بازی های گمشده ی من

• Thread starter Thread starter Evil007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا. من که فجیح منتظر یه چیزی مثل Blad of darknes هستم. واقعا زیبا بود. البته همون موقع هم که جدید اومده بود خیلی نا شناس بود. ولی واقعا بازی بود. ( تو فکرشم یکی مثل اون بسازم :-" )

آخرین ویرایش:
موافقم باهات کراشای جدید اصلا حال و هوای قدیمی ها رو ندارن..................باز Twinsanity بد نبود مخصوصا اهنگ هاش که همه با دهن زدی شده بودن

جای ODIUM شدیدا فجیعا خالیه:(:(:(
بهترین بازی ایی بود که رو PC بازی کردم.تقریبا 10 سال پیش بود.واقعا عالی بود.تقریبا استراتژی بود البته نه مثل COMMANDOS و سبک مبارزاتش نوبتی بود مثل LOST ODYSE.
واقعا شاهکار بود.الان هم دانلودش کردم از اینترنت بازم بازیش میکنم.
IGI هم که جای خود دارد.IGI 2 رو دانلود کرده بودم چند ماه پیش بازی کردم.خیلی حال داد.

الان فقط جایه age of empire خالیه کلا دیگه نمونش نیومد. میخواستم بگم جایه spec ops هم خالیه دیدم امسال نسخه جدیدش میاد نگفتم خاستم بگم medal دیدم اونم امسال میاد کلا امسال سالیه که همه رفتگان باز میگردند ولی age نمیاد:((

الان فقط جایه age of empire خالیه کلا دیگه نمونش نیومد. میخواستم بگم جایه spec ops هم خالیه دیدم امسال نسخه جدیدش میاد نگفتم خاستم بگم medal دیدم اونم امسال میاد کلا امسال سالیه که همه رفتگان باز میگردند ولی age نمیاد:((
اصلا شرکتش داره ور شکست میشه age of empire :((:((:((

یک Wolfenestien.
اینی که اخیرا عرضه شد در مقابل RTCW هیچه. یک ولفنشتاید عالی با اون جو و داستان عالی. کلا این شماره آخر فاجعه بود.

لطفا بازی هایی رو بگید که اصلا شماره ای ازشون نیومده وگرنه اظهار نظر در مورد بازی های ریلیز شده هر کدوم مربوط میشه به تاپیک خودشون نه اینجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or