بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
بازي هاي cross gen مثل shadow of mordor و dragon age و farcry 4 رو نميخوام چون رو 360 بازي ميكنم من سبك action -adventure و hacknslash و tps خوشم مياد دركل بازي tps و اكشن خوبه از اينا دو تا بازي طولاني و خوب بگيد گرافيك مهم نيست فقط طولاني باشه

بنظرم اگر هاردکور هستی Bloodborne بهترین انتخابه

بازي هاي cross gen مثل shadow of mordor و dragon age و farcry 4 رو نميخوام چون رو 360 بازي ميكنم من سبك action -adventure و hacknslash و tps خوشم مياد دركل بازي tps و اكشن خوبه از اينا دو تا بازي طولاني و خوب بگيد گرافيك مهم نيست فقط طولاني باشه

شما همون ویچر یا بلاد ببورن یا اینفیموس رو بگیر، مدت زمان تموم کردنشون هم خیلی بالاست

بلودبورن بگیر
اینفیموس کوتاهه

اغامن میخواستم gta رو واسه انلاینش بگیرم، و چند تا سوال داشتم؟
1_برا انلاین بازی کردن ارزش داره بازی رو بگیرم?
2_ یه توضیحی در مورد انلاینش میدین، که چطوریه؟
3_ دستینی هر ساعت بیشتر از ٤٠٠ مگ مصرف ترافیک داشت اینم همینطور زیاد مصرف میکنه؟
4_ اغا الان بخوام انلاین بزنم چقدر باید اپدیت کنم بازیرو؟

دوستان من تو نسل جدید Assassins creed بازی نکردم، الان میخوام یه نسخه برا ps4 بگیرم کدوم نسخه بهتره، فقط مود داستانیش رو میخوام برم، انلاین نمیخوام

شما همون ویچر یا بلاد ببورن یا اینفیموس رو بگیر، مدت زمان تموم کردنشون هم خیلی بالاست
اينفيموس كوتاهه دوستان ميگن ولي بلادبورنم سخته و ما هاردكور نيستيم پدرم سر dark souls 2 دراومده بود:d همون ويچر عاليه ويچر رو ميگيرم از راهنماييتون ممنون

اينفيموس كوتاهه دوستان ميگن ولي بلادبورنم سخته و ما هاردكور نيستيم پدرم سر dark souls 2 دراومده بود:d همون ويچر عاليه ويچر رو ميگيرم از راهنماييتون ممنون

ویتچرم خیلی اسون نیستا :دی

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

بازي مترو ارزش خريدن داره؟
گرافيكش چطوري هست؟
اگه ميشه يكم توضيح بديد
ممنون

بله شدیدا ارزش خرید داره ;) گرافیکشم خیلی خوبه

کلا سبک بازی زمین تا اسمون با بتلفیلد و کالاف فرق داره ..یه جورایی خاصه :دی

اتمفسر بینظری هم داره

دوستان بین این سه تا کدوم بهتره؟
farcry 4
battle hardline
cod advanced

اگه بخوام فارکرای بگیریم ریجن چند بگیرم؟ همراه بازی کد و دفترچه باید باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or