ayoub9622
کاربر سایت
بلهاین بازی ها (4.05) روی کنسول 4.55 هم قابل اجرا هستن؟
خیر دوست عزیز نمیدونم بنده هم تست کردم همین مشکل تو بیشتر بازیها پیش اومده و متاسفانه حتی از بازی میاد بیروندوستان من بازی need-for-speed-rivals از سایت p30day گرفتم و اولین بازی ای هست که زدم تو PS4
بازی لگ داره می خواستم ببینم از خود بازیه ؟ دوستان این تجربه رو داشتید ؟
یا از ps4 منه ؟
تا حالا 8-9 تا از بازی ها رو تست کردم و هیچکدوم هیچ مشکلی نداشته.خیر دوست عزیز نمیدونم بنده هم تست کردم همین مشکل تو بیشتر بازیها پیش اومده و متاسفانه حتی از بازی میاد بیرون
انگار تو این حالت کنسول از قدرتش کم استفاده میکنه یا شبیهش!اصلا رصایت بخش نیست!خود بازی رو اریجنال بازی کنید کاملا رون و عادیه!
اویل ۷ هم همینطوریه و وسطش اونقدر اررو میده بازی بسته میشه که ادم میگه بیخیالش!یک بازی میخوایی بکنی اونقدر میره رو اعصاب
دوست عزیز گفتم که نوش جان شماتا حالا 8-9 تا از بازی ها رو تست کردم و هیچکدوم هیچ مشکلی نداشته.
Until Dawn و Beyond و Farcry 4 رو تا آخر بردم با همین روش. ضمنا فیفا 17 رو هم تمیز و مرتب دارم بازی میکنم.
اتفاقا دیروز ی ساعتی بازیش کردم برای منن هیچ مشکلی ندارهدوستان من بازی need-for-speed-rivals از سایت p30day گرفتم و اولین بازی ای هست که زدم تو PS4
بازی لگ داره می خواستم ببینم از خود بازیه ؟ دوستان این تجربه رو داشتید ؟
یا از ps4 منه ؟
Mortal Kombat XL هست اگه بگردین تو سایت تاپ 2 دانلود یا پی 30 دانلود هستنیستش؟ mortal kombat x