http://hotfile.com/dl/19888535/f74c824/4056b52144cf88b731206d0e2d01dd3a.rar.html
Password: afterpre.com

Zombie.Apocalypse.XBLA.USA.XBOX360-Open360

NFO:
Zombie.Apocalypse.XBLA.USA.XBOX360-Open360

XBL Date: 09/23/09
Release Date: 12/08/09
Platform: XBOX 360 (XBox Live Arcade)
Region: North America
Publisher: Konami
Genre: Action
Size: 24x15mb

Notes:

This is the full game, for use on hacked XBox 360s (using
your favorite patched dash method, FreeBOOT, XBReboot, etc)

This will NOT work on a standard XBox360 and could get you
flagged for ban if you attempt using it

Installation Notes:

Extract contents, copy top folder to HDD using your favorite
HDD tool to the following location:

Partition 3 / Content / 0000000000000000

Boot to patched dash, goto Game Library, and enjoy!

hotfile.com
http://hotfile.com/dl/19890242/06051e3/4d96256eb52c235b23f6ed369ef6c9fc.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/19890460/45a1b4c/4d96256eb52c235b23f6ed369ef6c9fc.part2.rar.html
Password: afterpre.com
همونطور که دیدید، داخل NFO نوشته که احتیاج به وصل کردن هارد به کامپیوتر دارید (تقریبا مثل همون قضیه تم های پریمیوم)
فعلا لینک همین بازیها فقط اومده، اگه لینکهای دیگه اومد و این تاپیک هم پاک نشده بود (به خاطر تکراری بودن یا بی ربط بودن :smile: ) اون بازی ها رو هم قرار میدم
دوستان اگه کسی امکان وصل کردن هارد رو به کامپیوتر داره، ممنون میشم نتیجه کارش رو بگه
موفق باشید :smile:

اينجوري كه خيلي خوبه. ديگه ميشه با خيال راحت بازي كرد. فقط من بدبخت هم امكان وصل هاردو به pc ندارم

این کار برای هاردهای بالای 20 گیگ خطریه چون امکان داره بعد وصل کردن به pc دیگه رو 360 کار نکنه.
دیگه این یه مورد رو خواهشن بخرید و از روش دزدی استفاده نکنید:)

این کار برای هاردهای بالای 20 گیگ خطریه چون امکان داره بعد وصل کردن به pc دیگه رو 360 کار نکنه.

دزدي چيه
وقتي كه ما تحريميم اينجور چيزا رو نمي فروشند به طور رسمي ما هم كپي مي كنيم تا جونشون در بياد.
حلال اندر حلال

شما بخر مثله ما دزدی نکن ;)

برای چی پول مفت بریزیم تو جیب مبارک خارجی ها ! :p

توی آموزش (NFO) گفته شده که دشبورد شما باید یه چیزی مثل Custom Firmware مال PSP باشه! که بتونه این بازی ها رو اجرا کنه! کسی از شما همچین امکانی دارید؟! یعنی دشبوردتون هک شده باشه و آفیشال نباشه؟!
من هارد 250 رو وصل کردم! اگه فقط با برنامه هایی که برای این کار ساخته شدن استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد!
برای وصل کردن هارد هم 3 روش من تا حالا دیدم! یکی استفاده از این کیت: (که توی ایران پیدا نمیشه!)
blueled.jpg

یکی دیگه هم استفاده از این شیء!: (بازم فکر نکنم توی ایران پیدا بشه!)
360sata_xs_03.jpg

روش آخر هم باز کردن هارد (این یکی توی ایران پیدا میشه! :دی)
1831b_xbox4.jpg

من از روش آخر (که توی ایران موجود هست! :دی) استفاده کردم! هاردم رو به 250 آپگرید و دارم حال دنیا رو میبرم! فکرشو کنید: حدود 25 تا بازی توی هارد نصب کنید و هنوز 70 گیگ FreeSpace داشته باشید! :دی (هاردش گارانتی داره ولی تو ایران از این خبرا نیست پس با خیال راحت باز کنید! :دی)
راستی هارد رو که باز میکنید مثل یه هارد معمولی کامپیوتر هست (ساتا) با این تفاوت که 2.5 اینچی هست نه 3.5 اینچی! خیلی راحت میتونید به کامپیوتر وصلش کنید!

توی آموزش (NFO) گفته شده که دشبورد شما باید یه چیزی مثل Custom Firmware مال PSP باشه! که بتونه این بازی ها رو اجرا کنه! کسی از شما همچین امکانی دارید؟! یعنی دشبوردتون هک شده باشه و آفیشال نباشه؟!

من هارد 250 رو وصل کردم! اگه فقط با برنامه هایی که برای این کار ساخته شدن استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد!
برای وصل کردن هارد هم 3 روش من تا حالا دیدم! یکی استفاده از این کیت: (که توی ایران پیدا نمیشه!)
blueled.jpg

یکی دیگه هم استفاده از این شیء!: (بازم فکر نکنم توی ایران پیدا بشه!)
360sata_xs_03.jpg

روش آخر هم باز کردن هارد (این یکی توی ایران پیدا میشه! :دی)
1831b_xbox4.jpg

من از روش آخر (که توی ایران موجود هست! :دی) استفاده کردم! هاردم رو به 250 آپگرید و دارم حال دنیا رو میبرم! فکرشو کنید: حدود 25 تا بازی توی هارد نصب کنید و هنوز 70 گیگ FreeSpace داشته باشید! :دی (هاردش گارانتی داره ولی تو ایران از این خبرا نیست پس با خیال راحت باز کنید! :دی)
راستی هارد رو که باز میکنید مثل یه هارد معمولی کامپیوتر هست (ساتا) با این تفاوت که 2.5 اینچی هست نه 3.5 اینچی! خیلی راحت میتونید به کامپیوتر وصلش کنید!

هاردو خودت ساختی؟منظورم اینه که هارد لپتابه و... جا زدی تو قاب هارد xbox ؟:confused:

برای چی پول مفت بریزیم تو جیب مبارک خارجی ها ! :p
دلیلش اینه که روی بازیها کلی هزینه میکنن کلی وقت صرف میکنن اون وقت شما میای مفتی حال میکنی!همه جا که اینجا نیست!قانون داره.
---------
در کل دوستان این کار پیشنهاد نمیشه به دلیل اینکه ممکنه کنسول دیگه هاردو شناسایی نکنه.

دلیلش اینه که روی بازیها کلی هزینه میکنن کلی وقت صرف میکنن اون وقت شما میای مفتی حال میکنی!همه جا که اینجا نیست!قانون داره.
---------
در کل دوستان این کار پیشنهاد نمیشه به دلیل اینکه ممکنه کنسول دیگه هاردو شناسایی نکنه.

ما رو تحریم می کنن ! ما هم پول نمی دیم بذار بقیه مردم پول ساخت رو بدن ! شما همه بازی هات اورجیناله ؟ که داری این حرف رو می زنی

یه توضیحی در مورد اجرای این بازی ها باید داده بشه تا الکی وقتتونو برای دانلود هدر ندید.
برای اجرای این بازی ها شما نیاز به هک های FreeBOOT یا XBReboot دارید که باعث اجرای homebrew روی کنسول می شن یعنی شما می تونید فایلی که XEX اون تغییر کرده و unsign هست رو اجرا کنید.
برای نصب این هک ها هم شما باید اول به کمک روش JTAG به محتویات NAND کنسول دستیابی پیدا کنید و بتونید این هک ها رو روی NAND بریزید و برای انجام این کار هم آپدیت کنسول شما باید حتماً 849x (July 2009) یا پایین تر باشه!

و در آخر استفاده از این هک ها باعث می شه که شما 100% از لایو بن بشید بنابراین توصیه می کنم اگر واقعاً می خواین دنبالش برین روی کنسول بن شده این کارو انجام بدید.

بايد منتظر بوت جديد بمونيد تا روي اين اپديت جديد هم جواب بده

بايد منتظر بوت جديد بمونيد تا روي اين اپديت جديد هم جواب بده
عمرا!!!! به قول خود همون بکس Free360 اون اپدیت(منظور اپدیت سپتامبر) killer این هک بود

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or