بازی های دامپ شده برای ps4 فریمور 4.05

دامب این بازی کاره من و شما نیست. بیخیال. برو دانلود کن منم میخواستم دامب کنم ولی نشد

چرا ...یعنی راهش چیه...البته من یه موضوعی رو فهمیدم که این پیلود دامپ ورژن های مختلفی داره...ح:Wallbash:الا من دیسکش ر از دوستم قرض کردم....روش کار میکنم...موفق شدم خبر میدم..

من تا الان از روش دامپ از کنسول به هارد استفاده میکردم....ولی فکر کنم دامپ از کنسول به pc بشه کارایی کرد :cool1:

آخرین ویرایش:
امکان داره لینک دانلودبازیهای کم حجم مثل اینساید و لیمبو ٫......رو بزارید ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
https://top2download.com/دانلود-بازی-inside-برای-ps4.html

لیمبو رو ندیدم سایتای ایرانی بزارن لینک خارجی پیدا کردم میزارم :D ( حیف psx رو داغون کردن وگرنه فک کنم اونجا بود )

• Like
Reactions: Dream game
سلام
کسی تو dar cry 5 به باگ نخورده ؟ تو یکی از ماموریت های اصلی کلا دیگه نمیشه جلو رفت
میخواستم بدونم اپدیت هاش هس بتونم نصب کنم ؟
ممنون میشم اگر دوستان کمک کنن

من بازی GOW رو از P30day گرفتم ، الان اومدم نصبش کنم که آخراش ارور خرابی دیتا رو داد!
متاسفانه فایل های فشرده اش رو هم حذف کردم امکان اکسترکت دوباره نیست و فقط تک فایل اکسترکت شده pkgش رو دارم با حجم 36 گیگ ، راهی نداره درست بشه؟
دوباره دانلودش کنم؟ از دانلودها بگیرم یا باز p30؟تو نظرات نوشته بودن بازی مشکل داره که ؟ نسخه Blaze موجود نیست؟

من بازی GOW رو از P30day گرفتم ، الان اومدم نصبش کنم که آخراش ارور خرابی دیتا رو داد!
متاسفانه فایل های فشرده اش رو هم حذف کردم امکان اکسترکت دوباره نیست و فقط تک فایل اکسترکت شده pkgش رو دارم با حجم 36 گیگ ، راهی نداره درست بشه؟
دوباره دانلودش کنم؟ از دانلودها بگیرم یا باز p30؟تو نظرات نوشته بودن بازی مشکل داره که ؟ نسخه Blaze موجود نیست؟
مجدد باید دانلود کنید :(

نسخه Blaze امروز منتشر شده فکر میکنم top2download قرار داده

من خودم رو همون نسخه duplex تمومش کردم ولی میگن تو این نسخه یکی از مراحل باگ هست و قابل رد کردن نیست ( ما که ندیدیم :D )

نسخه Blaze مثل اینکه مشکلی نداره

تو چند تا بازی برای من هم پیغام خرابی فایل رو می داد . و فقط فایل پکیج رو داشتم
من یه راهی پیدا کردم
بعد از اینکه پیغام خرابی فابل رو نشون داد ...
برید به منوی اصلی . تو notification یه پیغامی اضافه شده که با اسم همون بازی که داشتید نصب می کردید که, دچار مشکل شده ..
روش دکمه X بزنید بعد گزینه Resume . نصب بازی رو دوباره ادامه میده

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
تو چند تا بازی برای من هم پیغام خرابی فایل رو می داد . و فقط فایل پکیج رو داشتم
من یه راهی پیدا کردم
بعد از اینکه پیغام خرابی فابل رو نشون داد ...
برید به منوی اصلی . تو notification یه پیغامی اضافه شده که با اسم همون بازی که داشتید نصب می کردید که, دچار مشکل شده ..
روش دکمه X بزنید بعد گزینه Resume . نصب بازی رو دوباره ادامه میده
اونو هم امتحان کردم ولی Cannot Download میده ،انگار که داره از نت دانلود میکنه
مطمئنم که موقع اکسترکت ارور نداد و مشکلی نداره ،بالای ۱۰ تا بازی دانلود کردم هیچکدوم این مشکلو نداشتن ،حتی evil 7 که موقع اکسترکت ۶ تا پارتش ارور میداد رو هم با repair درست کردم و راحت نصب شد !! ولی این تا مثلا ۹۵ درصد نصب میشه اون آخر ارور میده !

سلام دوستان ... میخوام بازی ها رو دانلود کنم حجم اضافه دارم... ایا میشه در اینده اگر فریمور 5.55 هکش اومد این بازیا رو استفاده کنم ؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or