بازی های پیشنهادی برای سیتم های ضعیف

دوستان لطفا این تاپیک رو ادامه بدید ^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^ خیلی حیفه ادامه پیدا نکنه
دوست عزیز من لینکی رو که زحمتش رو کشیدید چک کردم ولی سیستم من از اونم ضعیف تر بودش که بشه باهاش این کار رو بکنم و باید قید vram رو روی این سیستم بزنم من حتی قسمت Bios رو بررسی کردم که اونجا حافظه گرافیکی رو 32 زده بود .
واسه بازی هم من بازی درایور 1 رو توصیه میکنم .

F.E.A.R
F.E.A.R. Extraction Point
این دوتا بازی را پیشنهاد میکنم بازی کنید از همه نظر فوق العادن و اصلا حس قدیمی بودن ندارن از نظر گیم پلی و هوش مصنوعی از خیلی از بازی های امروزی هم بهتر هستن

حداقل سیستم مورد نیاز برای بازی F.E.A.R :

سیستم عامل : Windows(R) XP, x64 or 2000 with latest service pack installed

پردازنده : Pentium(R) 4 1.7 GHz or equivalent processor

مموری : 512MB RAM or more

گرافیک : 64MB GeForce(TM) 4 Ti or Radeon(R) 9000 video card

فضای مورد نیاز برای نصب بازی : 5GB free hard drive space for installation Additional hard drive space for a swap file and saved game files

سیستم پیشنهادی برای بازی F.E.A.R :

سیستم عامل : Windows(R) XP, x64 or 2000 with latest service pack installed

پردازنده : Pentium(R) 4 3.0 GHz or equivalent processor

مموری : 1GB RAM

گرافیک : 256MB Radeon(R) 9800 Pro, GeForce(TM) 6600 or equivalent DirectX(R) 9 compliant video card with hardware T&L and pixel shader 2.0 support

فضای مورد نیاز برای نصب بازی : 5GB free hard drive space for installation Additional hard drive space for a swap file and saved game files

آخرین ویرایش:
F.E.A.R
F.E.A.R. Extraction Point
این دوتا بازی را پیشنهاد میکنم بازی کنید از همه نظر فوق العادن و اصلا حس قدیمی بودن ندارن از نظر گیم پلی و هوش مصنوعی از خیلی از بازی های امروزی هم بهتر هستن
پیشنهاد بسیار عالی هستش فقط دوست عزیز منیمم سخت افزار مورد نیاز این بازی چیا هستش ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or