بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
واقعا راست میگی . من واقعا هنوز نمیدونم رنج قیمت گذاری تو ایران چجوریه.

مثلا برام جای سواله که چجوریه الان آکبند بتمن 175 تومن هستش اون وقت اکبند ویچر 3 تو 200 تومن هست در حالی که هر دو تا 60 دلار هستن. یا چرا DMC SE با این که 24 دلار هستش ولی تو ایران 200 هزار تومن شده.

کلا همه چیمون باید بهم بیاد.

حالا در راستای تاپیک دوستان من الان بتمن دست دوم را میتونم تو حول و حوش 155 پیدا کنم؟

الن دیگه حول و حوش 165 میدن بتمنو

سلام به دوستان عزیز
میشه لطف کنید یه توضیحی در مورد بازیهای اول شخص، سوم شخص، نقش آفرینی، جهان باز و ... بدید ؟
من تفاوت اینا رو نمیدونم، تاحالا فقط فوتبال بازی کردم ولی الان میخوام تغییر روش بدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

واقعا راست میگی . من واقعا هنوز نمیدونم رنج قیمت گذاری تو ایران چجوریه.

مثلا برام جای سواله که چجوریه الان آکبند بتمن 175 تومن هستش اون وقت اکبند ویچر 3 تو 200 تومن هست در حالی که هر دو تا 60 دلار هستن. یا چرا DMC SE با این که 24 دلار هستش ولی تو ایران 200 هزار تومن شده.

کلا همه چیمون باید بهم بیاد.

حالا در راستای تاپیک دوستان من الان بتمن دست دوم را میتونم تو حول و حوش 155 پیدا کنم؟

بعضی ها بی انصافن
من God of war رو خواستم بخرم یکی 210 گفت یکی 200 ولی یکی که انصاف داشت اک روبرام 160 داد

apotheon چه جور بازی هست؟ ارزش داره بگیرم تو این بی پولی؟ بعد این تخفیفای سونی هر هفتس؟
من که به شخصه خوشم نیومد اصلا ...
به نظرم ارزش پول خرج کردن رو نداره .
حالا خودت چند تا فیلم ازش تو یو تیو ب نگا کن ببین خوشت میاد یا نه

سلام به دوستان عزیز
میشه لطف کنید یه توضیحی در مورد بازیهای اول شخص، سوم شخص، نقش آفرینی، جهان باز و ... بدید ؟
من تفاوت اینا رو نمیدونم، تاحالا فقط فوتبال بازی کردم ولی الان میخوام تغییر روش بدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اول شخص فقط اصلحه و دست کاراکتر دیده میشه مثل کالاف دیوتی
سوم شخص: کاراکتر بازی کامل دیده میشه بیشتر دو نوع هست، 1: شوتر که با صلاح گرم و تفنگ هست مثل انچارتد و گیرز او وار، 2: هک اند اسلش که با شمشیر و... بازی میکنی مثل خدای جنگ و دویل می کرای
ار پی جی یا نقش افرینی: به بازی هایی میگن که اول با یه کاراکتر ضعیف و در بعضی بازیا با انتخاب کلاس خواص (مثل سرباز ،جادوگر، شکارچی و،،، ) بازی رو شروع میکنی و بعد با بازی کردن بهت امتیاز و پول میده که میتونی رو هر جور خواستی قوی تر کنی، این سری بازیا معمولا نیاز به سطح سواد انگلیسی داره و شامل همه سبک های اول شخص سوم شخص و شمشیر و تفنگ میشه و تقریبا همشون هم جهان باز هستن، مثل ویچر مس اسکایرم یا مس افکت
جهان باز: به بازیایی میگن که یه نقشه بزرگ داره و ازادانه میتونی توش بگردی و معمولا هر کاری خواستی انجام بدی مثل جی تی ای یا رد دد یا ویچر
امیدوارم مفید باشه، البته توضیح زیاد داره و من کاملا خلاصه کردم، چون با موبایل دارم تایپ میکنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman007
اول شخص فقط اصلحه و دست کاراکتر دیده میشه مثل کالاف دیوتی
سوم شخص: کاراکتر بازی کامل دیده میشه بیشتر دو نوع هست، 1: شوتر که با صلاح گرم و تفنگ هست مثل انچارتد و گیرز او وار، 2: هک اند اسلش که با شمشیر و... بازی میکنی مثل خدای جنگ و دویل می کرای
ار پی جی یا نقش افرینی: به بازی هایی میگن که اول با یه کاراکتر ضعیف و در بعضی بازیا با انتخاب کلاس خواص (مثل سرباز ،جادوگر، شکارچی و،،، ) بازی رو شروع میکنی و بعد با بازی کردن بهت امتیاز و پول میده که میتونی رو هر جور خواستی قوی تر کنی، این سری بازیا معمولا نیاز به سطح سواد انگلیسی داره و شامل همه سبک های اول شخص سوم شخص و شمشیر و تفنگ میشه و تقریبا همشون هم جهان باز هستن، مثل ویچر اسکایریماسکایریم فالافکتاکترت
جهان باز: به بازیایی میگن که یه نقشه بزرگ داره و ازادانه میتونی توش بگردی و معمولا هر کاری خواستی انجام بدی مثل جی تی ای یا رد دد یا ویچر
امیدوارم مفید باشه، البته توضیح زیاد داره و من کاملا خلاصه کردم، چون با موبایل دارم تایپ میکنم
ممنونم ازت دوست عزیز
خیلی خیلی لطف کردی
بسیار کامل و واضح بود :-)

apotheon چه جور بازی هست؟ ارزش داره بگیرم تو این بی پولی؟ بعد این تخفیفای سونی هر هفتس؟

قشنگه به شرطی که واسش پول ندی.برای PC هم هستش.تهش اینه دانلود کن رو PC بازی بکن.خیلی حال کردی رو PS4 هم تجربه قانونی! داشته باش.
من Conterast رو این کار کردم.

دوستان میشه از بین بازیهای زیر هم برای شروع به من پیشنهاد بدید ؟
ممنون میشم
اگر بشه 2نفره هم بازی کرد که عالیه، آنلاین منظورم نیستا، روی یک کنسول با 2 دسته
اینم بازی های مورد نظرم
call of duty ghost
call of duty a.w
killzone
farcry 4
payday 2
battlefield 4
battlefield hardline
metal gear solid v
batman