بازی های دسکتاپی

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خیلی تعریف WarRock رو شنیدم.یه چیزی تو مایه های COD4 و BattleField و کانتر هست! این بازی که به صورت free هست، از سایت Download.com قابل دانلوده.حجمش هم حدود 540 مگ.

warrock.jpg

بازیه باحالیه خیلی وقته بازی می کنم دستت درد نکنه همتون دانلود کنید بیاید بازی کنیم بحاله با PING 300 هم میشه بازی کرد

Need Metal Sluf for PC

vo64x3.jpg

یه بازی، فوق العاده شبیه Metal Slug که تحت فلش نوشته شده و در کل بد نیست. اونایی که بازی Metal Slug رو دوست دارن دانلود کنن که کم حجم هم هست. 2.88 مگ
فقط تنها ایرادش محیش هست که به زبان ژاپنیه. اما میتونین برین تو بازی ;) :دی

Download
thanks
این بازی 2 نفره هم میشه؟(زنه قضیش چیه)
:arrowd:
بچه ها بازی metal slug برای pc اومده؟(کلا چند نسخه اومده چه pc چه غیر اون)
میشه با شبیه ساز بازی کرد(اگه میشه لینک شبیه ساز و دانلود تمام نسخه ها رو بزارید)

wow خیلی توقم زیاد :-" :-"

thanks

بچه ها بازی metal slug برای pc اومده؟(کلا چند نسخه اومده چه pc چه غیر اون)
میشه با شبیه ساز بازی کرد(اگه میشه لینک شبیه ساز و دانلود تمام نسخه ها رو بزارید)

wow خیلی توقم زیاد :-" :-"

فکر کنم 6 تا نسخه اومده: 1,2,3,4,5 & X
حجم همش با هم 230MB هست.تورنت این بازی به راحتی پیدا میشه. !!! just google it :cheesygri

سلام خدمت همه دوستان گل .
همون طور كه ميدونيد هممون بعضي وقتها ، توي نت ، به يه بازي كم حجم فلش يا انواع ديگه برخورد ميكنيم كه بعضا واقعا قشنگن و ارزش بازي كردن در بين اين همه غولهاي بازي و ستونهاي سر به فلك كشيده گرافيك و گيم پلي رو دارن و براي تنوع گزينه هاي خوبي به شمار ميرن .
خوبه كه اونو بزاريد اينجا كه بقيه هم استفاده بكنن .
نميدونستم اين تاپيك وجود خارجي داره! رفتم يه تاپيك ديگه زدم و بعدش اومدم همين جا كه ادامه دهيم ...

بازي بولينگ :

saints-and-sinners-bowling-strike-3.jpg

دانلود با حجم 12 مگابايت و لينك مستقيم
پسورد : www.downloadha.com

-------------------------------------

بازي گارسون 2007 بسيار زيبا! :

turbo_subs_preview_col12.jpg

دانلود با حجم 30 مگابايت و لينك مستقيم
پسورد :‌www.downloadha.com

----------------------------------
ماريو (بدون احتياج به نصب) :

36763.jpg

دانلود با حجم 13 مگابايت و لينك مستقيم
پسورد : www.downloadha.com
----------------------------------------------
بازي زيبا و جذاب حكم :

خودم دارم بازي ميكنم و دست اول يه حاكم كتي گرفتم (رنگ قرمز) و بازي داره بقيه دست ها رو نشون ميده :

xonwhf.jpg

ساخته شركت پويا سيستم سپاهان در اصفهان

دانلود با حجم 3.16 مگابايت و لينك غير مستقيم

آخرین ویرایش:
بازي با كلمات :

این یک بازی ایرانی به صورت پرسش و پاسخ است که در آن شما با فشار دادن حروف مختلف به پرسشهای متنوعی که یکی پس از دیگری مطرح می شوند پاسخ داده و با واکنشهای جالب و طنز آمیز شکلک کنار صفحه متناسب با نوع پاسخی که داده اید مواجه می شوید ونهایتا در صورت برنده شدن به گنج میرسید.
این بازی برای افزایش اطلاعات عمومی بازی کننده نیز بسیار مناسب می باشد و گنجینه پرسشهای موجود در آن بسیار متنوع و گسترده است.
در طراحی بازی سعی شده که از شکلهای متناسب با فرهنگ ایرانی مانند فرش و سماور قلمکاری شده و تابلوهای مینیاتور اثر استاد فرشچیان استفاده شود و بسیاری از پرسشها هم درباره فرهنگ و تاریخ کهن ایران زمین هستند.
بازی در پرسشهای 10 و 30 به صورت خودکار ذخیره می شود. نهایتا جایزه آخر بازی نیز بسیار جالب است! امیدوارم از این بازی لذت ببرید و پیشنهاد میکنم آن را دانلود نمائيد.

قابلیت های كلیدی بازي، بازی با کلمات :
- استفاده از تصاویر متناسب با فرهنگ ایران
- تعداد سوالات بسیار بالا و متنوع در زمینه های مختلف
- استفاده از طنز برای جذابتر شدن بازی
- حالت مسابقه اي و تفريحي، پرهيجان بودن بازي
- قابلیت ذخیره بازی در پرسشهای 10 و 30

473untitled.jpg

دانلود با حجم 2 مگابايت و لينك غير مستقيم (رپيدشير)
برگرفته از سايت mobin

سلام دوستان
يكي از زيباترين بازي‌هاي دسكتاپي كه من انجام دادم Gold Miner: Vegas هست.
در اين بازي شما نقش يه پيرمرد رو دارين كه دنبال طلا و جواهرات و كلا اشيا قيمتي هست. ولي روش گرفتن اونها خيلي باحاله و بازي بسيار اعتياد آور هست.:cheesygri

لينك دانلود مستقيم: ( به همه دانلودش رو توصيه مي‌كنم)
http://www.gold-miner-vegas.com/free-download

ولي متاستفانه اين بازي كاملا مجاني نيست. يعني فقط تا يك ساعت ميشه Free بازي كرد.:(
منم هرچي گشتم Crack بازي رو گير نياوردم اگه كسي از دوستان كرك بازي رو پيدا كرد حتما اينجا قرار بده تا همه استفاده كنن.:smile:
يه بازي Flash هم از روي نسخي اصلي اين بازي ساخته شده كه در كل شبيه بازي اصلي هست ولي خيلي كوچك‌تر هست و نسبت به بازي اصلي تنوع و جزييات و امكانات و مراحل خيلي كمتري داره.

اين بازي فلش روي سايت خودمون BaziCenter در قسمت سرگرمي‌ها هم هستش ( با نام گنج ياب) كه شما ميتونيد بازي كنيد.

اينم لينكش : http://www.bazicenter.com/forums/arcade.php?do=play&gameid=104

كه قهرمان اين بازي هم جناب THE UNDERTAKER هستند. :cool:
شما اين بازي فلش رو حتما بازي كنيد تا بازي اصلي رو دريابيد.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or