سلام من دستگاه پلی دو رو فلش خور کردم بازی خدای جنگ رو انجام میدم یه جا گیر میکنه مشکل از کجاس
به احتمال زیاد یا مشکل از دیتای بازی شماس یا از برنامه OPL که اسنفاده میکنیدسلام من دستگاه پلی دو رو فلش خور کردم بازی خدای جنگ رو انجام میدم یه جا گیر میکنه مشکل از کجاس
نگید این حرف رو، شک دارم هیچ چیزی بهتر از OPL برای PS2 بیاد، واقعا از هر نظر عالیهکاش یه هومبرو جدید به جا opl میومد
همه راحت میشدن
حیف
باید سوخت و ساخت دیگه، احتمال اومدن یک جایگزین برای OPL خیلی کمه (تقریبا میشه گفت صفره) جامعه homebrewی PS2 دیگه اون جون سابق رو نداره...به قولی هوم برو یا میان افزار یا لانچر
ااتفاقاً به نظر من باید بروزآوری بشه
دقیقا رو دریمکست دوباره ساخته شد و خیلی بهتر از هوم برو قبلی شد
همینطور گروه جدیدی که برای گیم کیوب نوشته شد صد برابر کار کرد کنسول بهتر کرد
حتی کنسول wii با اون سیستم پلتفرم داغون نصب شده نینتندو روش که شبیه اسباب بازیه
براش هوم برو نوشتن
سگش می ارزه به همه opl ها
قبلا هم همینطور که دیدم آپدیت میشد هوم برو های قبلی تازه نه نوین
قابلیت ها و سازگاری بازی ها بیشتر می شد
تو opl برعکسه
نسخه جدید میریزی
میبینی بازی هایی که قبلاً اجرا میشد دیگه اجرا نمیشه با opl جدید
یا بازی ها وسط بازی فریز میکنه
بیشتر شبیه شوخیه که برای اجرای هر بازی باید یک opl مخصوص نصب کنی
مثلاً اینطوری میشه مثال زد که یه بازی روی ویندوز xp کار میکنه
یک بازی روی ویندوز ۹۸ ، یک بازی روی ویندوز ویستا و .....
برا اجرا هر کدوم باید ویندوز پاک کنی و ویندوز جدید بریزی
تو عمرم بدترین هوم برو که دیدم اول usb advance بود بعد opl
آقا سعید اون نسخه که باهاش بازی های eyetoy رو آوردی میشه بفرستید برامباید سوخت و ساخت دیگه، احتمال اومدن یک جایگزین برای OPL خیلی کمه (تقریبا میشه گفت صفره) جامعه homebrewی PS2 دیگه اون جون سابق رو نداره...
راجب پشتیبانی درسته... متاسفانه توسعهش خیلی پخش و پلاس، بطور مثال من چندوقت پیش یک EyeToy خریدم، توی آخرین نسخه OPL اصلا دوربین رو نمیشناخت، ولی نسخه های قدیمی رو ریختم شناخت و بی مشکل آورد حالا جالب بود توی نسخه جدید Eyetoy play 2,3 رو میاورد ولی چون دوربین رو نمیشناخت نمیشد بازی کرد، ولی توی نسخه قدیمی تر که دوربین رو میشناخت این دو بازی رو نمیاورد
نیاز به استفاده از usbutil نیست دیگهسلام جی تی ای سن اندریاس با usbutil می ریزم روی فلش usb3 دفراگمنت هم کردم چندتا ورژن هم دانلود کردم نسخه امریکا 3 1 و اروپا 2 یا اولش هنگ می کنه و ورژن امریکا وسط بازی کسی می دونه مشکل از چیه بازی های دیگه مشکلی ندارم به غیر از این
منظورت از خراب چیه؟ یعنی کلا بازی نمیاره یا بازی های کپی نمیاره؟دوستان لطفا راهنمایی می کنید کنسول با مودبود فلش خور شده می شه به خاطر opl باشه لنز دستگاه خرابه با روش های دیگه فلش خور کردن نمی تونم تست کنم
نمیدونم چرا اینو ندیدمآقا سعید اون نسخه که باهاش بازی های eyetoy رو آوردی میشه بفرستید برام
مشکلم حل شد اگه کسی مشکل در جی تی سن اندریاس یا بازی دیگه داشت با فلش دیگه تست کنه usb3 و opl system با ورژن جدیدتر تعویض کنه برای مودچیپ مودبو5سلام جی تی ای سن اندریاس با usbutil می ریزم روی فلش usb3 دفراگمنت هم کردم چندتا ورژن هم دانلود کردم نسخه امریکا 3 1 و اروپا 2 یا اولش هنگ می کنه و ورژن امریکا وسط بازی کسی می دونه مشکل از چیه بازی های دیگه مشکلی ندارم به غیر از این
اگه واقعا دلتون تنگ شده،بفرما،برگشتماین دوستمون مدت هاست فروم ترک کرده برای همیشه
دلمون براش تنگ شده