بازی های موبایل هیچ تهدیدی برای کنسول ها نیستند

FLAWL3SS

کاربر سایت
رئیس استدیو بازی B-attlefiel-d : مردمی که در ذهنشون تصاویر شومی رو نقاشی کردند کاملا در اشتباه می باشند.

72666806371429273195.jpg

Karl Magnus Troedsson مدیر DICE برخلاف نظر متخصصان صنعت بازی سازی اعتقادی ندارد بازی های موبایل تهدیدی برای کسب و کار کنسول ها باشد.

"بله افراد با تلفن های همراه خود بازی میکنند اما من اون رو به عنوان مشکل برای توسعه دهندگان کنسول نمیدانم و برعکس فکر میکنم این خیلی هم خوبه
چون مردم اینطوری زیاد بازی میکنند"
"من خودم هم زیاد با گوشی بازی میکنم ولی وقتی میخواهم یک بازی با بالاترین کیفیت و بهترین صدا داشته باشم به سراغ یک PC High-End میرم"

او همچنین وجود کنسول ها را در خانه اصلی ترین راه برای بازی کردن مردم میداند.

" همیشه افرادی هستند که خواستار بازی با بالاترین کیفیت هستند و این از طریق سخت افزار های قوی ممکن میشه که این نشان میده موبایل ها تهدیدی برای کنسول ها نیستند"

منبع

راست میگه دیگه گوشی جای خودش کنسول دستی و خانگی هم جای خودش
من که کنسول دستی دارم بازم دمبال یه گوشیم خوبم
گوشی بیشتر جنبه سرگرمی داره تا یه گیم کامل ولی کنسول دستی و خونگی کاملا برای گیمینگند

از اول هم تهدیدی نبودن کلا بازی با گوشی اصلا هیچ رقمه حال نمیده :(کلا گوشی موبایل واسه این خوبه که آدم تو مترو یا ماشین تا یه مسیر کوتاهی رو یه چند دقیقه ای سرگرم باشه فقط همین:(

از اول هم تهدیدی نبودن کلا بازی با گوشی اصلا هیچ رقمه حال نمیده :(کلا گوشی موبایل واسه این خوبه که آدم تو مترو یا ماشین تا یه مسیر کوتاهی رو یه چند دقیقه ای سرگرم باشه فقط همین:(

سخن شیرینی بود بسی شاد شدیم

قبل از اینکه شاد بشی قرصاتو بخور رودل نکنی...!!! هرکسی نظر خودشو میده لازم نیست بی دمپایی بپری وسط حرف مردم..!!کسی صدات نکرده بود که بیایی نظر بدی..!!!حرفی داشتی حتما بهم pm بده اونجا برات توضیحات لازمه رو میدم خوش ندارم با تازه به گیم رسیدها تو جمع حرف بزنم..!!اگر بلد نیستی واس نظر مردم احترام قائل بشی مفتخر میشم که بهت یاد بدم..!!!

قبل از اینکه شاد بشی قرصاتو بخور رودل نکنی...!!! هرکسی نظر خودشو میده لازم نیست بی دمپایی بپری وسط حرف مردم..!!کسی صدات نکرده بود که بیایی نظر بدی..!!!حرفی داشتی حتما بهم pm بده اونجا برات توضیحات لازمه رو میدم خوش ندارم با تازه به گیم رسیدها تو جمع حرف بزنم..!!اگر بلد نیستی واس نظر مردم احترام قائل بشی مفتخر میشم که بهت یاد بدم..!!!

خوب چی شد مگه؟ چرا یهو قاطی میکنی چی گفت مگه!!

خوب چی شد مگه؟ چرا یهو قاطی میکنی چی گفت مگه!!

شما از یه خط و یه جمله نوشتن این آقا نفهمیدی منظورش چیه..؟؟حتما باید توضیح داد..؟؟نباید یاد بگیره به نظر یه سری احترام بزاره..؟؟قاطی میکنم چون هرکی از راه میرسه شده واسه خودش نظر دهنده...!!!!مرد حسابی من اگر میگم موبایل فقط جنبه ی سرگرمی کوتاه رو داره باید این نظرات شیرین از اینا تراوش کنه..؟؟!!ملت ما نباید یاد بگیره به نظر بقیه احترام بزاره..؟؟بعضی شاید نخوان خودشون یادبیگرن باید چیکار کرد..؟؟

پس حتما تو با موبایلت بازیهای AAA اجرا میکنی که میای شاد میشی.خوب این مشخصه که مو بایل در برابر کنسول حرفی برا گفتن نداره اگه داشت که همین ds یا psp جاشونو می گرفتن.
بنده خدا راست میگه برا چی باید همچین تک جمله هایی از یه مشت ... شاهد باشیم؟ نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن که رسالت الهی دارنو بیان نظرات نوب پسند خودشونو همین طوری ول بدن تو تاپیکها.داداش نظر من اینه که برو اون 360 بفروش شادتر میشی به خدا

برای مثال بازی cut the rope رو اگه بازی کرده باشی خیلی شیرینه و منو ساعت ها مشغول خودش کرد تا تمام ستاره هاشو کامل کنم و دوباره تا اخرش برم
درسته اینو به عنوان یه بازی قبول ندارم ولی به عنوان سرگرمی خیلی چیزه عالی هست برای من و بعضی از دوستان
و ممکنه بعضی از قشر کژوال رو از خرید کنسول منصرف کنه ولی امثال من و شما رو که هفته ای چند تا بازی تموم میکنیم ارضاع نمیکنه
در نتیجه به ساختمان گیم با کنسول هیچ ضربه ای نمیزنه و فقط ممکنه چند تا از اتاقاشو اشغال کنه که نمیشه نا دیدش گرفت

برای مثال بازی cut the rope رو اگه بازی کرده باشی خیلی شیرینه و منو ساعت ها مشغول خودش کرد تا تمام ستاره هاشو کامل کنم و دوباره تا اخرش برم
درسته اینو به عنوان یه بازی قبول ندارم ولی به عنوان سرگرمی خیلی چیزه عالی هست برای من و بعضی از دوستان
و ممکنه بعضی از قشر کژوال رو از خرید کنسول منصرف کنه ولی امثال من و شما رو که هفته ای چند تا بازی تموم میکنیم ارضاع نمیکنه
در نتیجه به ساختمان گیم با کنسول هیچ ضربه ای نمیزنه و فقط ممکنه چند تا از اتاقاشو اشغال کنه که نمیشه نا دیدش گرفت
برادر من خود من اصلا بحثی سر این قضیه ندارم من فقط گفتم ما ایرانی ها باید یاد بگیریم به نظر هم احترام بزاریم وگرنه مثل ح ی و ا ن زندگی کردن خوب کاری نداره که...!!!آدم خیلی راحت چشم و گوشش رو میبنده و دیگه با هیچ چی کاری نداره به خدا قسم تا بحال نشده تو این جور تاپیکها یه پستی بدم که کسی ناراحت بشه یا به شعورش بر بخوره..!!!یا بیام به نظر کسی بی احترامی کنم یا نظر خودم رو تحمیل کنم ولی بعضیا اصلا تو یه دنیای دیگه ای هستن..!!!من اینقدر سنم زیاد هست که به جرات میتونم بگم اون موقع که من گیمر بودن به خدا قسم خیلی از اینا هنوز به دنیا نیومده بودن..!!!ولی تا بحال به هیچ کس حتی سن پایین تر از خودم نسبت به نظر دادنش بی احترامی نکردم..!!

تا وقتی موبایل ها چهار تا دکمه ی Circle Pad/Analog Stick ندارن هیچ غلطی نمیتونن کنن.ممکنه کنسول دستی ها رو نابود کنن(اونم خیلی بعیده البته)ولی کنسول ها رو بیخیال شن که تا 1000 سال دیگه باید تو کفش بمونن!
چون من هرچی فکر می کنم می بینم یه کنسول از یه موبایل بزرگتره.یعنی ترانزیستور های بیشتری توش جا میشه و گرافیکش بهتره.ترانزیستور بیشتری که داشته باشه CPU قویتره هوش مصنوعی هم بهتر از موبایل ها میشه.CPU قویتره یعنی فیزیک بهتره.همه ی این چیزا که بهتر باشن یعنی دست سازنده ها واسه گیم پلی باز تره.تا نینتندو هم هست(که می خوام صد سال نباشه:دی)و کمی خلاقیت به خرج میده موبایل ها از لحاظ خلاقیت هم ضعیفتر هستند.مثلا همین Wii U.یه تریلر از گلفش دیدم(نمیدونم فیکه یا نه!)خیلی باحال بود.سینی (نو آفنس:دی) رو میزاشتی زمین توپ هم که تو سینی بود.بعد با ویموت توپ و میزدی و مسیرش رو از رو صفحه نگاه می کردی که ببینی کجا میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or