بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
میخوام دو تا بازی بگیرم اولویت اولم بخش آنلاینشه که دوست دارم هیجان داشته باشه
داستان و گرافیک و اینچیزا زیاد مهم نیست
یکی سبک ریسینگ و یکی هم سبک شوتر اول شخص

توی ریسینگ بین اینا کدومو بگیرم ؟ :
GT sport - NFS payback
توی شوتر ها هم اینا مد نظر خودمه :
R6 Siege - Destiny2 - BF1

از بین اینا کدوم رو بگیرم ؟

دوستان سلام
میخوام دو تا بازی بگیرم اولویت اولم بخش آنلاینشه که دوست دارم هیجان داشته باشه
داستان و گرافیک و اینچیزا زیاد مهم نیست
یکی سبک ریسینگ و یکی هم سبک شوتر اول شخص

توی ریسینگ بین اینا کدومو بگیرم ؟ :
GT sport - NFS payback
توی شوتر ها هم اینا مد نظر خودمه :
R6 Siege - Destiny2 - BF1

از بین اینا کدوم رو بگیرم ؟
ریسینگ اطلاعی ندارم ولی تو شوتر هرکدومشون سبک خودشونو دارن
تفاوتشون زیاده و به سلیقه برمیگرده ولی بطور کلی اگه دوستی داری که باهاش آنلاین بازی کنی R6 siege بگیر اگه بیشتر تکی بازی میکنی bf1 بگیر
رینبو تاکتیکیه و معمولا بازی کردن با دوستا لذت بخش ترش میکنه بتلم چون مپای بزرگ داره تک نفره حال میده
Destiny2 هم بازی نکردم ولی نسخه اولشو که رفتم (اونم چون مجانی گرفتم) افتضاح بود. این نسخه هم تا جایی که شنیدم دست کمی نداره چند وقت پیشم یکی از سایتای خارجی یه مقاله منتشر کرد که چرا Destiny2 مرده. دلایل خوبیم توش نوشته بود و بنظرم سمتش نری بهتره. حداقل نه وقتی که هنوز رینبو و بتلو نرفتی

• Like
Reactions: AhmadGr
سلام دوستان من میخوام بازی fifa 18 فیزیکی رو بخرم اما در ریجن های اون گیج شدم میشه تفاوت های ریجن ها را بگید بعضی ها میگن ریجن 2 نمیشه آنلاین بازی کرد... لطفا راهنمایی کنید.ممنون

سلام دوستان من میخوام بازی fifa 18 فیزیکی رو بخرم اما در ریجن های اون گیج شدم میشه تفاوت های ریجن ها را بگید بعضی ها میگن ریجن 2 نمیشه آنلاین بازی کرد... لطفا راهنمایی کنید.ممنون
ریجن تنها و تنها مربوط به dlc و اضافات بازیها هست که باید با اکانت شما یکی باشه حالا اگه اکانت امریکاست ریجن all یا ریجن 1
به جز این مورد ریجن ها هیچ تفاوتی ندارند و با همه ریجنها میشه انلاین زد
بازیهای که محدودیت انلاین دارند بازیهای دیجیتالی ظرفیتی هستند

• Like
Reactions: rezab and hijklmno
ریجن تنها و تنها مربوط به dlc و اضافات بازیها هست که باید با اکانت شما یکی باشه حالا اگه اکانت امریکاست ریجن all یا ریجن 1
به جز این مورد ریجن ها هیچ تفاوتی ندارند و با همه ریجنها میشه انلاین زد
بازیهای که محدودیت انلاین دارند بازیهای دیجیتالی ظرفیتی هستند
مرسی پس مربوط به اضافات آلتیمیت تیم فیفا میشه!

بیزحمت یه بازی معرفی کنید گرافیکش خوب باشه.خطی نباشه و بشه آزاده تو بازی چرخید و المان های RPG رو هم داشته باشه.البته به غیر The witcher
ویچر همه چیزش خوب بود اما دیالوگ های زیادش برای منی که زبان انگلیسیم خیلی خوب نیست سخت بود
متشکر

بیزحمت یه بازی معرفی کنید گرافیکش خوب باشه.خطی نباشه و بشه آزاده تو بازی چرخید و المان های RPG رو هم داشته باشه.البته به غیر The witcher
ویچر همه چیزش خوب بود اما دیالوگ های زیادش برای منی که زبان انگلیسیم خیلی خوب نیست سخت بود
متشکر
Horizon zero dawn
God of war

متشکر
فالوت ۴ .گرافیکش متوسطه اما این موردهایی که میخوای توشه ولی اگر سبک خاصش رو بپسندی شاه کاره

سلام
دوستان چرا دیسک witcher 3 هیچ جا واسه فروش نیست؟
چه نو چه کارکرده.خیلی به ندرت و تک و توک پیدا میشه.
الان complete edition اش تو استور تخفیف خورده شده 25 دلار حساب کردم دست دوش رو بخوام بخرم همین قیمت درمیاد.بعد اینکه دوست دارم دیسکش رو داشته باشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or