سلام دوستان و اعظای بازی سنتر امروز یک تاپیک محشر داریم برای کسایی که سیستم ضعیف دارن دوستان در این تاپیک بازی هایی را که برای سیستم های ضعیف هستند معرفی کنید تا انها هم استفاده کنند
موضوع خیلی خوبی به نظر میادش فقط این که پیشنهاد بنده اینه دوستان بازی هایی رو که نام میبرند در صورت امکان، حداقل سیستم مورد نیاز واسه اجرای بازی رو هم همینجا اعلام کنند هر چند با یه سرچ کوچولو دوستان میتونند پی ببرند و این پشنهاد جهت تسریع و جامع تر شدن این فضا بودش . موفق باشید .مکس پین یک و دو و midtown madness که من عاشق اش بودم. World of go و ماشینیروم رو هم توصیه می کنم.
جالبه من سیستمم رو بالا نوشتم ولی برای اجرای حتی می افکت ۱ باید بازی رو رو حالت windowed بذارم رز ۶۰۰در۸۰۰ فکر کنم با گرافیک همه چیز Low. مس افکت دو هم سه رو امتحان نکردم.سلام دوستان من خودم با این سیستم:
سی پی یو : دوهسته ای 1.60ghz
کارت گرافیک: intel hd
رم :2
vram:512
این بازی ها رو اجرا کردم با فریم 30 به بالا و بهتون پیشنهاد میکنم که دانلود کنید:
Bionic Commando
Dark Messiah of Might & Magic
The Suffering Ties That Bind
Ghost Recon Future Soldier
Wolfenstein 2009
Brutal Legend
Brothers in Arms Hells Highway
Condemned Criminal Origins
James Bond 007 Blood Stone
Warhammer 40000 Space Marine
mas efect3
Homefront
F.E.A.R 1
F.E.A.R. 2
The Godfather 2
The Godfather 1
Wanted Weapons of Fate
vegas 2
Infernal
Soldier of Fortune: Payback
Still Life
Thief: Deadly Shadows
Alpha Protocol
White Noise 2 PC Game
Jade Empire Special Edition
Still Life 2
sims 2
sims3
max payne 1
max payne 2
Warcraft 3
dota 2
gta sananderias
saw 1
stronghold crusader 1
mafia 1
pes 2013
farcry 1
farcry2
call of duty 1
call of duty 2
بازی فوق العاده The Simpsons Hit & Run
quake 4
quake 3
portal
Sniper Elite 1
Sniper Elite 2
rome
silent hil 1
silent hil 2
silent hil 3
silent hil 4
scrapland
این بازی هارو من طی یک سال در یک فایل pdf جمع اوری کرده بودم برای کسانی که سیستمشون مثل منه امیدوارم از این بازی ها لذت ببرید
البته من سیستمم خیلی ضعیفه ولی vram من چون کمی بالاست این بازی هارو بازی کردمجالبه من سیستمم رو بالا نوشتم ولی برای اجرای حتی می افکت ۱ باید بازی رو رو حالت windowed بذارم رز ۶۰۰در۸۰۰ فکر کنم با گرافیک همه چیز Low. مس افکت دو هم سه رو امتحان نکردم.
اینی که گفتم بدون Tweak بود.
بسیار عالی معلومه که مثل خودم با علاقه به گیم میپردازی منم لپ تاپم کانفیگش توی همین مایه هاست و اکثر این بازی هایی رو که بازی کردی منم تجربه کردم ( بماند که حتی برخی از همین بازی ها رو با عذاب و فریم ریت پایین تموم کردم )منتهی cpu : intel CORE 2 Duo 2000 ghz هستش و گرافیک :سلام دوستان من خودم با این سیستم:
سی پی یو : دوهسته ای 1.60ghz
کارت گرافیک: intel hd
رم :2
vram:512
این بازی ها رو اجرا کردم با فریم 30 به بالا و بهتون پیشنهاد میکنم که دانلود کنید:
Bionic Commando
Dark Messiah of Might & Magic
The Suffering Ties That Bind
.
.
.
scrapland
این بازی هارو من طی یک سال در یک فایل pdf جمع اوری کرده بودم برای کسانی که سیستمشون مثل منه امیدوارم از این بازی ها لذت ببرید
داداش ram و vram تو چنده؟؟بسیار عالی معلومه که مثل خودم با علاقه به گیم میپردازی منم لپ تاپم کانفیگش توی همین مایه هاست و اکثر این بازی هایی رو که بازی کردی منم تجربه کردم ( بماند که حتی برخی از همین بازی ها رو با عذاب و فریم ریت پایین تموم کردم )منتهی cpu : intel CORE 2 Duo 2000 ghz هستش و گرافیک :
Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
و متاسفانه مشکل اصلی vram هستش که من ندارم و این خودش تاثیر خیلی زیادی در اجرای بازی ها داره
داداش ram که 4 گیگ هستش و vram هم که ویندوز دیکیت میکنه 64 مگ هستش.داداش ram و vram تو چنده؟؟
داداش شما هم برو به لینک بالا و vram خودت رو زیاد کن . vram منم 64 مگابایت بود ولی با این روش 512 کردمشداداش ram که 4 گیگ هستش و vram هم که ویندوز دیکیت میکنه 64 مگ هستش.
داداش خیلی لطف کردی چشم حتما حتما امتحان میکنم ولی کلا گرافیک لپ تاپ من شیر هستش و گرافیک مجزا نداره . ( در ضمن کامپیوترم لپ تاپ Dell مدل vostro 1015 هستش . )داداش شما هم برو به لینک بالا و vram خودت رو زیاد کن . vram منم 64 مگابایت بود ولی با این روش 512 کردمش
این کار 10 تا 20 فریم بهم داد