بازی های شوتر بیش از اندازه واقع گرایانه شده اند !!؟

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Phil Coomes که یک عکاس می باشد در برنامه در BBC با نام "جنگ یا بازی های سرگرم کننده" شرکت کرده و مقاله از خود ارائه داده که نشان می دهد بازی شوتر اول شخص بیش از حد واقعی شده اند او برای مثال از بازی
bf 3 نام برده و گفته که در هنگام انجام این دستانش از فرط استرس عرق می کرده است
او گفت:
"این بازی انقدر واقع گرایانه است که مرا به یاد شورش لیبی می اندازد .من در ماه سپتامبر به عنوان عکاس در انجا حضور داشتم
یعنی همان زمانی که اخرین بازماندگان حکومت قضافی را در قلعه اش کشتند"

Coomes همینطور با Ivan Buchta سازنده Arma 2 صحبت کرده و او را متقاعد کرده تا عکس هایی که از جنگ های واقعی گرفته را با انچه که در Arma 2 به نمایش در امده مقایسه کند .نتایج غیر طبیعی بود عکس هایی که از جنگ های واقعی بود حس واقع گرایانه تری نسبت به انچه در بازی بود نداشت

بابا این حرف ها همش الکی هست شاید صحنه ها همون باشه ولی اگر یکبار تو درگیری مسلحانه آدم گیر بیوفته میفهمه که نشستن پای تلوزیون و بازی کردن خیلی با واقعیت تفاوت داره نهایت بازی یک چک پوینت هست ولی یک جنگ واقعی دستان آدم که چه عرض کنم یه جاهای دیگه ی آدم هم یادش میره اصلا عرق کنه

تا مرز واقعیت خیلی فاصله داریم فعلا. ایشون احتمالا چون زیاد اهل بازی نیستن و BF3 اولین بازی اول شخصی بوده که دیدن فکر کردن واقعیه :دی درست مثل 12-13 سال پیش خودم که با دیدن PS1 فکر میکردن آخر شبیه یازیه :دی

استاد شما يه بار مولتي بزنيد نظرتون عوض ميشه;):d

هیجانش به پای mmaنمیرسه .من نمیدونم مولتی این شوترها چی داره که همه میرن سمتش؟
هیجان بازیهایی که فقط خودتی وطرف بیشتره.انگار خودت تو رینگی داری مسابقه میدی تازه کلی هم اضطراب داری مخصوصا اگه کمربند قهرمانی هم دستت باشه.

یه دفعه cod black opsرو زدم حالم از هر چی مولتی بود بهم خورد .البته هر کسی سلیقه ایی داره.

در کل فروش زیاد این دست بازیها هم بخاطر همین مولتیش هست .فعلا بازیی مثل رزیدنت اویل هم داره همین روییه رو میره اخرش بکجا برسه معلوم نیست.

به نظر من تا حد زیادی واقع گرایانه و خشن شده برای حرف خودم دلیل دارم اونم سال گذشته ی میلادی بود که او بابا تو نروژ به تقلید از mw2 اون همه آدم بی گناه رو کشت...!! خودشم اعتراف کرد از این بازی الهام گرفته..!!سری شوتر چون به واقعیت خیلی نزدیک شدن از این اتفاقها میافته(نظر من)

هیجانش به پای mmaنمیرسه .من نمیدونم مولتی این شوترها چی داره که همه میرن سمتش؟
هیجان بازیهایی که فقط خودتی وطرف بیشتره.انگار خودت تو رینگی داری مسابقه میدی تازه کلی هم اضطراب داری مخصوصا اگه کمربند قهرمانی هم دستت باشه.

یه دفعه cod black opsرو زدم حالم از هر چی مولتی بود بهم خورد .البته هر کسی سلیقه ایی داره.

در کل فروش زیاد این دست بازیها هم بخاطر همین مولتیش هست .فعلا بازیی مثل رزیدنت اویل هم داره همین روییه رو میره اخرش بکجا برسه معلوم نیست.
چون در بازی های مولتی باید به صوریت یک تیم و با همکاری هم به پیروزی برسی که این خودش جذاب هست که اگر فردی اشتباه کنه میتونه برای بقیه اعضا گروه بد تموم بشه البته شاید این موضوع برای بازی شوتر زیاد مهم نباشه ..... اما واقعا میخوای بدونی که فایدش چیه میشه بازی wow رو مثال زد که
لذت اصلیش به همکاری تیمی هست که برای Raid رفتن باید با همکاری هم و با کمترین اشتباهی موفق به Boss کشتن بشید.

تا مرز واقعیت خیلی فاصله داریم فعلا. ایشون احتمالا چون زیاد اهل بازی نیستن و BF3 اولین بازی اول شخصی بوده که دیدن فکر کردن واقعیه :دی درست مثل 12-13 سال پیش خودم که با دیدن PS1 فکر میکردن آخر شبیه یازیه :دی

خب ملاک اونها کژوال جماعت هستند مثال ما نیست که ! همین BF3 صبح تا شب مولتیش من ول میچرخم !‌ آدم استرس و دلهره نمیگیره ولی شبیه سازیش عالیه !‌رو همه چیز کار کردن !‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or