madreaper کاربر سایت Aug 21, 2006 #62 آدم یاده آتاری میفته ! ولی بازی کنین حتما.....! خیلی حال میده!!! . لینک دانلود بازی
madreaper کاربر سایت Aug 21, 2006 #63 یه چیزی در مایه های final fantasy برای GBA هستش... . لینک دانلود بازی
madreaper کاربر سایت Aug 21, 2006 #65 این تنها گیم homebrew هست که من حتی توی برنامه level one شبکه game one هم تبلیغشو دیدم!!! ولی حجمش زیاده 22 مگابایت . لینک دانلود بازی
این تنها گیم homebrew هست که من حتی توی برنامه level one شبکه game one هم تبلیغشو دیدم!!! ولی حجمش زیاده 22 مگابایت . لینک دانلود بازی
madreaper کاربر سایت Aug 21, 2006 #66 میتونی نفر 852 باشی که این گیمو دانلود میکنه! طرفداراش حداقل توی سایتی که بازی upload شده زیادن...! . لینک دانلود بازی
میتونی نفر 852 باشی که این گیمو دانلود میکنه! طرفداراش حداقل توی سایتی که بازی upload شده زیادن...! . لینک دانلود بازی
V vandad کاربر سایت Aug 21, 2006 #67 نوشته شده توسط S@nic: 100 تا بازی درون یه ftp برایه دانلود سرعت= عالی ftp://anonymous:email@notset.com@217.195.87.194/Games بیشتر... آقا user و pass می خواد ! چیکار کنم ؟
نوشته شده توسط S@nic: 100 تا بازی درون یه ftp برایه دانلود سرعت= عالی ftp://anonymous:email@notset.com@217.195.87.194/Games بیشتر... آقا user و pass می خواد ! چیکار کنم ؟
challengeeverything The Engineer ناظم انجمن Aug 21, 2006 #68 نوشته شده توسط madreaper: بازی homebrew از روی luminex !!! دانلود بازی ( روی download کلیک کنید!) بیشتر... این بازی اسمش LUMINEX هست و اون بازی اسمش بود LUMINES
نوشته شده توسط madreaper: بازی homebrew از روی luminex !!! دانلود بازی ( روی download کلیک کنید!) بیشتر... این بازی اسمش LUMINEX هست و اون بازی اسمش بود LUMINES
madreaper کاربر سایت Aug 21, 2006 #69 نوشته شده توسط chalengeeverything: این بازی اسمش LUMINEX هست و اون بازی اسمش بود LUMINES بیشتر... آقا ممنون از اصلاحت شما درست میگی ولی سبک بازی تغریبا مثل همه بخاطر همین من اشتباه کردم آخرین ویرایش: Aug 21, 2006
نوشته شده توسط chalengeeverything: این بازی اسمش LUMINEX هست و اون بازی اسمش بود LUMINES بیشتر... آقا ممنون از اصلاحت شما درست میگی ولی سبک بازی تغریبا مثل همه بخاطر همین من اشتباه کردم
SASAN-BSE کاربر سایت May 10, 2007 #73 millad فارسی باید تایپ کنی قانون سایته اگه فونت نداری بگو بهت بدم
Metalzadeh کاربر سایت Dec 12, 2007 #74 من چند وقت پیش توی کلیک (ویژه نامه ی جام جم) بازی معرفی شده بود که جدول بود ولی انگلیسی کسی این بازی رو داره ؟
من چند وقت پیش توی کلیک (ویژه نامه ی جام جم) بازی معرفی شده بود که جدول بود ولی انگلیسی کسی این بازی رو داره ؟
karizma کاربر سایت Dec 15, 2007 #75 این بازیها رو چجوری میشه روی 3.71-2 m33 اجرا کرد؟ تو game150 ریختم بازی که اجرا شد پی اس پی خاموش شد