بازی های کمیاب

amin mozy

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام من یه لیست کامل از بازی های کمیاب رو دارم
ببینید:

final fantasy 1.2.5.6.7.8.9.10.10-2
parasite eve 1.2
chrono cross
legend of zelda: ocarina of time
legend of zelda:majora's mask
neverwinter nights با مکملهاش
paper mario
sudeki
fable:the lost chapters
valkyrie profile
world of warcraft
conker's bad fur day
shadow of the colossus
phantasy star: online
maple story
vampire
perfect dark
wik and the fable of souls
metal gear solid
X-files
fear effect 1.2
odd world:abe's exoddos
harvest moon من دو شماره از این بازی رو دارم (برای پلی 1)

یه چند تا دیگه هم دارم حدود 20 تا ولی چون سی دی هام درهم هستش نتونستم اسمشان را بنویسم

راستی تو این 4 سی دی به غیر از کرونو کراس این بازی ها هم هستند:
legend of zelda:majora's mask
conker's bad fur day
maple story
اون سه تا بازی اولی برای نینتندو 64 هستند که می تونی با شبیه ساز اجراشون کنی
بازی چهارمی هم یه بازی انلاین هستش که سومین بازی محبوب در بازی های انلاین هستش

امین جان مرسی خیلی...ولی من ب اوملیتور حال نمیکنم چون دنگ و فنگ داره به اضافه اینکه بازی کردن با دسته یه چیز دیگس.البت الان اورجینالش اگه پیدا شه 10-15 تومن بیشتر قیمت نداره و اگه تو بار اسفند کپیش بیاد 3 تومن قیمت داره.ولی خیلی ممنون...
البته من کارم با شما تموم نشده!
نوروینترنایتس با همه اکسپنشهاش در کل چنتا سیدیه؟چون اونم میخوام.داشتمش ولی گمش کردم.

امین جان من متوجه نشدم چی رو میخوای جور کنی؟ من قیمت رو ازت پرسیدم بگو شاید پولم نرسید :cheesygri
در ضمن یه پیشنهاد : من رایتر دارم (اگه دوستانه داری سی دی میدی) میتونی سی دیها رو بفرستی من رایت بگیرم و همراه با هزینه پست برات بفرستم .اگر هم قصد فروش داری باز میتونی بفرستی من رایت بگیرم و همراه با سودی که میخواستی رو هر سیدی بدست بیاری + هزینه پست برات بفرستم در این دو صورت هزینه رایت صرفه جویی میشه . البته انتخاب با خودته چون منو نمیشناسی انتظار ندارم قبول کنی فقط در حد پیشنهاد بود .اون دو تا زلدا رو من دارم بازیهای شاهکاری هستند ولی کانکر رو ندیدم فقط تعریفشو خوندم فکر کنم حدود 60 مگ باید باشه.
در مورد بازیهای من عملا غیر ممکنه بتونم اسمشونو بنویسم تعدادش بیشتر از 500 600 سی دی یه .فقط اینو بگم که بازیها قدیمی هستند چون سیستمم قدیمیه . تعداد رامهایی که دانلود کردم هم خیلی زیاده تقریبا تمامی بازیهای RPG سوپر نینتندو رو دارم . تو اگه چیز خاصی میخوای بگو ببینم دارم یا نه؟

سلام
در جواب الویش هیرو جوووون:
بازی با مکملهاش رو هم 6 سی دی هستش
جواب حامد جوووووون:

چه شماره هایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جواب کوروش جوووووون:
ببین با پست پیشتاز 4 تا سی دی می شه 850 تومن (فکر کنم)
هزینه ی رایت و سی دی خام رو هم 1500 تومن
درباره ی سودش هم باید فکر کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!

من fear effect 2و parasit eve 2 رو دارم ولی متاسفانه نمیتونم با ps2 اونها رو بازی کنم ps1 هم ندارم شاید هم بازیهام خراب شده باشه اخه میگن cd رایتی بعد از 2.3 سال خراب میشه اگه بشه من این دو تا بازی رو با شماره 1 fear effect میخوام

بهر حال رو پیشنهاد هام فکر کن و نتیجه رو بگو چون این قیمت 1500 تومن خیلی بالاست . فکر نمی کنم کسی از بچه ها قبول کنن.
تو مشخص کن که میخوای رو هر سی دی چقدر برات بمونه . و اینکه حاضری من رایت بزنم .نگران پول پست هم نباش من با بچه ها بیشتر از 10 تا سی دی هم ردو بدل کردیم و هزینش بیشتر از 1000 تومن نشده.

افا امين من اين بازيارو 100 % ميخوام اگه تو تهراني يه PM بزن رايت کني يه جا قرار بذاريم
در ضمن بگو که سي دي هست همشون؟چون من ديويدي رام ندارم
به اين بازيها هم شديدا نياز دارم

final fantasy 1.2.5.6
.9 parasite eve 1.2
chrono cross
neverwinter nights
fear effect 1.2
vargant story

سلام
اقای solid2snake خوب از شبیه ساز استفاده کن!!!!!!!!!!!
در ضمن به نظر من خالی بندیه چون من فاینال فانتزی 7 رو به مدت 3 سال دارم ولی هنوز مثل ماه کار می کنه
تازه معلوم نیست بازی از کی تا حالا رایت شده
================================================================
کوروش جان من تا حالا با پست پیشتاز کار نکردم به همین دلیل قیمت دقیق رو بهتون نگفتم
ببخشید
================================================================
اقای behnambox04 شماره های فاینال فانتزی 1.2.5 که تو تهران پره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی از شماره ی 6 به بعد گیر نمیاند
بله همشون سی دی هستش به غیر از vargant story که با چند تا بازی دیگه توی دی وی دی هستش مثل:
فاینال فانتزی 8

خطاب به amin mozy !
خب اينم حرفيه!
من فاينال 1-6 رو از اينترنت برا SNES دانلود کردم گفتم شايد شما نسخه PS ش رو داري.

فاينال 9 رو فراموش کردم که از همه مهمتره! اونم ميخوام
در ضمن پيغام خصوصيات رو چک کن.

سلام امین من واست پیغلم خصوصی هم زدم اینجا هم می گم اگه ممکنه فاینال 7 و 9 رو به من بدی ممنون می شم هزینه رایت و سی دی و پست هم می دم واسه هر کنسول یا پی سی باشه من مشکلی ندارم فقط زود جواب بده رویه دی وی دی هم داری بده بیاد مشکلی نیست اخه دی وی دی رام هم دارم اگه واسه کنسول پی اس 1 داری هم بده من رویه پی اس 2 بازشون می کن فقط سریع جواب بده ممنون می شم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or