jacobson کاربر سایت Aug 17, 2014 #31 اقا این elder scrolls onlino از کجا گیر بیارم ؟اومده ولی من هیجا ندیدم 1 سوال دیگه هم دارم ریجن 1 ماله کجا 2 ماله کجا و3 ماله کجا کدومو بگیرم بهتره؟:d
اقا این elder scrolls onlino از کجا گیر بیارم ؟اومده ولی من هیجا ندیدم 1 سوال دیگه هم دارم ریجن 1 ماله کجا 2 ماله کجا و3 ماله کجا کدومو بگیرم بهتره؟:d
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Aug 18, 2014 #32 نوشته شده توسط jacobson: اقا این elder scrolls onlino از کجا گیر بیارم ؟اومده ولی من هیجا ندیدم 1 سوال دیگه هم دارم ریجن 1 ماله کجا 2 ماله کجا و3 ماله کجا کدومو بگیرم بهتره؟:d بیشتر... بازي فقط براي PC منتشر شده و نسخه هاي كنسولي انتشارشون به تأخير افتاده ريجن 1 امريكا ريجن 2 اروپا ريجن 3 آسيا كه هنوز منتشر نشده براي Xbox One بازي هاي ريجن 1 و 2 هيچ فرقي با هم ندارن
نوشته شده توسط jacobson: اقا این elder scrolls onlino از کجا گیر بیارم ؟اومده ولی من هیجا ندیدم 1 سوال دیگه هم دارم ریجن 1 ماله کجا 2 ماله کجا و3 ماله کجا کدومو بگیرم بهتره؟:d بیشتر... بازي فقط براي PC منتشر شده و نسخه هاي كنسولي انتشارشون به تأخير افتاده ريجن 1 امريكا ريجن 2 اروپا ريجن 3 آسيا كه هنوز منتشر نشده براي Xbox One بازي هاي ريجن 1 و 2 هيچ فرقي با هم ندارن
wand3r کاربر سایت Sep 25, 2014 #34 سلام آقا کسی هست اینجا بتونم ازش watch dogs برای xbox one ازش دست دو بخرم؟ watch dog میخوام ضروری هم هست
سلام آقا کسی هست اینجا بتونم ازش watch dogs برای xbox one ازش دست دو بخرم؟ watch dog میخوام ضروری هم هست
6 655 کاربر سایت Sep 25, 2014 #35 دوستان تا چند روز دیگه بازی Shadow of mordor برای ps4 و xone میاد ....بازی خیلی قشنگی به نظر میاد ( تاپیک هاشم دفن شده:d ) Forza horizon 2 بهرام میگفت اومده تو ایران :d
دوستان تا چند روز دیگه بازی Shadow of mordor برای ps4 و xone میاد ....بازی خیلی قشنگی به نظر میاد ( تاپیک هاشم دفن شده:d ) Forza horizon 2 بهرام میگفت اومده تو ایران :d
Sorena Asadi کاربر سایت Oct 6, 2014 #36 پست اول اپدیت شد ... قیمت : 260 - 210 در شهر های اهواز و تهران قیمت: 260 - 210 در شهر های اهواز و تهران قیمت: 250 - 210 در شهر های اهواز و تهران قیمت: 230 - 200 در شهر های اهواز و تهران
پست اول اپدیت شد ... قیمت : 260 - 210 در شهر های اهواز و تهران قیمت: 260 - 210 در شهر های اهواز و تهران قیمت: 250 - 210 در شهر های اهواز و تهران قیمت: 230 - 200 در شهر های اهواز و تهران
nader.g کاربر سایت Oct 7, 2014 #37 قیمت بازی ها داره بسمتی میره که کم کم دارم مجاب میشم x1 و بفروشم بره. :'(